FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidi. ako hami vozi konstantno brže krugove od brawna, ne značili to da ima brži bolid. to što nisu puno brži da u dva zaustavljanja naprave 25 sec. prednosti je nešto drugo.

Mozda se nismo dobro razumeli. Svakako delim isto misljenje da imaju jako brz i kompetentan auto, ali nikako najbrzi.U poslednjih nekoliko trka Mclaren jeste konkurentan, ali daleko je to od prave forme. U vise navrata sam spomenuo da je ovogodisnji Mclaren smece, sto je istina. Na osnovu jedne ili dve trke ne bih mogao da iznesem zakljucak. Nakon pobede u Madjarskoj usledila je katastrofa u Belgiji, pa sad opet "dobar" rezultat u Monzi. Pravo stanje stvari se moze videti tek nakon nekoliko solidno odvezenih trka, sto u slucaju Mclarena bas i nije tako.

Bar je izgubio manje bodova od pojedinih nasih drugara ovde.:mrgreen:
P.S. Proslu trku si gledao od pocetka i Hamilton se slupao posle nekoliko krivina.Sada si si isto ukljucio nekoliko krivina pred njegovo izletanje...navuci ces na sebe gnev nekih od nas.:lol:;) To moze biti lose :vudu: :lol:

Да рекнем како је то било:
Враћам се са аеромитинга слећем пред тв, кад после пар секунди Хамилтон прави грешку, запитам се да не хватају случајно ови са фокса погрешан сигнал, пребацим на РТЛ, кад оно исто, у првом тренутку помишљам е мој дечко још си ти зелен, и ту мисао ми прекида кадар у којем се налази татица, тада кажем на глас е баш ми је драго, али не због Хамилтона него због татице, и тек након тога сам задихан сео и констатова да сам скоро па задаовољан.
Ето то је укратко.
Ово сам препричао, јер не схватам на који начин делујем на Хамилтона, можда ви провалите, мада мени је у тој целој причи најсумњивији татица ;)

пс.
Сад је мени јасно зашто ме последњих дана нешто пробада у левој страни, али није то колегијално моји другари :rtfm:

Враћам се са аеромитинга слећем пред тв, кад после пар секунди Хамилтон прави грешку, запитам се да не хватају случајно ови са фокса погрешан сигнал, пребацим на РТЛ, кад оно исто, у првом тренутку помишљам е мој дечко још си ти зелен, и ту мисао ми прекида кадар у којем се налази татица, тада кажем на глас е баш ми је драго, али не због Хамилтона него због татице, и тек након тога сам задихан сео и констатова да сам скоро па задаовољан.
Ето то је укратко.
Ово сам препричао, јер не схватам на који начин делујем на Хамилтона, можда ви провалите, мада мени је у тој целој причи најсумњивији татица ;)

пс.
Сад је мени јасно зашто ме последњих дана нешто пробада у левој страни, али није то колегијално моји другари :rtfm:

Pa sad ... :lol: to je začaran krug :lol:

Veliko je pitanje ko tu koga ... kome ... i kako ;)
Nije mi samo jasno: zašto si se zadihao? :roll:
Zar si morao da stojiš?

Pa sad ... :lol: to je začaran krug :lol:

Veliko je pitanje ko tu koga ... kome ... i kako ;)
Nije mi samo jasno: zašto si se zadihao? :roll:
Zar si morao da stojiš?

Оно кад сам рекао да сам слетео пред тв, немојте схватити буквално:)
Нисам имао техничке могућности да слетим баш пред сам тв, па сам ту дистанцу (од места слетања до тв-а) прешао у ритму који је проузроковао убрзано дисање...

Нисам баш морао да стојим (мора се само једне ствар) али једноставно дешавања на стази ми нису дозвољавала да седнем, па још кад сам видео татицу у кадру, у том тренутку је једноставно било неопходно да урадим неке покрете рукама, а бога ми и ногама, које су сликовито пратиле моје речи, "е баш ми је драго" ;)

Pretpostavljam da je bio u transu, prvi put posle VN Brazila 07 :lol:

А не треба заборавити да је опуштеном вожњом на прошлој ВН Бразила довео опет себе у ситуацију да му титула зависи од других, а ја то сводим под грешку ;)
Па има ту Канада, и тако даље и тако ближе...

, у првом тренутку помишљам е мој дечко још си ти зелен, и ту мисао ми прекида кадар у којем се налази татица, тада кажем на глас е баш ми је драго, али не због Хамилтона него због татице, и тек након тога сам задихан сео и констатова да сам скоро па задаовољан.
Ето то је укратко.
:

Spremi se da snosis posledice.:lol:
I,slazem se,Valensiju treba ukunuti sto pre.:dosadno:

Ето то је укратко.

пс.

Pazi kad je i kod mene isti antipatija ka tatici.

Brazil treba izbaciti zbog prevelikog psiholoskog pritiska koji je ostvaren na nas "srebrne" :lol:

E, ja nisam ni vaš ni naš, nego nestranačka ličnost, tako da mi je svejedno za psihološke pritisake :D.
Bitno je da trka bude što zanimljivija, da imam čime da popunim nedlejno popodne, a kroz par dana se ionako zaboravi, tako da nema svrhe navijati ili još gore nervirati se.

E, ja nisam ni vaš ni naš, nego nestranačka ličnost, tako da mi je svejedno za psihološke pritisake :D.
Bitno je da trka bude što zanimljivija, da imam čime da popunim nedlejno popodne, a kroz par dana se ionako zaboravi, tako da nema svrhe navijati ili još gore nervirati se.

Meni nije F1 "popunjavanje nedeljnog popodneva"...popunjavanje možda ostalih popodneva na forumu sa fanaticima o F1 ali nikako ta subota i nedelja kada je trka.

Briatore i Symonds napustili Reno.

http://f1-hr.com/clanak/briatore-i-symonds-napustili-renault

Ovo je sad vec ozbiljna stvar za razmatranje.

Onda cu ja to prepustiti ozbiljnima...:mrgreen:
Stvfarno ne znam ni sta da kazem na sve to.
U pocetku nisam verovao da je istina(zapravo,nisam zeleo da verujem),a sada vise nema sumnje da je bilo namestanja.
Nadam se samo da ce F1 i ovo preziveti.
Ne svidja mi se ni to sto se ime dvostrukog sampiona proteze kroz dve ozbiljne afere.Prvo "spijunska" iz McLarena,a sada i ova....Zelim verovati da Alonso nije preterano umesan u sve to,ali se plasim da i tu ne gresim.:neutral:
Sta god da bude,ostace mi nejasno zbog cega su Briatore i Symonds dozvolili da na ovako glup nacin ukaljaju i svoj obraz i celo F1 takkmicenje.Svima bi nam bilo lepse da se ovo nikad nije saznalo.
Mada,kad malo bolje razmislim,mozda ce nam svima biti lepse kad se jedan takav ljigavac udalji iz F1,koliko god on bio znacajan za nju u ovom momentu.

Lotus je danas dobio odobrenje za ulazak u F1 i od sledece sezone su ravnopravni timovi, takođe BMW je pronašao kupca za svoju momčad tako da možda sledeće sezone bude 28 bolida na startu.
A što se tiče ovih dvojice glavnih glavnih organizatora namještaljke u Renault-u oni su danas podnijeli ostavke i bježe, tako samo potvrđujući optužbe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back