FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
o kojoj realnosti ti govoriš??? alonzu, koji je prije masse potrošio gume nije mogao ništa. zašto misliš da bi u 2 kruga uspio prestić massu koji je 2 sec. bio ispred

koliko sam ja pratio trku kubica-masa-alonso su bili 20 krugova pre kraja 22 sekunde ispred Luisa a on im je bio u repu na 8 kruga do kraja trke.
O čemu ti pričaš pa da je Luis u onoj krivini prešao Alonsa ,Masu bi prepišao već na narednom start-cilj pravcu (to su bile samo 2 sekunde razlike a ne 2 minuta.)E to je realnost samo ne znam jesmol to mi gledali istu trku.:hahaha:

koliko sam ja pratio trku kubica-masa-alonso su bili 20 krugova pre kraja 22 sekunde ispred Luisa a on im je bio u repu na 8 kruga do kraja trke.
O čemu ti pričaš pa da je Luis u onoj krivini prešao Alonsa ,Masu bi prepišao već na narednom start-cilj pravcu (to su bile samo 2 sekunde razlike a ne 2 minuta.)E to je realnost samo ne znam jesmol to mi gledali istu trku.:hahaha:
kakve veze ima što ih je stigao u 12 krugova??? kad ih je stigao 5 krugova je vozio bez ijedne mogućnosti pretjecanja. sa 3. mjesta pao je na 5 i zbog sudara izgubio samo jedno mjesto. definitivno luzer utrke

Ovo me danas podsjetilo zašto volim Formulu 1.
Treba da uvedu prskalice na svakoj trci.
dance3-1.gif

o kojoj realnosti ti govoriš??? alonzu, koji je prije masse potrošio gume nije mogao ništa. zašto misliš da bi u 2 kruga uspio prestić massu koji je 2 sec. bio ispred
1.Zato sto je bolji
2.Zato sto je bio puno brzi
koji massa. šta massa. gdje taj vozi. ma to je luzer koji nema pojma...
:tick::klap:
Jeste bio treći ali još jednom ti kažem,nije on takav vozač koji bi mogao da štedi gume i dobro je što ih je zamenuo...samo da nije bilo tog kengura :evil:
:hahaha:
Сад одгледах старт трке

Daj link.:D

ма какви (у вези тог опуштања)

Ја чврсто верујем у то да је Хамилтон стварно до неке мере прегрејао гуме и када је стигао до Алонса није више могао да вози баш онако брзе кругове, а то је значило да неће баш тако лако моћи прескочити Алонса, и та његова изјава би свакако могла бити искоришћена (и сигурно би) у случају да не претекне Алонса

Са друге стране, зашто би онда тим пуштао комуникације типа: када је Фетел имао проблема, јавља тиму за то ови му одговарају, то сви чују, )
ma kakvi.:D Gresis,ovaj silno gresis sinko
i vide,tako da nisu imali sta da kriju;)
Tim: Luis je 3sec iza tebe
Alonso: Ne zelim da znam.:lol:

Да је као што није, а и велико је питање да ли би :)
Алонсо је нешто касније кочио и одлази шире, односно ишао је унутрашњом путањом, прилазио је кривини оштрије што је значило да ће у кривини отићи шире. Хамилтон је ишао са спољен стране, имао је блажи прилаз кривини што је значило да ће моћи лепо сећи кривину, и тада је крену да ради школски маневар и да претекне Алоно са његове денсе стране, и видело се да ће постићи већу брзину, али Алосно би на улазу у следећу кривину имао опет унутрашњу путању, па би онда у следећој кривини (задњој) Хамилтон био са унутрашње путање и питање је како би се све то завршило.
Такође можемо рећи да је Вебер био паметнији и да је ишао идеалним путањама имао би сигурно бољи излаз из задње кривине и можда би их обојицу претекао на правцу
То је сада све шта би било кад би било...

Ne znam u cemu i kako mozes da opravdas Vebera: nije imao nista, ni poziciju da uzme (nije bilo mesta, ocigledno), imao je previse brzine a cak i da su se Luis i Alonso dotakli i izbacili jedni druge, i on bi izleteo sa staze. Ovako je samo upropastio uzbudjenje u poslednjem krugu + sebi je oteo poene.Nadam se da ce biti nekakva istraga stjuarta i da ce ga kazniti.
Koncentrovani idiot, takvih uvek ima u svakoj sezoni/trci.

-*-
Nabo' je kocnicu tamo gde to nije ocekivano i dobio je od pozadi, tj alavo je hteo po svaku cenu da obidje ******og i ako je bilo vidjeno da nema prolaz i da je zakasnio....Weber nije imao kuda, ni da zakoci ni da pobegne u stranu cak sta vise nije ni pokusao da prikoci... Ne branim ja Webera ali ga i ne krivim...

ma kakvi.:D Gresis,ovaj silno gresis sinko
i vide,tako da nisu imali sta da kriju;)

Tim: Luis je 3sec iza tebe
Alonso: Ne zelim da znam.:lol:

a pole dve-tri krivine već mu je bio u repu.

Samo što je to ipak bio Alonso koji se posle toga širio maksimalno po stazi jer je ipak iskustvo na njegovoj strani ali je ipak trebao da bude fer i kad ga je vec Luis prestigao trebao je lepo da koči navreme a ne u stilu manijaka i samim tim potezom preseče krivinu luisu koji je to majstorski uvideo samo što je zaboravio da je brljivi weber iz njega.

No sledeći vikend stiže revanš.

a pole dve-tri krivine već mu je bio u repu.

Samo što je to ipak bio Alonso koji se posle toga širio maksimalno po stazi jer je ipak iskustvo na njegovoj strani ali je ipak trebao da bude fer i kad ga je vec Luis prestigao trebao je lepo da koči navreme a ne u stilu manijaka i samim tim potezom preseče krivinu luisu koji je to majstorski uvideo samo što je zaboravio da je brljivi weber iz njega.

No sledeći vikend stiže revanš.

koji revanš. jel misliš da će hami uć u prvi 10 u bahreinu???

Bogami, nakupilo se za manje od dva sata materijala za citanje ovde, na brzinu sam bacio pogled i vidim da je ipak glavna tema unistena Luisova trka od strane Vebera. Moze se to i drugacije formulisati; srecan zavrsetak za Ferrari posto bi ih Luis do kraja obojicu pobrao bez po muke :)
Sjajan start, znao sam da ce biti koskanja posto je ta prva krivina u Melburnu uvek bila problematicna. Ja ne pamtim start u zadnjih 7-8 godina da nije bilo nekih dodira u Australiji. Alonso je tu previse hteo i nije ostavio Batonu prostora, zato ovaj nije imao gde. Videlo se to lepo sa Batonovog bolida. Da je otisao na ivicnjak, sasvim sigurno bi ga bacilo u stranu i nastao bi jos veci haos. Dobro se zavrsilo.

U pocetku sam mislio da ce ovo biti vladavina RB-a i da ce rutinski odraditi na kraju dvostruku. Na pocetku mi je koncentracija bila na maksimalnom nivou; preticanja, tumbanja, izletanja... To je ono sto se trazi, pravi osvezenje nakon onog maneksnisanja u Bahreinu. Luis je fantasticno odradjivao posao i definitivno je zasluzio tu laskavu (i nazalost utesnu) titulu vozaca trke. Pretekao je maltene svakog ko mu se nasao na putu. Sjajan posao za Mclaren, to je mogla biti dvostruka danas. Ferrari po meni ocekivano. U rangu sa RB i Mclarenom. Svakako da bi na kraju bar jedan od Ferrarija zavrsio iza Luisa. Sumi kao da nije nesto previse zainteresovan za danasnju F1. Ocekivao sam mnogo vise. Kubica sjajan. Odlicno je odolevao Luisu, bilo bi to zanimljivo do kraja.

Namerno sam ostavio Vebera za kraj. Covek je dijabola. Ako se neko seca, polemisali smo o njegovom "stilu" voznje tokom 2009. posto se naglo okurazio otkako je seo u konkurentan bolid. Meni nije jasno sta je on onim arkadnim potezom hteo da postigne; upropastio je i sebe i Luisa bezveze. Gledam ga tokom duela; ne ostavlja prostora, ne gleda u retrovizore. Kao Kultard nekad. Valjda je to od njega naucio dosavsi u Red Bull. Uvek se setim onog bezobraznog ponasanja na startu u Nirburgringu prosle godine. Strasno.

Zao mi je Vettela, covek nema srece. Ovo pocinje da mi lici na Kimijevu 2005. U svakom slucaju, posle danasnje trke mi se vratio tracak nade da cemo gledati bar priblizno zanimljive trke kao danas. Kisa je ucinila svoje, mozda u Maleziji pljusne nesto pa zabiber svima kao prosle godine. Samo da zavrse pre mraka :)

:lol: kad je bolji, kako nije goreg od dvojice ferarijevaca uspio prestić???

da. u hrvatskoj prikazuju utku od prošle godine!!!

kakve veze ima sa alonzom???

to znam.
zato što nije mogao

koji revanš. jel misliš da će hami uć u prvi 10 u bahreinu???

Verovatno da se u Dalmaciji nešto drugo prenosilo...mislim da do Bahreina neće ali će zato sledećeg vikenda biti među 10.

Сад мало читуцкам изјаве возача:
Хамилтон каже да му је ово једна од најбољих трка у животу и да су му трку покварили тим (због два одласка у бокс) и Вебер.
:confused: ваљда је свестан чињенице да не би могао бити ни упола тако агресиван да је само једном ишао у бокс.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back