FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meklaren predstavio bolid MP4-25

Ekipa Meklaren Mercedesa u petak je predstavila bolid za ovogodišnji šampionat Formule 1 MP4-25 u kojem će Dženson Baton krenuti u odbranu titule.

Novi bolid su u sedištu Vodafona, Meklarenovog glavnog sponzora, u Njuburiju otkrila dvojica poslednjih šampiona Formule 1 Baton i Luis Hamilton.
MP4-25 ima upečatljive razlike u odnosu na prethodnika, prvenstveno po pitanju aerodinamičnih rešenja i većeg rezervoara za gorivo zbog novih pravila u šampionatu.

Meklaren će prvi put posle 1989. godine, kada su za tim vozili legendarni Alan Prost i Aerton Sena, u svojim redovima imati dvojicu svetskih šampiona, a ujedno će to biti prvi put da se dvojica poslednjih osvajača titule nalaze u istom timu.

Iako je Mercedes kupio prošlogodišnju šampionsku ekipu Bron GP i smanjio udeo u Meklarenu saradnja između nemačkog giganta i britanskog tima će biti nastavljena u naredne dve godine.
Po isteku tog dogovora Mercedes će u Meklarenu ostati samo kao dobavljač motora.

Baton, koji je prošle godine osvojio titulu kao vozač ekipe Bron GP, je na promociji novog bolida istakao da je potpuno svestan šta se od njega očekuje.

„Ponosan sam što sam ovde jer znam da ću voziti bolid sa brojem jedan tokom cele sezone. To je velika odgovornost i čast, a to je nešto čemu sam težio.
Od prvog dana testiranja ću raditi sa timom da bih prvenstveno naučio sve o bolidu i njegovom razvitku do prve trke.
Imam odličan tim oko sebe i već se osećam kao kod kuće“, istakao je Baton.

Na mestu šampiona Baton je nasledio Hamiltona, koji je titulu osvojio u bolidu Meklarena, a o ističe da mu je cilj samo jedan – da vrati krunu u svoj posed.

„I Dženson i ja smo šampioni i obojica želimo da nastavimo tradiciju pobeda našeg tima.
Jaka vozačka postava će biti važna za nas jer postoji još nekoliko dobrih timova, a što smo jači imamo više šansi za pobedu.
Jasno je da želim titulu, ali u isto vreme želim da pomognem timu da bude šampion među konstruktorima.
Mislim da će ovo biti odlična godina za Formulu 1, a trebalo bi da bude fantastična za nas“, naglasio je Hamilton.

13241994704b62e3b458580828236066_big.jpg

1453817774b62e3b44a4f0448407035_big.jpg

Meklaren predstavio bolid MP4-25

Baton, koji je prošle godine osvojio titulu kao vozač ekipe Bron GP, je na promociji novog bolida istakao da je potpuno svestan šta se od njega očekuje.

„Ponosan sam što sam ovde jer znam da ću voziti bolid sa brojem jedan tokom cele sezone. To je velika odgovornost i čast, a to je nešto čemu sam težio.
Od prvog dana testiranja ću raditi sa timom da bih prvenstveno naučio sve o bolidu i njegovom razvitku do prve trke.
Imam odličan tim oko sebe i već se osećam kao kod kuće“, istakao je Baton.

Na mestu šampiona Baton je nasledio Hamiltona, koji je titulu osvojio u bolidu Meklarena, a o ističe da mu je cilj samo jedan – da vrati krunu u svoj posed.

„I Dženson i ja smo šampioni i obojica želimo da nastavimo tradiciju pobeda našeg tima.
Jaka vozačka postava će biti važna za nas jer postoji još nekoliko dobrih timova, a što smo jači imamo više šansi za pobedu.
Jasno je da želim titulu, ali u isto vreme želim da pomognem timu da bude šampion među konstruktorima.
Mislim da će ovo biti odlična godina za Formulu 1, a trebalo bi da bude fantastična za nas“, naglasio je Hamilton.
Bas me zanima sta to Button misli da se od njega ocekuje.Nadam se da nije status prve zvezde,jer...mogao bi oboriti Alonsov "rekord",koji je(Alonso) trpeo Lewisa do VN Madjarske.
Ono
Ponosan sam što sam ovde jer znam da ću voziti bolid sa brojem jedan tokom cele sezone
je ili nevest prevod ili teska glupost.Pa br.1 je jedino sto mu je zagarantovano bilo gde ove sezone.Dolazak u McLaren nema veze sa time.
A Lewis je veliki optimista.Lepo.:) Kad je pored Alonsa umalo uzeo titulu,nema razloga za brigu sada,pod uslovom da je MP4-25 dorastao zadatku i zeljama.

A sta je trebao da kaze?

"Sken*an sam jer nemam snase protiv negra..." :lol:

Mogao je reci nesto pametno.;)
Osim toga,Button nije pricao o sansama,vec lupetao kojesta i stavljao stvari u besmislen kontekst.
Zna covek da u McLarenu ne vaze principi Rossa Brawna(Button u minuloj sezoni nikako nije bio potcinjen Barrichellu,sto se u suprotnom smeru ne bi moglo tvrditi),a da on nece biti "prva violina" u bilo kom smislu(nije bio ni prva zelja ekipe),sve dok je Lewis u stanju voziti.

Mogao je reci nesto pametno.;)
Osim toga,Button nije pricao o sansama,vec lupetao kojesta i stavljao stvari u besmislen kontekst.
Zna covek da u McLarenu ne vaze principi Rossa Brawna(Button u minuloj sezoni nikako nije bio potcinjen Barrichellu,sto se u suprotnom smeru ne bi moglo tvrditi),a da on nece biti "prva violina" u bilo kom smislu(nije bio ni prva zelja ekipe),sve dok je Lewis u stanju voziti.

MA sve to stoji, ali opet on mora da kaze nesto optimisticno, a na kraju krajeva ipak je i on sampion! ;)

PA da uradio je to jednom, samo glupo je zbog toga optuzivati da neko nije mogao nikad da pobedjuje. Ej da pobedjuje!!! Mislim, svaka cast Baricelu, ali ono nije on taj kalibar. Mislim da se meri sa Sumaherom...

Tako da su te price kako nije mogao da pobedjuje jer je morao da pusta Sumahera totalna glupost!

Mislim, i ako je morao da ga pusti da ga obidje na trci, sto nij bio brzi na treningu? :lol: Koliko je puta on bio ispred Sumahera da treningu? Bio je jednom ili 2x.

I ono kao jednom pustis nekoga na stazi, i onda te svi obilaze!? :rotf: Ne kontam kako to, ali ajde... :lol:

Mislim, smesne ste... :lol:

Ubedjen sam da su mu pricali da bude brz, ali da ne sme ugroziti Sumahera, a cist dokaz je gornji klip. Ja takvu naredbu nikad ne bih poslusao. I ne bih reko da su ga svi obilazili,
dva puta je bio vicesampion, jednom treci, iza Kultarda, jednom cetvrti, iza Hakinena i Kultarda. A ako je neko smesan to su Ferari, Sumaher i Barikelo... :lol:

PA da uradio je to jednom, samo glupo je zbog toga optuzivati da neko nije mogao nikad da pobedjuje. Ej da pobedjuje!!! Mislim, svaka cast Baricelu, ali ono nije on taj kalibar. Mislim da se meri sa Sumaherom...

Tako da su te price kako nije mogao da pobedjuje jer je morao da pusta Sumahera totalna glupost!

Mislim, i ako je morao da ga pusti da ga obidje na trci, sto nij bio brzi na treningu? :lol: Koliko je puta on bio ispred Sumahera da treningu? Bio je jednom ili 2x.

I ono kao jednom pustis nekoga na stazi, i onda te svi obilaze!? :rotf: Ne kontam kako to, ali ajde... :lol:

Mislim, smesne ste... :lol:
Ovo boldovano mi objasni...omaložavaš Barikela a dok je bio kod vas trljao si ruke i pravio ovakve face :mrgreen: :twisted: samo da onaj pobedi a ovamo "svaka čast Barikelu"...ZA ŠTA SVAKA ČAST!!!???...pratiš valjda,majku mu redovno trke i nadam se da si uvideo da kad nemaš svoj ritam na stazi toneš sve dublje+još kada ti iz boksa non-stop trtljaju "koči,puštaj,gas,polako,ubrzaj" nisi više svestan šta da radiš.

Ovo boldovano mi objasni...omaložavaš Barikela a dok je bio kod vas trljao si ruke i pravio ovakve face :mrgreen: :twisted: samo da onaj pobedi a ovamo "svaka čast Barikelu"...ZA ŠTA SVAKA ČAST!!!???...pratiš valjda,majku mu redovno trke i nadam se da si uvideo da kad nemaš svoj ritam na stazi toneš sve dublje+još kada ti iz boksa non-stop trtljaju "koči,puštaj,gas,polako,ubrzaj" nisi više svestan šta da radiš.

У ту причу се лако уклапа и Ковалаинен :)

Ubedjen sam da su mu pricali da bude brz, ali da ne sme ugroziti Sumahera, a cist dokaz je gornji klip. Ja takvu naredbu nikad ne bih poslusao. I ne bih reko da su ga svi obilazili,
dva puta je bio vicesampion, jednom treci, iza Kultarda, jednom cetvrti, iza Hakinena i Kultarda. A ako je neko smesan to su Ferari, Sumaher i Barikelo... :lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Rubens_Barrichello

Ima tu vec sam gledao.

Samo hocu da kazem, ne znam odakle ti/vam ideja kako je Barcelo bio brzi od Sumahera, ali nije smeo da ga pretekne... Da Ferari nije ima dominantan bolid u tim godinama, ne bi ni bio 2.

Mislim ne znam na kom jeziku da ti objasnim?

Kada kazem svaka cast nekome znaci da ga cenim, kao sto i cenim sve vozace koji su svojom zaslugom (neki su zahvaljujuci samo sponzorima) usli u Formulu 1. Znaci, da pojednostavim ;) necu da kazem da bilo ko do njih "ne valja" ili "nema pojma" i tako dalje, ali govoriti kako bi Baricelo pobedjivao da nij emorao da pusta Sumahera, i to na osnovu samo jedne propustene pobede??? :zcepanje: Sta drugo da kazem...

Smesne ste! :zcepanje:

Mislim ne znam na kom jeziku da ti objasnim?

Kada kazem svaka cast nekome znaci da ga cenim, kao sto i cenim sve vozace koji su svojom zaslugom (neki su zahvaljujuci samo sponzorima) usli u Formulu 1. Znaci, da pojednostavim ;) necu da kazem da bilo ko do njih "ne valja" ili "nema pojma" i tako dalje, ali govoriti kako bi Baricelo pobedjivao da nij emorao da pusta Sumahera, i to na osnovu samo jedne propustene pobede??? :zcepanje: Sta drugo da kazem...

Smesne ste! :zcepanje:
Očigledno misliš na srpskom a pričaš na kineskom :think:
Kada kažeš svaka čast valjda misliš na njegove zasluge u F1 a zaluge su viđene...sam si naveo kako je Barikelo bio pacer sa osvajanjima podijuma (za pobede da ne pričamo)a ovamo ga ceniš...ta jedna pobeda Barikela koja mu je izmakla za 6,5 cm govori sve...ko zna kakve sve "dogovore" imaju koje javnost ne može da sazna kada se švabi poklanja pobeda koja je ušla u istoriju.
Uostalom,šta sad ja tebi objašnjavam kada je Barikelo sve to lepo :D,čak veoma lepo :D:D:D otpevao pre 2 godine :super: :klap:

...ta jedna pobeda Barikela koja mu je izmakla za 6,5 cm govori sve...ko zna kakve sve "dogovore" imaju koje javnost ne može da sazna kada se švabi poklanja pobeda koja je ušla u istoriju.
Uostalom,šta sad ja tebi objašnjavam kada je Barikelo sve to lepo :D,čak veoma lepo :D:D:D otpevao pre 2 godine :super: :klap:

Pa da naravno da niko nece kriviti sebe, nego uvek druge. ;)

Verovatno je i Batonu morao da poklanja... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back