FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Иначе, трка је била крајње досадна.
Slazem se i nemam sta da dodam.
Ostalo su sve resile kazne i odlasci u box.
Heidfeld prvo odustajanje posle 2007, zanimljivost recimo...
Najuzbudljiviji deo prenosa (namerno necu reci trke) je bila konferencija za novinare. I da li je neko primetio kako je Alonso nestao posle dolaska u pit-lane na kraju trke? Nije ga bilo sve do izlaska na podijum maltene :D

Kazne
Da li je Weber danas uradio isto sto i Raikkonen[Ferrari} u Belgiji?

Isao covek u WC najverovatnije.
Ili je trebao da se stidi zbog necega?

Што се тиче Вебера, њему је тим рекао да пропусти Алонса, а не судије, и нико не зна да ли би то и урадиле ;)
У оном Кимејевом случају су ови испред њега баш успорили и да се задржао иза њих изгубио би позиције, а у овом Веберовом не бих рекао да је Алонсо баш успорио.
И поред тога мислим да Вебер није требао да врати позицију, него лепо таква места не треба да постоје...
Више о том маневру кад га лепо полако одгледам.

пс.
Шта нам је са колегом Раце Мастером?
Да није отишао на бир фест, па сад тамо јури немице :think:

Poslednja izmena:
Daj Bože da bude što više onakvih sportskih dana kao onaj od juče (Hamilton,Zvezda) :super: :gace:
Trka dosadna ali je mogla da se pretvori i u nešto krupnije samo da je bilo više čukanja...gle ja,zaboravio sam da nema Pikea :per:
Hamilton je još jednom dokazao da je ubedljivo najbrži na stazi ma kako god da se ona zvala.....što sad ne vrate prvenstvo na početak pa da vidimo ko kosi a ko vodu nosi :rtfm:

пс.
Шта нам је са колегом Раце Мастером?
Да није отишао на бир фест, па сад тамо јури немице :think:

Хтедох рећи октобар фест :) (овај лапсус ћу оправдати недостатком сна)

Шта оно отпаде са Тојоте :neutral:
Могао би и организатор да добије коју опомену, у тренутку сам помислио да ће тај део на том месту дочекати болиде и следеће године...

Meni polovicno. Kardinalna greska golmana. Jel si bio mozda u Novom Sadu?

Citam na f1live.com da je Kimi u nekim pregovorima sa Mclarenom i da je vec potpisao predugovor.

Nije golmana nego Medojevića...nisam bio u Novi Sad na utakmicama Vojvodine i Zvezde od 1989.
@tema
Što se mene tiče može Kimi već od Japana u srebrnu strelu :cool:

Алонсо у Ферарију за 25 милиона евра годишње

Бивши двоструки светски шампион у Формули 1, садашњи возач Реноа Шпанац Фернандо Алонсо, возиће у наредних шест сезона за италијански Ферари уз годишњу зараду од 25 милиона евра, тврди шпански спортски дневник АС.
alonso-pehar.jpg

Наводи се да ће годишња зарада шпанског возача бити нешто нижа од оне коју у Ферарију прима Кими Раиконен.

Како преносе шпански медији, очекује се да би Раиконен, који је у Ферарију освојио титулу 2007. године, требало да се врати у Мекларен.

Алонсов ангажман у Ферарију биће озваничен на конференцији за новинаре у четвртак или петак.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sa sajta RTS-a,tek što je postavljeno.

E vi crveni ste cudo. Sada vam Kimi ne valja, a pre dve godine vam je jos bio Kimi car. Cccc. Pravicete ga jos od blata.
Nesto ne reagujete na Alonsa. Sta se to desava? Mislim znam da ga ne volite, prvo zbog one dve titule sa Renoom, a i zbog angazovanja u Meklarenu. A i vecina (ne svi) vas ga je konstantno pljuvala poslednjih godina. Prelazite preko toga ili sta?

Ova informacija o Alonsu je stara kao bajat hleb, ali tek danas dodje na RTS :) . To se zna vec mesecima i Masin udes je bio kao porucen da Alonso prevremeno sedne u Ferari. Znate i sami koje su sve kombinacije bile oko Masine zamene. Masa sada moze polako da se sprema za ulogu Irvajna, Sala, Barikela...

Čudna su oni crvena sorta :lol:
"Kimi go home" su krasili trbine pre nego što je došao kod njih,zatim neverovatna pljuvačina po Alonsu iz svih mogućih oružja...sutra da se desi neko čudo i SVETSKI ŠAMPION - LUIS HAMILTON krene kod njih,sve ono negativno što su pričali o nemu bi se raspršilo za tili čas i dočekali bi ga kao najvećeg šampiona...uz to bi se non-stop kezili mehaničari pored Nikol u boksu.
Eto takvi su ti oni.

Cim krene da pobedjuje sve ce se to zaboraviti.
Samo mi nije jasno zasto teraju svetskog sampiona. Neka, dajte ga u Mclaren.
A "crveni" bi mogli da se spreme za aferu. Gde god da je Alonso otisao, izbio je skandal. I gle cuda; uvek on ispadne cist :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back