FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма какве паре, њему оне бар нису проблем :)

пс.
Људи, ја бих вас најтоплије замолио да ако постављете неке вести у ову тему онда је претходно пратите.
Већ, по ко зна који пут се постављају исте новости.
Ако не пратите ову тему, немојте ни постављати вести, просто и једноставно.

пс.
Људи, ја бих вас најтоплије замолио да ако постављете неке вести у ову тему онда је претходно пратите.
Већ, по ко зна који пут се постављају исте новости.
Ако не пратите ову тему, немојте ни постављати вести, просто и једноставно.

Nemoj tako,ponavljanje je majka znanja.:lol:
Potpuno si u pravu.
Nasi novi prijatelji bi mogli ispostovati nas "minuli rad" na temi,bar 2-3 stranice unazad.

P.S.Cekam da navedes one razloge.:D

Slozicemo se da je rec od sedmostrukom sampionu sveta i da u ovom slucaju ne bi trebalo da bude od velikog znacaja da li ste srebrni, crveni ili neki treci. Njegov povratak bi definitivno doneo popularnost i vecu gledanost pomalo posrnuloj Formuli 1. Da ne govorim o uticaju na vozace.

Samo da me sad neki ne shvate pogresno :D

Slozicemo se da je rec od sedmostrukom sampionu sveta i da u ovom slucaju ne bi trebalo da bude od velikog znacaja da li ste srebrni, crveni ili neki treci. Njegov povratak bi definitivno doneo popularnost i vecu gledanost pomalo posrnuloj Formuli 1. Da ne govorim o uticaju na vozace.

Apsolutno se slažem, naravno da je tako :super:

:confused: Jesi li ti vec popio to pice?:lol:
Samo,sta reci za mene?Nisam pio,a slazem se sa tobom.
P.S.Ako ovako nastavis,mozda dobijes i srebrne sanke.:mrgreen:

Poslednja izmena:
uze mi reči iz ista, mada to nije higijenski :lol:

:cmok:

Meni ne smeta,samo kada je povod tako dobar.:D

A evo i malo svezih vesti.
Pametnjakovici se opametili :
Kako se ne bi ponovio ovogodišnji prekid utrke, Bernie Ecclestone je potvrdio kako će početak V.N. Malezije iduće godine biti pomaknut sat vremena unaprijed.

Kako bi se povećala gledanost u Europi, ove je godine utrka u Maleziji započela u 17 sati, umjesto u 15 kao prethodnih godina. Međutim, zbog kombinacija kasnog početka, lošeg vremena i slabe dnevne svjetlosti, utrka je prekinuta nakon svega sat i deset minuta. Kako se takva situacija ne bi ponovila, Ecclestone je potvrdio kako će start utrke iduće godine biti u 16 sati.

"Započet ćemo sat vremena ranije," rekao je Ecclestone u razgovoru s novinama Today. "Cijelu smo priču, zapravo, započeli sa Singapurom i ubacili smo dodatnu utrku jer je za TV publiku u Europi bilo loše, stoga sada preispitujemo stvari.

Kod Australije smo imali utrku u suton, kao i kod Malezije, ali s njom smo možda otišli malo prekasno i uhvatili kišu. Ali, mislim da ćemo ovakve stvari, općenito, od sada raditi. Imati utrke predvečer, umjesto tijekom dana, je dobro za organizatore i utrke."

Samo da nije "crvena banda".To bi vec bilo nepodnosljivo.;)
Eh,otegla se ova pauza,pa se svasta pise.
Dobro da je mod fleksibilan....:D ...a i koga zanima F1,osim nas 10-15 zaludjenika ovde...

A šta misliš da nije bilo onog nesrećnog slučaja sa Masom i pogotovo bombastične najave povratka šumahera :think:
verovatno bi se pisale poruke podrške malinarima :roll:

A šta misliš da nije bilo onog nesrećnog slučaja sa Masom i pogotovo bombastične najave povratka šumahera :think:
verovatno bi se pisale poruke podrške malinarima :roll:
:lol:
I to mi je palo na pamet,ali me mrzelo kucati.
Stvarno bi bio smor ove 4 nedelje da nam raspadajuci BGP nije omogucio debatu na temu povratka "najveceg sina svih naroda i narodnosti" koji navijaju za Ferrari :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back