Siniša Srbija
Aktivan član
- Poruka
- 1.677
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne znam u cemu i kako mozes da opravdas Vebera: nije imao nista, ni poziciju da uzme (nije bilo mesta, ocigledno), imao je previse brzine a cak i da su se Luis i Alonso dotakli i izbacili jedni druge, i on bi izleteo sa staze. Ovako je samo upropastio uzbudjenje u poslednjem krugu + sebi je oteo poene.Nadam se da ce biti nekakva istraga stjuarta i da ce ga kazniti.
Koncentrovani idiot, takvih uvek ima u svakoj sezoni/trci.
-*-
Nabo' je kocnicu tamo gde to nije ocekivano i dobio je od pozadi, tj alavo je hteo po svaku cenu da obidje ******og i ako je bilo vidjeno da nema prolaz i da je zakasnio....Weber nije imao kuda, ni da zakoci ni da pobegne u stranu cak sta vise nije ni pokusao da prikoci... Ne branim ja Webera ali ga i ne krivim...
Webber opomenut od strane sudija
Mark Webber dobio je zvaničnu opomenu od strane sudija zbog incidenta sa Hamiltonom.
Na samo dva kruga pre kraja trke, Mark Webber, Lewis Hamilton i Fernando Alonso su vodili interne duele u borbi za četrtu poziciju. Bilo je očigledo da je Španac usporavao vozače McLarena i Red Bulla, tako da je Hamilton sve pokušavao da se nadje ispred vozača Ferrarija dok je Webber iza njih vrebao svoju šansu.
U tom trileru vozača, Hamilton je napao Alonsa koji je vozio defanzivnom putanjom sve do pred trinaestu krivnu gde je Webber kasnim kočenjem udario Hamiltona i izbacio ga pokraj staze i tako polomvši svoje prednje krilo.
Hamilton je zadtražio arbitražu ovog incidenta posle trke, a sudije su odlučile da opomenu Australijanca.
Kakva trka kakvi bakraci... jedva nas izvukose iz kafane sinoc
Vidim da nista nisam propustio

)Znao sam da ćeš neko sr*nje da napraviš
Jok i nisi...3 dinara za poruku si dužan (hoće čovek u da mu šaljem poruku da se razbudi...i to po novom vremenu 4x3=12-2-2=8 sati)

kad je bolji, kako nije goreg od dvojice ferarijevaca uspio prestić???

Ne znam uopste cemu se smejem....mozda sutra posle trke budem dosao do spoznaje.
Uzdam se u onu narodnu o onome sto se poslednji smeje...Izem ti kvalifikacije.![]()

. Mada se meni ucinilo da sam cuo "OK, I don't wanna fight" 
.
.Verujem da su u tom trenutku svim crvenima gace poprimile braonkastu nijansu.

Jeste primetili da je Massa stajao na prstima kad su se slikali on, Button i Kubica?![]()

Sad sam bas gledala koliko su teski xD
Kubica - 72.5747792 kilograms
Button - 68.4924479 kilograms
Massa - 58.9670081 kilograms o.O Aaaa ne verujeem
Vettel - 59.8741928 kilograms
Vettel je 174cm, a Massa 163cm![]()

jel znaš koliki je minus butonu i kubici što su 10-tak kg teži od masse![]()
ko je juce odvezao najbrzi krug na trci?
jel znaš koliki je minus butonu i kubici što su 10-tak kg teži od masse![]()
To znači da kad bi Masa imao kilažu kao svi normalni vozača on bi vozio u grupi sa Chandhokom i Bruno Senom?
Jesili to hteo reći?
Dakle,Kubica sa svojih 13 kg vise od Masse ne nosi 13 kg vise od njega(jednako su teski sa autom),vec nosi "pogresno" rasporedjene kilograme.Cars must weigh at least 620kg (including the driver) at all times. Teams may use ballast to bring cars up to weight. This must be firmly secured to the cars. Ballast may not be removed or added during a race.
Da pridodam tome konstataciju kako ga inzenjeri jos uvek uce kako treba da vozi 
Vettelovo odustajanje je uzrokovala slabo pričvršćena matica Točka
Red Bull Racing je ustanovio da je Vettelovo odustajanje s VN Australije uzrokovala slabo pričvršćena matica prednjeg levog točka na njegovom RB6.