FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Morao sam i to staviti kao opciju,mada ni sm ne verujemu to.:mrgreen: Necu vise o njemu,da tine dizem pritisak.:lol:
Nego sta kazes na ovo providjenje ispod?:lol:

Kad sam ovo pisao,nisam bas bio preterano ozbiljan,ali eto...gde je Kimi-tu su nevolje.;)
Slazem se sa tobom u vezi onog prvog Kimijevog izletanja.Bilo je malo nepotrebno,ali ja ga zbog takvih stvari cenim.
Medjutim,ono drugo izletanje mu ne dolikuje."Namestao" se stotinjak metara za napad,lepo se videlo,a onda bezveze izadje na travu.Moze on to mnogo bolje.
Steta za Kubicu.U nedelju je on realno bio p2 do odustajanja u svakom pogledu.

@Garwor:
Ne slazem se sa tobom da je SC pomogao Lewisu.Mislim da je tu nereseno.Prvo ga je zeznuo,posle mu je pomogao.

P.S.Ah,da,pa ja ni reci o Lewisu.
Ni ne teba,suvisno je.
:D

ma on sam mi je vec digao pritisak,ne mozes u ovakvom bolidu praviti takve greske.

Kimi je ispustio lagano drugo mesto nakon sjajne voznje ali tacno je da je ono drugo bila prilicno velika greska. sta da se radi..

На западу ништа ново.
Прочитао сам ту вест синоћ и ни мало се нисам изненадио.
Изненадио би се да је рекао нешто паметно.

Осећам да је окружен ''увлакушама'' (да не кажем нешто горе), па кад он нешто каже они само климају главама и онда он наравно мисли да су му идеје генијалне.

Ne bre, Barikelo je diskvalifikovan jer je trebalo da saceka sa ULASKOM na stazu a ne ulaskom u pit. Jer ne moze da udje u stazu iz pita ako kolona vozila vrslja oko izlaza. Tako da je mogao da saceka zeleno, a zatim da se ukljuci i prikljuci na svoje mesto. Tako da to nikako ne moze da se navede kao nekakav primer zasto se ne ide u pit. I pit nije otvoren samo u pocetku dok se svi ne poredjajui a posle se otvara.

Nije ti na mestu izjava Danijela.

Ne bre, Barikelo je diskvalifikovan jer je trebalo da saceka sa ULASKOM na stazu a ne ulaskom u pit. Jer ne moze da udje u stazu iz pita ako kolona vozila vrslja oko izlaza. Tako da je mogao da saceka zeleno, a zatim da se ukljuci i prikljuci na svoje mesto. Tako da to nikako ne moze da se navede kao nekakav primer zasto se ne ide u pit. I pit nije otvoren samo u pocetku dok se svi ne poredjajui a posle se otvara.

Nije ti na mestu izjava Danijela.

pa kada znas zasto onda pitas????
i molim te izvini ako sam pogresila...

Ferrari's poor reliability in Australia was well documented, but former triple world champion Niki Lauda insists that the drivers were arguably the Italian team's weakest link at the 2008 season opener.

"Kimi Raikkonen did not seem like the world champion," the Austrian legend, in the Albert Park paddock, observed to the German newspaper Bild.

When trying to pass his rivals on Sunday, Raikkonen on one occasion missed his braking point and sped into the gravel trap, and he later put a wheel on the grass and spun.

Lauda continued to motorline.cc: "I do wonder about him, because he really did everything wrong, but Massa was no better.

"Everything that they could do wrong, they did do wrong," the former Ferrari racer added.

Felipe Massa's main mistake on Sunday was losing control and hitting the wall on the first lap, but he was also slammed by David Coulthard for a collision that ended the Scot's race.

Ferrari's bosses did not specifically criticise their drivers after the event, but new Team Principal Stefano Domenicali admitted that "the whole team has not performed to our usual standard."

Before leaving Melbourne, his deputy Luca Baldisserri added: "We did not work well on any level."

Source: GMM

Evo Laudine izjave

Da Ferari se izglupisao.

Najveca faca je tu Heidfeld ispao :) U svom BMW Sauber-u!!

BmwSauber02_01.jpg

A sto onda svi ne idu u pit tada kad je vec dzabe?

Pa zato što sam npr. bio par krugova prije i treba da potrošim gorivo koje sam nasuo u skladu sa taktikom ili iskoristim gume. Eto npr. ovi sa začelja na startu kreću punih rezervoara i sejfti se pojavi a ja potrošio recimo pola rezervoara znači tek treba da iskoristim prednosti lakšeg bolida itd.

Pa zato što sam npr. bio par krugova prije i treba da potrošim gorivo koje sam nasuo u skladu sa taktikom ili iskoristim gume. Eto npr. ovi sa začelja na startu kreću punih rezervoara i sejfti se pojavi a ja potrošio recimo pola rezervoara znači tek treba da iskoristim prednosti lakšeg bolida itd.

Jeste. SLazem se. To je vise pitanje taktike.

Hvala svima i izvinjavam se ako sam nekog isprovocirao kako me je u privatnoj poruci prozvao Nesha Taxista.. mada mislim da je on to sanjao jer sam samo trazio odgovore na svoja pitanja a on ocigledno ne cita postove.

Nadam se da imamo ovde neku zastitu od modova koji su bahati i ne citaju postove?

Uzdravlje !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back