FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Волео бих да видим како су текли преговори са Меклареном.
Ако је ставрно затезао око плате, е онда нека паузира, мало да олади главу...

Pauziraće nisu se dogovorili, Baton ode u McL, a Kimi će da vozi reli sledeće godine.
Boli ga briga, ima 17 miliona dolara od raskinutog ugovora.

Sto bi rekla braca Ramones-i... We are a happy family :lol:

Prva-1-1.jpg

"Ponašamo se kao
643109.gif
a kad počne šampionat biće
481991.gif
421280.gif
745974.gif
460643.gif
"

Sto bi rekla braca Ramones-i... We are a happy family :lol:
Imam utisak da se Massa najvise raduje.:lol:
Uzeo covek pare i napravio godinu pauze. Crveni su bogami odresili kesu i platili coveku 17 miliona da bi ovaj bukvalno presedeo celu godinu. Zanimljivo :)

Mozda su ostavili najbolju mogucu rezervu za slucaj da krene po zlu sa Alonsom,kao kod nas onomad.:mrgreen:

Pa to bih i voleo da vidim ako Masa krene da ga sije... koliko ce moci da se majmunise u najvecoj ekipi u istoriji u odnosu na ono sto je radio Meklarenu. Ako zbog njega i Skuderija postane predmet rugla i podsmeha daj lepo da se cistimo odavde i napravimo prototip za klanje sa Audijem i Pezoom na Le Manu,ni tamo nista nismo manje slavni pa to valja obnoviti

Ipak,ako ima i malo mozga zna u koju je ekipu dosao i ako tu stvarno misli da se penzionise red je da prestane da bude centar sveta,jer je to mogao biti samo jedan covek. Pored toga,rekao je da ce doneti preporod Ferrariju pa bi valjalo da se za to potrudi od prvih metara prvih treninga prve trke

Pričajte kako goćete, ali Rona Denisa sigurno dobrano boli glava sada... prvo je dobio Alonsa protiv sebe, a on to vrlo dobro zna šta znači. Drugo, Masa se vraća i sigurno će biti bolji od Fizika. Treće, McL više nije srebrna strela... što mu je sada sigurno i najveći problem, jer ima Mercedes protiv sebe.

Pričajte kako goćete, ali Rona Denisa sigurno dobrano boli glava sada... prvo je dobio Alonsa protiv sebe, a on to vrlo dobro zna šta znači. Drugo, Masa se vraća i sigurno će biti bolji od Fizika. Treće, McL više nije srebrna strela... što mu je sada sigurno i najveći problem, jer ima Mercedes protiv sebe.

Pričaj ti šta god hoćeš ali ti meni deluješ kao neko ko je više opsednut Meklarenom i uopšte Mercedesovim motorima nego vama...ne birni ti za nas...vi imate zadatak da sastavite sliku od milion puzli.

Ybg,ispade da sad covek uopste ne juri pare... kao po obicaju,ebe lud zbunjenog

Pa sto se nije dogovorio sa MM :confused:

Jel` se zna na kraju ko ce gdje voziti sljedece godine.

Zavirim ovdje svaki dan,ne pratim bas pazljivo,ali mi nije jasno ko gdje vozi,zna li se uopste?

Manje vise da. Meklaren, Hamilton i Baton, Ferari, Alonso i Masa, Red Bul Fetel i Veber, Vilijams, Hulkenberg i Barikelo. U Toro Roso ostaje Buemi, u Manor je doso Glok, Kubica je u Renou, a Sena u Kamposu, Rozberg u Mercedesu. Mislim i da Zutil ostaje u Fors Indii. Lotus je vec doveo nekog vozaca, svi smo mislili da je to Truli, kad ono nije. Vrlo verovatno (99,9%) Danica Patrik nece voziti za USF1 :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back