Siniša Srbija
Aktivan član
- Poruka
- 1.677
koji revanš. jel misliš da će hami uć u prvi 10 u bahreinu???
Bahrein je vožen prošlog vikenda za tvoju informaciju i definitivno promeni program na tv da budeš u toku a sledeća trka se vozi u Maleziji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji revanš. jel misliš da će hami uć u prvi 10 u bahreinu???
kad je bolji, kako nije goreg od dvojice ferarijevaca uspio prestić???
Ajd sad ti budi malo realan. Da Alonso pusti Hamiltona!?a pole dve-tri krivine već mu je bio u repu.
Samo što je to ipak bio Alonso koji se posle toga širio maksimalno po stazi jer je ipak iskustvo na njegovoj strani ali je ipak trebao da bude fer i kad ga je vec Luis prestigao trebao je lepo da koči navreme a ne u stilu manijaka i samim tim potezom preseče krivinu luisu koji je to majstorski uvideo samo što je zaboravio da je brljivi weber iz njega.
No sledeći vikend stiže revanš.

Ajd sad ti budi malo realan. Da Alonso pusti Hamiltona!?
Oni su bili direktno u borbi za poziciju a tada nema fer borbe.
Ja još nisam vidjela da neko u takvoj situaciji bude fer. Sa sigurnošću znam da bi Hamilton upostupio i gore.
Bogami, nakupilo se za manje od dva sata materijala za citanje ovde, na brzinu sam bacio pogled i vidim da je ipak glavna tema unistena Luisova trka od strane Vebera. Moze se to i drugacije formulisati; srecan zavrsetak za Ferrari posto bi ih Luis do kraja obojicu pobrao bez po muke
Sjajan start, znao sam da ce biti koskanja posto je ta prva krivina u Melburnu uvek bila problematicna. Ja ne pamtim start u zadnjih 7-8 godina da nije bilo nekih dodira u Australiji. Alonso je tu previse hteo i nije ostavio Batonu prostora, zato ovaj nije imao gde. Videlo se to lepo sa Batonovog bolida. Da je otisao na ivicnjak, sasvim sigurno bi ga bacilo u stranu i nastao bi jos veci haos. Dobro se zavrsilo.
U pocetku sam mislio da ce ovo biti vladavina RB-a i da ce rutinski odraditi na kraju dvostruku. Na pocetku mi je koncentracija bila na maksimalnom nivou; preticanja, tumbanja, izletanja... To je ono sto se trazi, pravi osvezenje nakon onog maneksnisanja u Bahreinu. Luis je fantasticno odradjivao posao i definitivno je zasluzio tu laskavu (i nazalost utesnu) titulu vozaca trke. Pretekao je maltene svakog ko mu se nasao na putu. Sjajan posao za Mclaren, to je mogla biti dvostruka danas. Ferrari po meni ocekivano. U rangu sa RB i Mclarenom. Svakako da bi na kraju bar jedan od Ferrarija zavrsio iza Luisa. Sumi kao da nije nesto previse zainteresovan za danasnju F1. Ocekivao sam mnogo vise. Kubica sjajan. Odlicno je odolevao Luisu, bilo bi to zanimljivo do kraja.
Namerno sam ostavio Vebera za kraj. Covek je dijabola. Ako se neko seca, polemisali smo o njegovom "stilu" voznje tokom 2009. posto se naglo okurazio otkako je seo u konkurentan bolid. Meni nije jasno sta je on onim arkadnim potezom hteo da postigne; upropastio je i sebe i Luisa bezveze. Gledam ga tokom duela; ne ostavlja prostora, ne gleda u retrovizore. Kao Kultard nekad. Valjda je to od njega naucio dosavsi u Red Bull. Uvek se setim onog bezobraznog ponasanja na startu u Nirburgringu prosle godine. Strasno.
Zao mi je Vettela, covek nema srece. Ovo pocinje da mi lici na Kimijevu 2005. U svakom slucaju, posle danasnje trke mi se vratio tracak nade da cemo gledati bar priblizno zanimljive trke kao danas. Kisa je ucinila svoje, mozda u Maleziji pljusne nesto pa zabiber svima kao prosle godine. Samo da zavrse pre mraka![]()
Ajd sad ti budi malo realan. Da Alonso pusti Hamiltona!?
Oni su bili direktno u borbi za poziciju a tada nema fer borbe.
Ja još nisam vidjela da neko u takvoj situaciji bude fer. Sa sigurnošću znam da bi Hamilton upostupio i gore.
S tim se potpuno slažem ali ne i sa komentarom da je Alonso trebao biti fer i drugačije postupiti.Nema potrebe da ga Alonso pusta, Luis bi ga sam prestigao.
S tim se potpuno slažem ali ne i sa komentarom da je Alonso trebao biti fer i drugačije postupiti.

Pa nemoj tako, do prije par sezona je on bio vaš pulen.Da u pravu si onda se taj vozač ne bi zvao FERNANDO ALONSO![]()

koliko god da ne volim alonsa ovaj put sam na njegovoj strani jer je hamilton hteo nemoguceDa u pravu si onda se taj vozač ne bi zvao FERNANDO ALONSO![]()

Sta sam jutros propustio? Nije mi se dalo da ustanem da gledam nikako...![]()

I samo jos nesto da dodam u vezi sa Vettelovim odustajanjem.
Ukoliko je zaista uzrok njegovog odustajanja bio disk, to moze biti delimicno i greska njegovog inzenjera i ljudi u Red Bulu, posto na sastavljanju setup-a bolida inzenjeri biraju delove koji odgovaraju konfiguraciji staze. Melburn nije neka previse zahtevna staza za kocnice.
E jbbg, jos kontam ako ustanem i bude smaranje kao prva... Bas sam se zaj...
Zanima me da li je General Custer of Šumadija odgledao jutros trku ili je celu noć grlio prodavačicu ispred diskonta![]()

Odustajanjem? Ne kapiram.![]()

Kakva trka kakvi bakraci... jedva nas izvukose iz kafane sinoc
Vidim da nista nisam propustio

...jadan Fetel me asocira na Kimija,baksuz.![]()
Treba ga voditi po babama ili mu bar vezat crven končić na auspuh.