Elric
Primećen član
- Poruka
- 857
Shto vishe gledam ovaj fernandov avatar sve mi se vishe svidja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nazalost samo hendikep, kvota 1.85, ali dosta jako jer je granica bila 10.5 poena sto je bas ponizavajuce i bezobrazno, ali hvala im.Jesi li ih uhvatio na kladioni

Vidiš,više cenim šta je Erlik napisao nego Fernando...jesam Delija zatucan do besvesti i iz dna duše uvek sam mrzeo i uvek ću mrzeti partizan u bilo kojem takmičenju i u bilo kojem sportu...ja sam lično navijao za Barsu ali ste ipak zasluženo pobedili.
Ne mogu da mrzim nekog ko je ******r komunalni (glodar iz humske 1) koji ortodoksno mrzi Zvezdu jer tu prepoznajem pravog navijača.
Ako ces da ga koristis,da vratim Peru?Shto vishe gledam ovaj fernandov avatar sve mi se vishe svidja
Koju igru preporucujete,pojacao sam komp, da se zanimam malo, nisam igrao nista 4 god.
Da nije preterano zahtevna i da ima vecinu staza.

rFactor mi je mnogo konfuzan, na forumima ta tema ima preo 100 strana :schok:, kazu da je tesko bez volana......imam integrisanu 6150
A nordic sa mnom ne komunicira.

Bogami ja sam isprobao svaki F1 mod koji je izasao. Javi se ukoliko ti treba pomoc.

McLaren konstr. ???
Daj nemoj da me zasmejavash
btw. znachi ipak navijamo za isti tim, mislim Alonso je u ferrariju a to ti je isto ko da navijash za Ferrari
Skinucu ovu aktuelnu verziju, ti verovatno imas ove kljuceve i ostalo sta treba?

I lopatica za pesak!
rFactor mi je mnogo konfuzan, na forumima ta tema ima preo 100 strana :schok:, kazu da je tesko bez volana......imam integrisanu 6150
A nordic sa mnom ne komunicira.