FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e pa onda mora jubilarno - ŠUMAHER JE NAJBOLJI! :)

in_ayrton_senna_13.jpg

...i zabole me patka da li će nekome ova slika 3 dana da se otvara.

Zezala krstarica danas, pa volsebno nestaju postovi.

Elem, rekoh danas: i vuk sit i ovce na broju.

Mercedes je kupio BGP, priznajem da se nisam nadao tom poduhvatu ove godine. Kupise cuvenih 75% i od sledece sezone BGP se zove Mercedes GP. Vozacki tandem Niko Rozberg i hvala bogu Nik Hajdfeld. Meklaren ostaje ekskluzivni partner i dobijace Mercedesove motore najmanje do 2015. godine. Danasnja vest najverovatnije zatvara vrata Kimiju i sirom otvara Batonu. Ebi ga.
Meklaren ce jos 2010. biti sigurno obojen u srebrno, ima sve da sljasti od srebra u prva dva startna reda :) .
Nista se preterano nece izmeniti, osim sto ce Norbert Haug sedeti na pit volu pored Rosa Brona. Ustvari hoce, RTL nece izbijati iz Mercedesovog boksa :) .
Red Bul iz svega ovoga moze jos i da profitira, jer cini mi se da Meklaren ne moze vise da stavi veto na motore.

Joj bre al spamujete sa tim slikama :lol:
Citam danas neke spekulacije oko prelaska Buttona/Heidfelda u Mclaren, odlasku Kimija iz F1. Button nam je izgleda nuzno zlo. A prizeljkivao sam povratak Kimija u srebrni tabor :(

Glok potpisao za Manor GP.

A Ron je stvarno poludeo. Izgleda da ce nam stvarno doci svetski sampion :dash: i to na tri godine :dash: .

To znaci da verovatno Hajdfeld nije sigurna opcija za Mercedes. Ja tipujem na finski tandem Rozberg-Raikonen u Mercedes GPu.

Ja sam mislio da Red Bul sada moze da dobije meckine motora, ali cvrc.
I da Reno ne ostane u F1, verovatno ce dobijati njihove motore, jer postoji mogucnost da nezavisno od angazmana u F1 Reno nastavi da pravi motore za musterije. Da bi izasao iz Meklarena, Mercedes je morao da pristane na neke ustupke, pre nego sto krajem sezone 2011. istekne pravo Meklarena da ulozi veto. Meklaren ce sve do 2013. besplatno dobijati motore od Mercedesa. U periodu od 2013. do 2015. ima pravo da ih dobija po ceni od 5 miliona evra godisnje.
Varijanta sa Kozvortom je tesko ostvariva za Red Bul, jer ovi vec imaju isporuku za 5 timova. A one zabarske motor niko nece.

Glok potpisao za Manor GP.

A Ron je stvarno poludeo. Izgleda da ce nam stvarno doci svetski sampion :dash: i to na tri godine :dash: .

To znaci da verovatno Hajdfeld nije sigurna opcija za Mercedes. Ja tipujem na finski tandem Rozberg-Raikonen u Mercedes GPu.

Ајде ајде, Британски тим, Британска посада.
Имате два шампиона у тиму и сад кукате, јесте да је један љубимац, а друга набеђени шампион, али добро, битно да се зна ко коси, а ко воду носи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back