Тасман
Domaćin
- Poruka
- 4.264
Ево стања у 17ч
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mozda najinteresantnija stavka je da se tezina vozila na startu trke ubuduce nece objavljivati. Na taj nacin javnost nece moci da dodje do zakljucka koji motori trose manje goriva.

Eto,udje i Ron,uprkos nekim desavanjima u poslednje vreme.Ron Denis u Kući slavnih
Beta
Bivši prvi čovek Meklarena Ron Denis jedan je od četiri legende koje su ove godine ušle u prvu auto-moto Kuću slavnih.
Pored Denisa ove godine, na ceremoniji u Londonu, ta čast je pripala i legendi Formule 1 i Indi kar serije Mariju Andretiju, Toniju Bruksu, koji je doneo prvu pobedu Britancima u britanskom bolidu u Formuli 1, i višestrukom pobedniku trke “24 časa Le Mana” Džekiju Iksu.
Njih četvorica su se u Kući slavnih pridružili Džekiju Stjuartu, Encu Ferariju, Mihaelu Šumaheru, Stirlingu Mosu, Džimu Klarku, Aertonu Seni, Huanu Manuelu Fanđzu i Taciju Nuvolariju......
Pa jeste vazno. Mercedes i Reno najmanje trose. S tim da Reno nije tako snazan.

Mislim da bi sa dolivanjem bilo mnogo zanimljivije. Aerodinamika verovatno moze da kompenzuje malu potrosnju i da sacuva gume, ali nece biti mnogo uzbudljivo. Svi ce manje vise voziti kvalifikacije sa istim gumama i startovati sa njima, a ovi slabije plasirani timovi u kvalifikacijama verovatno ne mogu da sustignu ove na vrhu, kakve god gume imali...

![]()
Ови србрни се баш уозбиљили

данашња тестирања:
![]()

Jel to rostilj unutra?
Uopste mi nije jasno odakle mi ovolike asocijacije na hranu.![]()

Jel to Di Grassi vozio na slikovima?
Barrichelo mora da je odlepio od ovolikog kruzenja.

Ma pravi su cirkus. Kada shvate sta su napravili, onda ce 2011. ili 2012. da vrate dolivanje i tako u nedogled. Zamisli kad bi u fuzbalu svake godine menjali pravila... Lud zbunjenog.

Rubinju je vudu javio da ce sezona biti kisna, pa ki veli da se sto bolje utrenira
Virdzin je imao problema se prednjim krilom u cetvrtak, pa su ga celu noc i dan modifikovali i uspeli da ga nabudze tek danas popodne. A tada je bio najveci potop.