Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Два другара добра стара:

FQx6KerQGkbG9ZSWGWUtogViRxihWpggGMttsVAsQM0=w665-h442-no

Bilo bi mi drago da za godinu dana gledamo neki intervju sa njim, ali je realnost mnogo sumornija...na žalost.

Evo, koristim priliku da vam svima poželim dovoljno sreće,dobro zdravlje i mnogo dobrih trka u sledećoj sezoni.
McLarenovcima želim šampionsku sezonu i nekoliko narednih :) , a koleZi Tasmanu poručujem da u tom slučaju može u svako doba da mi se obrati i izjada, ako mu bude teško to gledati :lol:
Srećni praznici !

ovako pišu novinari:

U junu je tada 45-godišnji as napustio bolnicu, prebačen je porodičnu kuću u švajcarskom Glandu, gdje je italijanski novinar Đorđo Teruci iz "Korijere dela sera" zabilježio dirljive momente.
"Šumi - plače. Nekada čak i misteriozno. Plače kada čuje glasove svoje djece, kada čuje glas svoje žene, ili kada čuje svoje pse. U tišini sobe u kojoj je smješten - suza se sliva niz njegovo upijeno lice na svaki zvuk koji mu je poznat. U svemu ovome možemo... možemo da vidimo život, smješten u toj kapi; Baš tu je snaga čovjeka koji je dirnut, i koji nas sve dotakne", piše Teruci.
On dodaje da Šumaher prepoznaje glasove supruge Korine, kćerke Đine Marije i sina Mika, te da je "živ i da razumije" (šta se oko njega dešava), što svjedoči o tome da je u toku "dug, spor napredak" poslije nesreće na skijanju i "čitave godine u kojoj je djelovao - baš daleko".
Mihael Šumaher je titulu u Formuli 1 osvajao u sedam navrata (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003. i 2004. godine), a karijeru je privremeno završio 2007, pole vožnji za Džordan, Beneton i Ferari, a potom je od 2010. do 2012. obnovio kao pilot Mercedesa. Vozio je 308 trka, trijumfovao je 91 put, a čak 155 puta je bio na pobjedničkom podijumu.

Lep auto, iako, ocekivao sam da izbace sivu (srebrnu) boju posto su raskinuli sa Mercedesom. Opet, mozda ce kao kad su tek pocinjali saradnju sa Mercedesom, postepeno menjati imidz, pa da onda tek za dve, tri sezone vidimo stare boje...

Ovi hromirani delovi nemaju bas veze sa Mercedesovom srebrnom bojom. Meklaren je pre nekoliko godina presao na hrom i tada je receno da ce to biti buduca timska orijentacija po pitanju boje. Crna mi je suvisna, mogli su uz hrom vise crvene i da na taj nacin ispostuju i Hondu.

Dok ne krene i ne čujem ga na stazi neću ništa da kažem...ovako vizuelno gledano,kao što kaže Miloš,moglo je više crvene umesto crne boje (možda neće zbog Alonsa da čovek ne doživi novu traumu sa bolidom crvene boje :) ).

Ovo sa Alonsom i McLarenom strašno podseća na prošlogodišnje uigravanje Vettela i RB-a a Rosberg mora da je obukao pampers kada je ovoliko krugova izvezao...
Niko ne komentariše novinski izgled RB11:
...

Добра им та фора са камуфлажом.
Детаљи су много мање уочљиви.
Мада сумњам да ће то тако бити током сезоне.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back