Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Za Folksvagen sam pre jedno 2 godine ovde pisao isto ovo i isto su čekali pravilnik o motorima ali da uđu u F1 sa dizel motorima...verujte ne znam kako ali je takva informacija tada bila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa čudno druže...ode i F1 u 3Q
Inače čekam da nam tema ode na samom dnu pdf. pa da se javi RACE MASTER sa smajlijem![]()
Ništa čudno druže...ode i F1 u 3Q
Inače čekam da nam tema ode na samom dnu pdf. pa da se javi RACE MASTER sa smajlijem![]()
Ko je uopste ovaj Zoran??
A ovo za srpsku vladu je urnebesno
Ma ne sme tema da ode na drugu stranu... makar pao jos jedan set slika![]()
I ja sam ubedjen da je finansijski upliv nase vlade epohalnih razmera.
Bez ove gluposti bih jos nesto i ocekivao,a ovako cu samo da se smejem.
I,da,ko je taj Zoran?
Ne znam zasto mi se ova recenica posebno dopada...BOLID kojim je najuspješniji pilot u povijesti Formule 1, Michael Schumacher, osvojio svoj prvi naslov svjetskog prvaka 1994. godine, prodaje se putem eBaya.
Da li ste gledali izazov zvijezda, Liuzzi je spasavao Šumija
Pa u prvoj trci karta Liuzzi je dva puta pokušavao da pretekne nekoga baš kada je Šumi bio iza, e onda je Liuzzi izgurao čovu ispred sebe, a Šumi ih prođe obojicu u prvoj je pobjedio Šumi, a u drugoj Massa.
Alonso impresionirao sve u Ferariju
Beta
Španac Fernando Alonso odmah je prihvaćen od strane kolega u Ferariju, koji su rekli da je za dva dana više video Maranelo od nekih vozača poslednjih godina.
Takva opaska se najverovatnije se odnosi na Kimija Raikonena, koga je dvostruki šampion zamenio u italijanskoj ekipi, a Španac ističe da tek treba da zaradi poštovanje tima. „Moram da zaradim poverenje tima i ostvarim dobre odnose sa inženjerima i mehaničarima. Upravo to želim da ostvarim u narednim mesecima da bih spreman dočekao prvu trku“.
Alonso, koji je tokom boravka u sedištu italijanske ekipe provozao dva modela Ferarija, 458 Italija i 599, na stazi „Fjorano“, rekao je da nije sa sobom poveo nijednog inženjera sa kojima je radio u Renou.
Beta
„Dobro se slažim sa mnogim momcima iz Renoa i oni su dosta dobri, ali pretpostavljam da su oni u Ferariju najbolji na svetu“, istakao je Alonso.
Novi Alonsov klupski kolega Felipe Masa rekao je da smatra da njih dvojica mogu da budu fantastičan tandem naredne sezone, i demantovao je da će on imati samo sporednu ulogu zbog dolaska dvostrukog šampiona.
„Alonso je odličan vozač, svi to znaju, i mislim da ćemo imati odličan odnos van staze. Smatram da možemo da budemo najjači tandem u šampionatu i da njegov dolazak neće ništa promeniti u mojoj karijeri ili u Ferariju. Obojica smo odlični vozači i njegov dolazak će biti dobar za tim“, naglasio je Masa.
Jergovic nam priblizava USF1 ekipu: http://www.f1-hr.com/clanak/sve-sto-ste-htjeli-znati-o-ekipi-usf1
Iako je ponekad delovao osobeno,mislim da ce "Studio F1" bez njega izgubiti na ugledu.
Zivo me zanima koliko ce se zadrzati u novoj ekipi,ako ona potraje duze vremena.
Osim svega, Hurley je već u orbitu ekipe počeo dovlačiti mnogobrojne tehničke i financijske sponzore, a njegov je ugled (unatoč tek 32 godine starosti) toliki da ga je FOTA već predložila za predvodnika njezinog novog odjela za "nove medije", odjela koji bi lako mogao revolucionarizirati medijski ustroj Formule 1.
Meni to partnerstvo Fernando-Ferrari sve vise pocinje da lici na ono Fernando-Mclaren. Samo sto, na svu srecu, Ferrari nema Hamiltona, pa se to nece tako neslavno zavrsiti![]()
I Bebetu je jasno da čupavi nije došao da mu okreće pedale kao drugi vozač, pa će morati dobrano da se pomuči za svoj status.