Тасман
Domaćin
- Poruka
- 4.264
Tako nesto.

Мада се прича да је ишло до 1490КС, овде кажу око 1300КС.
Како год, скоро па невероватно

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako nesto.
e pa moj omiljeni alkosizgleda prelazi u mcLaren mercedes.......
to se tati Hamiltonunece nimalo svidjet
![]()
Onda cu ja to prepustiti ozbiljnima...
Stvfarno ne znam ni sta da kazem na sve to.
U pocetku nisam verovao da je istina(zapravo,nisam zeleo da verujem),a sada vise nema sumnje da je bilo namestanja.
Nadam se samo da ce F1 i ovo preziveti.
Ne svidja mi se ni to sto se ime dvostrukog sampiona proteze kroz dve ozbiljne afere.Prvo "spijunska" iz McLarena,a sada i ova....Zelim verovati da Alonso nije preterano umesan u sve to,ali se plasim da i tu ne gresim.![]()
Sta god da bude,ostace mi nejasno zbog cega su Briatore i Symonds dozvolili da na ovako glup nacin ukaljaju i svoj obraz i celo F1 takkmicenje.Svima bi nam bilo lepse da se ovo nikad nije saznalo.
Mada,kad malo bolje razmislim,mozda ce nam svima biti lepse kad se jedan takav ljigavac udalji iz F1,koliko god on bio znacajan za nju u ovom momentu.
Да да, то је била она турбо ера у релију.
Иста таква ера је постајала и у Ф1, и она перформансе су се малте не косиле са теоријом, како беше БМЊ је из 1500 кубика извукао близу 1500 КС![]()
zar i danas nije turbo u reliju???
Nije mi jasno da se sada svi kao nesto cude?
Mali je izneo optuzbe na Brijatorea, Fia je ozbiljno istrazila i sve je jasno.
Sada da se vratimo onu godine kada je dugo pljuvani MS, "slucajno" zatvorio Hilla i tako dosao do prve titule. Ko zna kakvi su pritisci bili na M.S, isti kao i prosle na N.Piquet-a i jos jaci.
Snaga bez kontrole, nicemu ne vodi.
Daj izvor...pretražio sam sve moguće F1 sajtove i postoje samo nagađanja na par foruma![]()
Neka ti se ostvari želja u vezi Kimija,ja mu želim dobrodošlicu
Ne mogu da verujem da je dokazana krivica Reno-a da budu tako mizernom kaznom kažnjeni...1.Brijatorea oteraš iz F1 doživotno a timu 2 godine uslovne
2.Kao što reče Reglia,da smo mi bili u pitanju verovatno bi nas definitvno razmontirali u sitne delove.
Veoma lep zavrsetak posta.Potpuno se slazem.
Ovo za MS-a ne smem da komentarisem,kako ne bih izazvao " lavinu",ali nije to isto.
A cudjenje nije "kao",vec istinsko.
Ne cudi me sto je nadmeni Briatore po obicaju muljao nesto,vec da je tako naivno zeznuo sebe i sve oko sebe.Ispao je magarcina na kvadrat.Jedan netalentovani luzer ga je ocinkario.Mislim da je bilo "jeftinije" pustiti ga jos par trka da se blamira u F1,nego ovako.
Pretili su praznim pistoljem,a mali je zesca prsotina od coveka.Eto im sad.
P.S. A sto niko ne javlja udarne vesti?!!! http://www.autosport.com/news/report.php/id/78770
Pogledajte kako se Brijatore "zahvaljuje" Pikeu nakon pobede Alonsa![]()