FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:
I to mi je palo na pamet,ali me mrzelo kucati.
Stvarno bi bio smor ove 4 nedelje da nam raspadajuci BGP nije omogucio debatu na temu povratka "najveceg sina svih naroda i narodnosti" koji navijaju za Ferrari :lol:

pioneer.gif
..... :lol:

Masu posetio njegov "napadač"

Vozač Bron GP, Rubens Barikelo, posetio je kolegu i sunarodnika Felipea Masu, koji se oporavlja od povrede zadobijene tokom trke za VN Mađarske.

00007910.jpg

Pilot Ferarija je, podsetimo, doživeo ozbiljnu povredu i veliku rasekotinu na glavi od opruge teške skoro kilogram, koja je otpala upravo sa Barikelovog bolida. Srećom, bliski susret sa "projektilom" formule Bron GP nije se kobno završio po Brazilca, koji se sada uspešno oporavlja od povrede i čeka "mig" lekara za povratak na stazu.

Izvor

dobro je da se sve dobro završilo...

kakav im je ono masonski pozdrav ko iz pajtonovaca :lol:
:lol:

To je Massa na jednoj trci(mislim bas u Valensiji) prosle sezone pokazivao.
Tumacili su to u fazonu "jednom na vrhu,jednom na dnu".Valjda je Bebeto hteo da kaze kako mu se vratilo za malerozan kraj u Madjarskoj.
Relativizacija neuspeha...
Malo mi je to luzerski izgledalo.Zato je mozda Glock i ostao na gumama za suvo poslednji krug u Brazilu.Jednom na vrhu,jednom na dnu...vratilo se,moj Bebeto...:whistling:

Nema od njega vise ni reputacije,ni pica,ni sanki...:)
Jes' cuo sta je rek'o?Dovodi pojacanje...sto nije uposte demokratski,humano i sportski da malo stvorenje zavodi na pogresan,crveni put.:mrgreen: Treba svako da bira samostalno...:rtfm: ...makar i McLaren bio izabran.:lol:

Jedino McLaren i može da izabere svojevoljno :lol: sve ostalo .... :roll:

Poslednja izmena:
Alonso vozi u Valensiji. Pa mislim, jos da su ostali pri svojoj oduci u ovoj finansijskoj krizi... A i tacno se znalo da ce da ukinu suspenziju, nego drze tenziju zbog medijske halabuke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back