Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
E moj druže,na šta smo spali...pa zar i to treba da nam bude pozitivna strana 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam se nadao da ćemo bolje proći u kvalifikacijama I činilo mi se da je prvi bod blizu. U svakom slučaju vidi se napredak, kao što reče Ron bolje sada sigurnije da se razvija nego da se kasnije dođe u fazu da se ne može ispravljati greška(e)Gledaj to sa vedrije strane: "naš mali" je pobedio, trijumfovali su motori, kojima dugujemo nekoliko titula(i timskih i vozačkih), a oba McLarena su završila trku.
Bilans je pozitivan nakon Kine.
Idemo na bliski istok po prve bodove![]()
Dok god je Lewis ispred Rosberga i Vettela, meni je lakše podneti ovu našu muku.Pored toga, mečkini motori su skoro dve decenije brujali u našoj ragi, pa su se razvile i neke emocije.A i Bata Stojković je još davno utvrdio da je "nemačka medecina najbolja"E moj druže,na šta smo spali...pa zar i to treba da nam bude pozitivna strana![]()
Ja sam se nadao da ćemo bolje proći u kvalifikacijama I činilo mi se da je prvi bod blizu. U svakom slučaju vidi se napredak, kao što reče Ron bolje sada sigurnije da se razvija nego da se kasnije dođe u fazu da se ne može ispravljati greška(e)![]()
Iz perspektive Alonsa (on board)...odličan snimak (20 minuta):
http://rutube.ru/play/embed/7637926?autoStart=true&isFullTab=true&ref=window&bmstart=59
Kad pre jedanaesta(!) trka u Bahreinu!?...
Trkuljini utisci na RTS-u:
http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/132/%D0%90%D1%83%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE/1892872/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D1%88%D1%9A%D0%B0%D0%B2%D0%B0+%D1%82%D1%80%D0%BA%D0%B0.html
Zaboravio si na "arapsko proleće" i otkazivanje pre dve-tri godine.
Slucajno naleteh na trku i odgledah celu. Kimi je realno na srecu obisao Rosberga na startu jer se bolje snasao u guzvi pred krivinom. Ali brzi je mercedes i dalje, pa se Rosberg napreticao danas. Kimi je mozda trebao krug ranije u boks kad su mu tvrdje gume propale, jer je tada gubio po krugu u odnosu na ostale, a sa meksim je dobijao 2 sekunde po krugu (ali naravno pitanje je da li bi te mekse tada izdrzale do kraja trke, mada nije delovalo na kraju da ima vece probleme), pa bi uz malo srece mogao i Hamiltonu pripretiti. Cini se da su stintovi bili gotovo savrseno namesteni za njegov stil voznje, dok su Vetelu dali da se juri sa mercedesima i zamajava ih. Vetel ko da je bio na nekoj zurci noc pre trke pa mu se jos vrtelo u glavi od alkohola, neuobicajeno mnogo gresaka za njega. Mclareni su ko u motoGP-u ona druga liga sto vozi iza honde i jamahe, zna se da ne mogu nista uciniti u trci. Mozda za koju godinu. Steta za dva svetska prvaka da tako zavrse karijere![]()
Dobar snimak, koliko mi se čini naš se motor vrti na ovom snimku maksimalno do 11400, a Ferrari I Mečka (I to u Lotusu) idu preko 12000Iz perspektive Alonsa (on board)...odličan snimak (20 minuta):
http://rutube.ru/play/embed/7637926?autoStart=true&isFullTab=true&ref=window&bmstart=59