FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To је "нашем" председнику мало опала концентрација :hahaha:
На овом клипу се не види да су се преместили у другу Калифорнију и сви срећни и задовљно наставили планиране активности, ипак није тако катастрашно.

Britanski mediji su i ovog puta odradili pola posla, i sada konacno imaju svoj dream-team. Mada, celu pozadinu svega cemo saznati tek kasnije. Mozda je Kimi jos ranije odlucio da napusti F1, pa su ovo ostalo samo nagadjanja da li ce preci u Mclarenu. U svakom slucaju, Buttonu necu pozeleti dobrodoslicu u Woking.

Sto se mene tice dobrodoso je. Nije on los vozac, bice dobra podrska Luisu. Sto se Kimija tice, mnogo sam razocaran u njega, zapeo sa cenom... a ako bude napustio F1 jos vise cu se razocarati.

e pa onda mora jubilarno - ŠUMAHER JE NAJBOLJI! :)
Divim se tvom entuzijazmu.:lol:
Dacu ti i reputaciju za ovo,samo ako mi dozvoli ...ko to vec cini ovde.:confused:
P.S.
Ja sam se vise puta uverio da je to najbolji fudbaler medju vozacima u istoriji F1.:mrgreen:
...i zabole me patka da li će nekome ova slika 3 dana da se otvara.
Vredi cekati i tri meseca.:worth:
P.S.
Naravno,znas gde su sada da nagazim :D

Ponavljam ono sto Krca rece za patku :lol:
Ne prestajem da se smejem,a vidi dole sta me ceka :hahaha: ovo treba preziveti.

:mrgreen:
zn-42t.jpg

:rotf:
Dabogda ti Bruno postao sampion u McLarenu,kako zbog ujakove slike,tako zbog ovog vrhunskog humora.. :worth:

Poslednja izmena:
Kimijev menadzer potvrdio je da Ledeni sledece godine nece voziti u Formuli 1,i pitanje je hocemo li ga ikad vise videti u onome sto je nekada bio najvisi stepenik trkanja

Momka sam oduvek gotivio i samo zahvaljujuci njemu sam nekako preboleo sto iz Crvene garaze nakon mnogo godina vise ne izlazi vozac sa crvenom kacigom... medjutim,kada je nakon osvajanja svoje jedine titule mirno izasao iz bolida a ja zbog radovanja poslat na tapet kucnog saveta poceo sam da se pitam sta uopste pokrece i motivise tog coveka (osim alkohola). Onda je u naredne dve godine sve otislo u tri lepa qrca i Kimi ostade na samo jednom naslovu a svi znamo koliko je mogao. Njemu ocigledno nije bilo preterano stalo

Niko njemu vise nece izbaciti basnoslovne pare za kojima zudi a ni zelja za trkanjem mu nije velika,odavno!!!

Ispod svake casti bi mu bilo da sedi u bolidu nekog ebenog privatnika pored klinca za kojeg nikad nije cuo (a bice citavo obdaniste)

http://pitpass.com/fes_php/pitpass_news_item.php?fes_art_id=39574

Tako je i Mika najavio 2001. godinu pauze pa je otisao u DTM. Definitivno cu sebe preispitati da li vredi uopste pratiti ovakvu Formulu 1, jer kako je krenulo, nece to na dobro izaci.

То Кимијево паузирање ја још увек држим са једном дозом резерве.
Менаџери причају свашта, то им је посао.
Ја се не бих зачудио када би се Кими нашао код Брона, реално колико год да тражи мислим да му Мерцедес то може обезбедити, а са друге стране неверујем да би се Брон бунио.

Uzeo covek pare i napravio godinu pauze. Crveni su bogami odresili kesu i platili coveku 17 miliona da bi ovaj bukvalno presedeo celu godinu. Zanimljivo :)

Волео бих да видим како су текли преговори са Меклареном.
Ако је ставрно затезао око плате, е онда нека паузира, мало да олади главу...

Волео бих да видим како су текли преговори са Меклареном.
Ако је ставрно затезао око плате, е онда нека паузира, мало да олади главу...

I mene to zanima. Mada do pre nedelju-dve dana je bilo gotovo sigurno da ce doci u Mclaren, i odjednom se situacija okrenula. Dosta mi to tajanstveno deluje, cak malo i sumnjivo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back