FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hamilton je pre ovom izjavom hteo da "opusti" Alonsa nego da trazi opravdanje.Nije mi izgledalo da ima problem.
Pogotovo što su tu izjavu pustili javno da je svi čuju.

Те изјаве се пуштају директно, тако да ти што пуштају везе нису могли знати шта ће Хамилтон рећи.
Једноставно ми тај прступ како је Хамитлтон то рекао да би опустио Алонсо не пије воду. Алонсо је исувише искусан како би насео на то а и Хамилтон му је у репу тако да није било места за опуштање.
Не не, остајем при томе да је та комуникација била за публику, јер тим је свакако знао да је Хамилтон почео да прегрејава гуме а и он је знао да то тим зна, то је то :)

DEFINITIVNO OVAKVE TRKE SE TRAŽE :klap::klap::klap:
Za mene je Hamilton danas bio car na stazi :worth: ...i dobro je što nije štedeo gume jer su uvideli da ferarijevci neće više ići na zamenu pneumatika...odličan potez,ništa drugo mu nije preostajalo.
Da li je Hamilton kakmikaza ili vozač?Rekao bih - mešavina :) ...što daje odličan rezultat i sa takvima bi F1 bio neprikosnoven sport u svetu gde bi istisnuli fudbal kao najsporedniju stvar na svetu :D
I sa 2 pit-stopa bio je u pravom smislu vladar na stazi sve dok se "ljubimac" domaće publike nije "dosetio" kako može da profitira agresivnom vožnjom Hamiltona :evil::evil::evil:
Baton - posle neshvatljivog poteza Vetela :cool: do kraja.

mislim da je hami danas luzer utrke. ipao je u box kad je bio ispred oba ferrarija, završio je iza oba ferrarija. to što je izgledao brz na stazi ne pije vode, trošio je bume zato je bio brži, a sa novima nije uspio ništa napravit

Те изјаве се пуштају директно, тако да ти што пуштају везе нису могли знати шта ће Хамилтон рећи.
Једноставно ми тај прступ како је Хамитлтон то рекао да би опустио Алонсо не пије воду. Алонсо је исувише искусан како би насео на то а и Хамилтон му је у репу тако да није било места за опуштање.
Не не, остајем при томе да је та комуникација била за публику, јер тим је свакако знао да је Хамилтон почео да прегрејава гуме а и он је знао да то тим зна, то је то :)

nije istina. ne pušta se direktno teem radio. što dozvoli ekipa to se ćuje

DEFINITIVNO OVAKVE TRKE SE TRAŽE :klap::klap::klap:
Za mene je Hamilton danas bio car na stazi :worth: ...i dobro je što nije štedeo gume jer su uvideli da ferarijevci neće više ići na zamenu pneumatika...odličan potez,ništa drugo mu nije preostajalo.
Da li je Hamilton kakmikaza ili vozač?Rekao bih - mešavina :) ...što daje odličan rezultat i sa takvima bi F1 bio neprikosnoven sport u svetu gde bi istisnuli fudbal kao najsporedniju stvar na svetu :D
I sa 2 pit-stopa bio je u pravom smislu vladar na stazi sve dok se "ljubimac" domaće publike nije "dosetio" kako može da profitira agresivnom vožnjom Hamiltona :evil::evil::evil:
Baton - posle neshvatljivog poteza Vetela :cool: do kraja.

Slažem se u potpunosti sa tobom što se tiče Hamilton (eh da nam je još takvih u F1)

Sledeća trka je za 7 dana to ne mojte zaboraviti.

mislim da je hami danas luzer utrke. ipao je u box kad je bio ispred oba ferrarija, završio je iza oba ferrarija. to što je izgledao brz na stazi ne pije vode, trošio je bume zato je bio brži, a sa novima nije uspio ništa napravit
Pa ajde sada rizikuj:Ili da ih menjaš ili da nastaviš...znaš kako Hamilton vozi i nije bilo šanse da sa jednima izdrži do kraja....gume su tu da ih trošiš kad si ih već zamenuo i šta ima koj moj da ih čuva kad niko ispred njega nije hteo više da ide na zamenu.
Kako nije uspeo ništa da napravi? :eek: ...ti misliš da i ono što je uradio pre udarca Vebera nije ništa !?

Pa ajde sada rizikuj:Ili da ih menjaš ili da nastaviš...znaš kako Hamilton vozi i nije bilo šanse da sa jednima izdrži do kraja....gume su tu da ih trošiš kad si ih već zamenuo i šta ima koj moj da ih čuva kad niko ispred njega nije hteo više da ide na zamenu.
Kako nije uspeo ništa da napravi? :eek: ...ti misliš da i ono što je uradio pre udarca Vebera nije ništa !?

a šta je napravio??? bio 3. prije ulaska u box. imao je još kubicu i sa normalnom vožnjom do 2-3 mjesta

Сад одгледах старт трке
Ау па никао да спомене (или ја нисам примето у постовима) да је Маса одлично стартовао (као са два керса :)) одлично одмерен гас при самом старту, сваку му част :D

А Шумахер није имао среће, Батон је мало закачио Алонсо и "бацио" га на Шумахера, шта је ту је, више среће други пут

a šta je napravio??? bio 3. prije ulaska u box. imao je još kubicu i sa normalnom vožnjom do 2-3 mjesta

Hamilton je vožač a ne baba za volanom da šoferira polako po stazi kao neki (masa,kubica)
tako da njegove gume nebi izdržale do kraja pod garanciju a da nije bilo slepca webera on bi se probio na najmanje 3 mesto ako ne i 2 jer je alonso već bio skoro gotov i da nije onoliko kasno zakočio već bi bio iz hamilton(pa valjda si gledao istu trku kao i mi).

BUDIMO MALO REALNI

Mislim da timovi puštaju ono što žele. Ne govori se sve javno. Nikad nisam čula javnu naredbu da vozač pusti timskog kolegu, a toga je bilo.

Сад одгледах старт трке
Ау па никао да спомене (или ја нисам примето у постовима) да је Маса одлично стартовао (као са два керса :)) одлично одмерен гас при самом старту, сваку му част :D

А Шумахер није имао среће, Батон је мало закачио Алонсо и "бацио" га на Шумахера, шта је ту је, више среће други пут

koji massa. šta massa. gdje taj vozi. ma to je luzer koji nema pojma...
nije vrhunski vozać na kiši, al na suvom mogu da mu samo mašu, da ne kažem "p.še"

Hamilton je vožač a ne baba za volanom da šoferira polako po stazi kao neki (masa,kubica)
tako da njegove gume nebi izdržale do kraja pod garanciju a da nije bilo slepca webera on bi se probio na najmanje 3 mesto ako ne i 2 jer je alonso već bio skoro gotov i da nije onoliko kasno zakočio već bi bio iz hamilton(pa valjda si gledao istu trku kao i mi).

BUDIMO MALO REALNI

o kojoj realnosti ti govoriš??? alonzu, koji je prije masse potrošio gume nije mogao ništa. zašto misliš da bi u 2 kruga uspio prestić massu koji je 2 sec. bio ispred

Сад одгледах старт трке

Masa je imao perfektan start to sam i ja video jer se sa 5 mesta probio na 2 i to sve govori a da pri tome nije učestvovao u incidentu baton-alonso-šumaher.Mada je to po meni jedina svetla minuta mase na celoj trci.

Сад одгледах старт трке

Izjavio je Masa kako je video da su ispred njega proklizavali i samo je iskoristio prostor.
Vidi ovo...ti si prvi koji je danas spomenuo nešto u vezi šumećeg :rtfm:

ма какви (у вези тог опуштања)

Ја чврсто верујем у то да је Хамилтон стварно до неке мере прегрејао гуме и када је стигао до Алонса није више могао да вози баш онако брзе кругове, а то је значило да неће баш тако лако моћи прескочити Алонса, и та његова изјава би свакако могла бити искоришћена (и сигурно би) у случају да не претекне Алонса

И што се тиче тог пуштања радио веза, опет ми нема логике да то тим у потпуности одређује, јер је управо циљ тог увођена "јавне" комуникације (на вези тим-возач) да нам одстрани одређене наредбе тима (знамо које)
Са друге стране, зашто би онда тим пуштао комуникације типа: када је Фетел имао проблема, јавља тиму за то ови му одговарају, то сви чују, Ферари одмах шаље Алонса у потеру (наравно да би то ови наши приметили и јавили Алонсу али би сигурно та наредба дошла нешто касније да није било јавне комуникације) постоји обиље таквих примера.
Не кажем да сам управу за ту комуникацију, али за ово опуштање јесам :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back