Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Alonso u bolnici posle udesa !

Vozač Meklarena Fernando Alonso doživeo je udes tokom testiranja u Barseloni i helikopterom je prebačen u bolnicu.

Dvostruki šampion udario je u zid, ali čini se da povreda nije teže prirode jer je Španac u svesnom stanju prebačen u bolnicu.
“Čini se da je sve u redu“, rekli su iz Meklarena, a nešto kasnije to je potvrdio i njegov menadžer na Tviteru: “Fernando je u redu i svestan je. Hvala vam, nema više vesti“.

Udes se dogodio malo pre pauze za ručak na nedeljnom testiranju, a još je nejasno da li je Alonso napravio grešku ili nešto nije bilo u redu sa bolidom.

Screenshot_126.png

Добро је...
Колико читам још се не зна да ли је било до болида или грешка возача.
Неки преносе да је изгледа и болестан, па је и то можда допринело...

Juče:

fernando-alonso_3211747b.jpg

Vest od danas:

Direktor Meklarena Luis Garsija Adab izjavio je da bi Španac Fernando Alonso mogao da propusti prvu trku u novoj sezoni u Australiji.

Tridesettrogodišnji Španac je nedavno imao udes tokom testiranja u Barseloni i četiri dana je proveo u bolnici. Alonso je u sredu napustio bolnicu i vratio se u svoj rodni grad Ovijedo, gde provodi vreme sa porodicom.
Vozač Meklarena neće učestvovati na završnim testiranjima u Španiji.
"Za nas je samo važno da bude na finalnoj trci u sezonu u Abu Dabiju, tada se odlučuje ko će biti šampion sveta"; rekao je Abada.

Prica se svasta, te da se onesvestio pa da je zato izleteo, te da je bio u nesvesti jos 10 minuta posle sudara, te da su mu nasli nesto na CT / MRI skeniranju mozga u bolnici pa da sad sprovode dodatne testove... ko ce ga znati valjda je sve u redu.

Свашта се прича у вези тог инцидента, поготову у Шпанији...
Кажу да је приликом удара унутар кокпита било 15G што и није тако страшно и не би требало да га је толико уздрмало...

Време ће показати... а и не верујем да ће Алонсо ћутати ако му се због грешке тима оконча каријера (ако је уопште свестан шта му се десило).

Alonsa je spicila snaga struje od 600W, sto ga je olspelo i izazvalo probleme se levom rukom.
Mislim da je za njega ozbiljna F1 karijera ende. Na zalost.

Ja sam citao (naravno to su samo nagadjanja), da njegovo trenutno zdravstveno stanje nije posledica sudara, nego uzrok. Sto bi opet znacilo da nije do Meklarena, vec da on ima neko stanje koje dosad nije otkriveno, ali kao sto rekoh, sve su to nagadjanja. Vreme ce definitivno pokazati o cemu je rec.

Ja sam citao (naravno to su samo nagadjanja), da njegovo trenutno zdravstveno stanje nije posledica sudara, nego uzrok. Sto bi opet znacilo da nije do Meklarena, vec da on ima neko stanje koje dosad nije otkriveno, ali kao sto rekoh, sve su to nagadjanja. Vreme ce definitivno pokazati o cemu je rec.

То са здрављем је врло могуће и најбоља варијанта, с обзиром да се иде од тог струјног удара до тога да су односи затегнути.
Могуће да је закачио грип попут Хамилтона који је иначе прескочио један дан тестирања због тога.

Ja sam dobro prošao,mada nisam fasciniran- ALONSO.
Uzgred, gajim ozbiljne sumnje da me je "hakovao" Tasman...jer, uradio sam ponovni test sa malo izmenjenim odgovorima na neka pitanja i, pogodite-opet ALONSO :eek:
Tasmane, nije u redu da se i bavis visokotehnološkom sabotažom rivala :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back