- Poruka
- 200
A kad je Hamilton štedeo gume, hehe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se ponavljam ali sam trku pratio preko satelita tj, RTL nemački gde su odmah nakon trke objavili da je uzrok Vetelovog izletanja bio kvar ili vam pucanje prednjeg levog diska za kočenje a to isto mu se desilo i na jednom od ne zvaničnih treninga u Bahreinu.![]()
Pogotovo što su tu izjavu pustili javno da je svi čuju.Hamilton je pre ovom izjavom hteo da "opusti" Alonsa nego da trazi opravdanje.
Ovo me danas podsjetilo zašto volim Formulu 1.
Hamilton je pre ovom izjavom hteo da "opusti" Alonsa nego da trazi opravdanje.Nije mi izgledalo da ima problem.
Pogotovo što su tu izjavu pustili javno da je svi čuju.

DEFINITIVNO OVAKVE TRKE SE TRAŽE
Za mene je Hamilton danas bio car na stazi...i dobro je što nije štedeo gume jer su uvideli da ferarijevci neće više ići na zamenu pneumatika...odličan potez,ništa drugo mu nije preostajalo.
Da li je Hamilton kakmikaza ili vozač?Rekao bih - mešavina...što daje odličan rezultat i sa takvima bi F1 bio neprikosnoven sport u svetu gde bi istisnuli fudbal kao najsporedniju stvar na svetu
I sa 2 pit-stopa bio je u pravom smislu vladar na stazi sve dok se "ljubimac" domaće publike nije "dosetio" kako može da profitira agresivnom vožnjom Hamiltona
Baton - posle neshvatljivog poteza Vetelado kraja.
Те изјаве се пуштају директно, тако да ти што пуштају везе нису могли знати шта ће Хамилтон рећи.
Једноставно ми тај прступ како је Хамитлтон то рекао да би опустио Алонсо не пије воду. Алонсо је исувише искусан како би насео на то а и Хамилтон му је у репу тако да није било места за опуштање.
Не не, остајем при томе да је та комуникација била за публику, јер тим је свакако знао да је Хамилтон почео да прегрејава гуме а и он је знао да то тим зна, то је то![]()
DEFINITIVNO OVAKVE TRKE SE TRAŽE
Za mene je Hamilton danas bio car na stazi...i dobro je što nije štedeo gume jer su uvideli da ferarijevci neće više ići na zamenu pneumatika...odličan potez,ništa drugo mu nije preostajalo.
Da li je Hamilton kakmikaza ili vozač?Rekao bih - mešavina...što daje odličan rezultat i sa takvima bi F1 bio neprikosnoven sport u svetu gde bi istisnuli fudbal kao najsporedniju stvar na svetu
I sa 2 pit-stopa bio je u pravom smislu vladar na stazi sve dok se "ljubimac" domaće publike nije "dosetio" kako može da profitira agresivnom vožnjom Hamiltona
Baton - posle neshvatljivog poteza Vetelado kraja.
mislim da će se teško ponovit ovako dobra utrka. volio bi da nisma u pravu

Pa ajde sada rizikuj:Ili da ih menjaš ili da nastaviš...znaš kako Hamilton vozi i nije bilo šanse da sa jednima izdrži do kraja....gume su tu da ih trošiš kad si ih već zamenuo i šta ima koj moj da ih čuva kad niko ispred njega nije hteo više da ide na zamenu.mislim da je hami danas luzer utrke. ipao je u box kad je bio ispred oba ferrarija, završio je iza oba ferrarija. to što je izgledao brz na stazi ne pije vode, trošio je bume zato je bio brži, a sa novima nije uspio ništa napravit
...ti misliš da i ono što je uradio pre udarca Vebera nije ništa !?Pa ajde sada rizikuj:Ili da ih menjaš ili da nastaviš...znaš kako Hamilton vozi i nije bilo šanse da sa jednima izdrži do kraja....gume su tu da ih trošiš kad si ih već zamenuo i šta ima koj moj da ih čuva kad niko ispred njega nije hteo više da ide na zamenu.
Kako nije uspeo ništa da napravi?...ti misliš da i ono što je uradio pre udarca Vebera nije ništa !?
nije istina. ne pušta se direktno teem radio. što dozvoli ekipa to se ćuje

Ali mu nije uspjelo.I ja mislim da se pušta samo ono što tim dozvoli pa samim ti je to bio samo pokušaj blefiranja i opuštanja fernanda što je dozvoljeno sredstvo u F1.![]()

) одлично одмерен гас при самом старту, сваку му част a šta je napravio??? bio 3. prije ulaska u box. imao je još kubicu i sa normalnom vožnjom do 2-3 mjesta

a šta je napravio??? bio 3. prije ulaska u box. imao je još kubicu i sa normalnom vožnjom do 2-3 mjesta
Mislim da timovi puštaju ono što žele. Ne govori se sve javno. Nikad nisam čula javnu naredbu da vozač pusti timskog kolegu, a toga je bilo.Те изјаве се пуштају директно, тако да ти што пуштају везе нису могли знати шта ће Хамилтон рећи.
Једноставно ми тај прступ како је Хамитлтон то рекао да би опустио Алонсо не пије воду. Алонсо је исувише искусан како би насео на то а и Хамилтон му је у репу тако да није било места за опуштање.
Не не, остајем при томе да је та комуникација била за публику, јер тим је свакако знао да је Хамилтон почео да прегрејава гуме а и он је знао да то тим зна, то је то![]()
Сад одгледах старт трке
Ау па никао да спомене (или ја нисам примето у постовима) да је Маса одлично стартовао (као са два керса) одлично одмерен гас при самом старту, сваку му част
А Шумахер није имао среће, Батон је мало закачио Алонсо и "бацио" га на Шумахера, шта је ту је, више среће други пут
Ali mu nije uspjelo.
Jedino je Veber povjerovao u to.![]()
Hamilton je vožač a ne baba za volanom da šoferira polako po stazi kao neki (masa,kubica)
tako da njegove gume nebi izdržale do kraja pod garanciju a da nije bilo slepca webera on bi se probio na najmanje 3 mesto ako ne i 2 jer je alonso već bio skoro gotov i da nije onoliko kasno zakočio već bi bio iz hamilton(pa valjda si gledao istu trku kao i mi).
BUDIMO MALO REALNI
Сад одгледах старт трке
Ау па никао да спомене (или ја нисам примето у постовима) да је Маса одлично стартовао (као са два керса) одлично одмерен гас при самом старту, сваку му част
А Шумахер није имао среће, Батон је мало закачио Алонсо и "бацио" га на Шумахера, шта је ту је, више среће други пут
Masa je imao perfektan start to sam i ja video jer se sa 5 mesta probio na 2 i to sve govori a da pri tome nije učestvovao u incidentu baton-alonso-šumaher.Mada je to po meni jedina svetla minuta mase na celoj trci.

Сад одгледах старт трке