gost 124326
Domaćin
- Poruka
- 4.116
Ne zaboravi da se sad u proseku mnogo ranije ulazi u F1 nego što je to bilo pre dvadeset godina. Malo još treba i da imaš sreće da iz cuga upadneš u McM koji je na vrhu performansi.
Ne moze svako da udje u MM

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaboravi da se sad u proseku mnogo ranije ulazi u F1 nego što je to bilo pre dvadeset godina. Malo još treba i da imaš sreće da iz cuga upadneš u McM koji je na vrhu performansi.
Veoma si pogresno to razumeo.Pa kada tako kazes onda je sasvim logicnoda se vise isplati da tudji vozac uzme titulu! Mislim bas bi bilo glupo da vozac Meklarena bude prvi u plasmanu i onda odnese broj 1 u drugi tim sledece godine!
HAhahahahaha!!!!![]()
Majke mi, do sada sam mislio da se raspravljam sa koliko - toliko razumnim ljudima. Ali ovo me ostavlja bez reci...
Dakle,nije losa,vec je konstruktorska bolja za tim.Ti si jedini koji ovde pise provokacije i to prednje.Veliki fanu, na forumu svako pise javno i slobodno. Kome to ne odgovara, zna se...
Ako smatras da sam te uvredio, ti se zali moderatorima ili administratorima.
A sta mi nije jasno u tome da je sampionska titula vozaca losa za tim, kako je neko gore pokusao da predstavi, razumnim ljudima ne treba objasnjavati, a nerazumnim ne vredi. E sada ja tebi necu objasnjavati, a ti smisli zasto.![]()
MA OK malo smo preteraliSenu su uvek zvali kisni covek. A Sumaher se kasnije pokazao isto tako dobar na kisi.
Nije na odmet podici nivo paznje pri citanju postova.Tako se podize i nivo diskusije na forumu i izbegavaju nepotrebni konflikti.Ovo je u poslednje vreme bio prijatan kutak za ljubitelje F1.Ta cinjenica zasluzuje respekt.![]()
Dobro, ustanovili smo ko je najbolji po kisi. A po snegu?![]()
Naravno. Samo bez tenzija i upustanja u zucne polemike, to nije u duhu navijaca Formule 1. Lako se moze desiti da to preraste u svadju ili tucu, kao sto je slucaj u fudbalu ili nekom drugom "borilackom" sportuSvako ima pravo da iznese svoje misljenje, ali ipak neka granica mora postojati
![]()
Pedro Paulo Diniz
Čovek udes![]()
Nije li to nas bivsi zetonja?
Bivsi decko Jelene Dokic,ako se ne varam.
Mislim da je on jednom bio u Beogradu i drzao konferenciju za novinare iz nekog razloga,pa ga jos neka klinka startovala da ga poljubi..u obraz.Ovako nekako
Bese li to Diniz![]()
Mislim da je to Enrike Bernoldi bio ako me dobro secanje sluzi...Bilo je govora o Arrowsu, tako nesto...
To bi nam Veljko P. znao najbolje objasniti.
Ako je ista dobro znao,to su F1 tracevi.
Mislim da je to Enrike Bernoldi bio ako me dobro secanje sluzi...Bilo je govora o Arrowsu, tako nesto...
čisto sumnjam. lavina je krenulaUcesce Shumahera u Valensiji je dovedeno u pitanje... eto, hteo da vozi motor, sad ga mozda to kosta angazmana...
http://f1.gpupdate.net/en/news/2009/08/05/schumacher-neck-strength-to-prevent-comeback/
Nije li to nas bivsi zetonja?
Bivsi decko Jelene Dokic,ako se ne varam.
Mislim da je on jednom bio u Beogradu i drzao konferenciju za novinare iz nekog razloga,pa ga jos neka klinka startovala da ga poljubi..u obraz.Ovako nekako
Bese li to Diniz![]()
Готово сам сигуран да је то био Бернолди.
Сећам се да је Дамир прокоментарисао нешто у стилу: "где да ми зет буде Бразилац"
.
Ma da znaci Ferari moze slobodno da mu napravi spomenik od zlata, nikad ih niko nece tako dici iz pepela!!!
ALi ajde, trajalo je to neku godinu dok nije doslo na svoje.
Ne verujem da se neko seca 96. kada je Sumi otisao iz Benetona sa kojim je bio 1. u Ferari, a na njegovo mesto su dosli iskusni vozaci Alezi i Berger. I prva testiranja su bila katastrofa!!! Alezi je izjavio da mu nije jasno kako je Sumi sa takvim blidom bio No1... On posle toliko godina u F1 nijo mogao iz tog bolida da izvuce maksimum, kaze, bio je uzas za voznju...
Onda je usledilo par losih godina, 96. i 97. Bio sam najsrecniji jer je moj omilijeni vozac presao da vozi u moj omiljeni (ma kako los) tim!! I trebalo je neka godina da dodje na svoje ali tada je postao nezaustavljiv!