FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesi li ih uhvatio na kladioni :p
Nazalost samo hendikep, kvota 1.85, ali dosta jako jer je granica bila 10.5 poena sto je bas ponizavajuce i bezobrazno, ali hvala im.:D
Vidiš,više cenim šta je Erlik napisao nego Fernando...jesam Delija zatucan do besvesti i iz dna duše uvek sam mrzeo i uvek ću mrzeti partizan u bilo kojem takmičenju i u bilo kojem sportu...ja sam lično navijao za Barsu ali ste ipak zasluženo pobedili.
Ne mogu da mrzim nekog ko je ******r komunalni (glodar iz humske 1) koji ortodoksno mrzi Zvezdu jer tu prepoznajem pravog navijača.

Ja malo drugacije gledam na to, nisam skakao od srece kad ste dobili, samo kazem da je to dobro za nasu kosarku i sport.

Koju igru preporucujete,pojacao sam komp, da se zanimam malo, nisam igrao nista 4 god.
Da nije preterano zahtevna i da ima vecinu staza.

дефинитивно је то GTR2 и rFactor, за њих имаш Ф1 модове, и стазе, ја их нисам цепао одавно али верујем да су одрадили све стазе, чак су можда одрадили и ове нове болиде

http://www.nogripracing.com/
ту можеш наћи доста стаза и модова, само што има и бољих сајтова, али ја сам погубио линкове, за те модове је Нордик био специјалиста

Sampion Fernando
dance3-1.gif

McLaren konstr. ???
Daj nemoj da me zasmejavash :D

btw. znachi ipak navijamo za isti tim, mislim Alonso je u ferrariju a to ti je isto ko da navijash za Ferrari :)

Pa nije bas, ovo su samo testiranja, dobre su sanse za McLaren, Baton je konstantan,ne moze da se meri sa Luisom ali moze da pomogne timu.
Ako bude fina kvota,planiram da natovarim na McLaren.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back