Dogodine se Lotus vraca u F1 !![]()
Ovo je stvarno sjajna vijest, želim im puno uspjeha.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Briatore i Symonds napustili Reno.
http://f1-hr.com/clanak/briatore-i-symonds-napustili-renault
Ovo je sad vec ozbiljna stvar za razmatranje.
На тај начин би он могао да каже, ево Ф1 и даље има традицију...
Zabole ga penkalo...ovaj čuveni akter skrivenih kamera ima čemu da se prepusti u miru
![]()
Nasekir`o se covjek,mora se negdje izduvati!
LJudi,pomozite...interesuje me ubrzanje bolida F1 od 0-100 km/h...hvala i pozdrav
......Formula 1 Grand Prix Car: Williams/BMW 2000, 3 litre V10, 800 BHP, 0-100 in 1.2 second, Formula 1 speed record: 386 kph.....
Алонсу је време да бежи из Реноа, ако остане Рено право пада на њега, уосталом слика све говори....Malo se zayebo kod ove poslednje.![]()
ne idzu oni iz F! što se njima ide. nego đto će manja šteta biti kad oduJesam li ja jedina koja i dalje misli da je ova priča o nameštanju ipak malo preterana? Ne vidim kako se može 100% dokazati da se to desilo. Jedva čekam presudu i navođenje dokaza na kojima će se ona zasnivati- ako ih uopšte navedu.
Ne znam... Sve mi ovo više liči na još jedan Maxov rat protiv "velikih zverki". Nažalost, i u ovom je on pobednik. Piquet je samo marioneta.
Briatore nije najsimpatičniji lik u paddocku, ali meni lično će nedostajati njegove opaske o konkurentima, o njegovim vozačima itd. itd.- bilo je tu mnogo smešnih izjava... I, ma kakve mu prljave radnje pripisivali, ne možemo poreći da je on dao veliki doprinos ovom sportu. Ko zna gde bi, npr. bili jedan Michael Schumacher ili Fernando Alonso da nije bilo ovog čoveka.
Još je veća šteta što formula 1 gubi jednog genijalnog inženjera u liku Pata Symondsa, koji je u celoj priči kolateralna šteta.
A postoji mogućnost i da ćemo izgubiti još jedan tim proizvođača, i to tim sa bogatom i svetlom tradicijom kao što je Renault. Tužno.
Naravno.То време до стотке је релативно, и зависи од много тога, а о крајњој брзини и да не причамо...
Found this:
kmh!
Formula 1 Grand Prix Car: Williams/BMW 2000, 3 litre V10, 800 BHP, 0-100 in 1.2 second, Formula 1 speed record: 386 kph
.
Naravno.
A i donji podatak je bajat.Mislim da je fernando mnogo blizi aktuelnoj vrednosti ubrzanja.Vec sam zaboravio kada su ovi motori pokretali F1 bolide.![]()
The cars reached a point where many wondered if the cars had reached a point where the drivers could not fully control them. For instance, the Lancia Delta S4 could accelerate from 0 to 100 km/h in 2.3 seconds on a gravel road. Henri Toivonen drove an S4 around Estoril, the Portuguese Grand Prix circuit, so quickly that he would have qualified sixth for the 1986 Portuguese Grand Prix. Nigel Mansell sampled a Peugeot 205 T16 and said it could out-accelerate his F1 car. And, perhaps most impressive (frightening?), the driver's reaction times were cut in half compared with previous rally cars. The Group B rally cars and their pilots were the stuff of which legends are made.