rečeno ti je u 2. dijelu mog posta![]()
Ako mislis samo na motor (koji je pojacan kersom) onda je tvoja konstatacija krajnje smesna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rečeno ti je u 2. dijelu mog posta![]()
Nego sta.Nije se tek tako ovde smanjio broj prisutnih pristalica Ferrarija.![]()
Ako mislis samo na motor (koji je pojacan kersom) onda je tvoja konstatacija krajnje smesna.
vidi. ako hami vozi konstantno brže krugove od brawna, ne značili to da ima brži bolid. to što nisu puno brži da u dva zaustavljanja naprave 25 sec. prednosti je nešto drugo.
Bar je izgubio manje bodova od pojedinih nasih drugara ovde.
P.S. Proslu trku si gledao od pocetka i Hamilton se slupao posle nekoliko krivina.Sada si si isto ukljucio nekoliko krivina pred njegovo izletanje...navuci ces na sebe gnev nekih od nas.To moze biti lose
![]()
![]()
Да рекнем како је то било:
Враћам се са аеромитинга слећем пред тв, кад после пар секунди Хамилтон прави грешку, запитам се да не хватају случајно ови са фокса погрешан сигнал, пребацим на РТЛ, кад оно исто, у првом тренутку помишљам е мој дечко још си ти зелен, и ту мисао ми прекида кадар у којем се налази татица, тада кажем на глас е баш ми је драго, али не због Хамилтона него због татице, и тек након тога сам задихан сео и констатова да сам скоро па задаовољан.
Ето то је укратко.
Ово сам препричао, јер не схватам на који начин делујем на Хамилтона, можда ви провалите, мада мени је у тој целој причи најсумњивији татица
пс.
Сад је мени јасно зашто ме последњих дана нешто пробада у левој страни, али није то колегијално моји другари![]()
Pa sad ...to je začaran krug
Veliko je pitanje ko tu koga ... kome ... i kako
Nije mi samo jasno: zašto si se zadihao?
Zar si morao da stojiš?
Nije mi samo jasno: zašto si se zadihao?
Zar si morao da stojiš?
Pretpostavljam da je bio u transu, prvi put posle VN Brazila 07![]()
Da li je neko razmatrao predlog o izbacivanju VN Brazila iz kalendara?
Inace, danas sam na B92 procitao informaciju da se Kanada vraca sledece sezone.
, у првом тренутку помишљам е мој дечко још си ти зелен, и ту мисао ми прекида кадар у којем се налази татица, тада кажем на глас е баш ми је драго, али не због Хамилтона него због татице, и тек након тога сам задихан сео и констатова да сам скоро па задаовољан.
Ето то је укратко.
:
Да рекнем како је то било:
Враћам се са аеромитинга слећем пред тв, кад после пар секунди Хамилтон прави грешку, запитам се да не хватају случајно ови са фокса погрешан сигнал, пребацим на РТЛ, кад оно исто, у првом тренутку помишљам е мој дечко још си ти зелен, и ту мисао ми прекида кадар у којем се налази татица, тада кажем на глас е баш ми је драго, али не због Хамилтона него због татице, и тек након тога сам задихан сео и констатова да сам скоро па задаовољан.
Ето то је укратко.
Ово сам препричао, јер не схватам на који начин делујем на Хамилтона, можда ви провалите, мада мени је у тој целој причи најсумњивији татица
пс.
Сад је мени јасно зашто ме последњих дана нешто пробада у левој страни, али није то колегијално моји другари![]()
Brazil treba izbaciti zbog prevelikog psiholoskog pritiska koji je ostvaren na nas "srebrne"![]()
E, ja nisam ni vaš ni naš, nego nestranačka ličnost, tako da mi je svejedno za psihološke pritisake.
Bitno je da trka bude što zanimljivija, da imam čime da popunim nedlejno popodne, a kroz par dana se ionako zaboravi, tako da nema svrhe navijati ili još gore nervirati se.
Briatore i Symonds napustili Reno.
http://f1-hr.com/clanak/briatore-i-symonds-napustili-renault
Ovo je sad vec ozbiljna stvar za razmatranje.
Sad ce svi da se redjaju ko domine. Brljatore je zestoko svima zabiberio, samo me interesuje kakvu ce Alonso imati ulogu u celoj baladi.