Užasnog li vikenda na stazi koja nam je uvek priređivala spektakl.
Očekivali smo "smak sveta",koji se pretvorio u tek jednu kišovitiju trku i to samo delimično,a onda u horor,koga nismo bili ni svesni da se desio.
Naravno,veseli tandem na SK je stvari povezivao sa zakašnjenjem većim od najslabijih bolida iza Mercedesa.
Recimo, ambulantno vozilo su konstatovali nakon pet minuta od izlaska na stazu.Neverovatno je kako su nekoordinisani.Blenu u kojekakve monitore,podatke,a promiču im ključne stvari. 'ebo ih Live timing.Kao da samo u to blenu.
Sama trka je protekla više nego dobro,sve do tragedije Bianchija.
Lewis je vec u prvom krugu tražio da SC vozi brže,a onda nas je sve nasmejao direktnim obraćanjem Whitingu da ih pušta da se trkaju.
Apsurd je da matora budala nije dozvoljavao tri kruga da startuje trka,iako je staza prosušena,a na kraju doprineše udesuBianchija.
Možda su u haosu i oni malo bili pogubljeni,ali svakako je apsurdno da od toliko povike na bezbednost,prvo voze trku u nevreme,a zatim dozvole da kran uđe u zonu izletanja.
Užas !
Lewis je očitao lekciju nabeđenom Rosbergu. Kekeov mali je hteo po svaku cenu pole. Eto mu ga.Šta mu vredi,kad mu taj set up nije pomogao u trci. Pravi vozač žrtvuje kvalifikacije i osloni se na lično umeće da profitira u promenljivim uslovima.Šteta što Button i Vettel nisu uspeli da ga ozbiljnije ugroze.Puk'o bi k'o guma.
Žao mi je Alonsa.Očekivao sam da opasno napadne podijum.Naštimao je bolid za kišu i bilo bi borbe.
Misli su mi uz Bianchija,pa sam ostale zanemario.
Neću da zloslutim,ali ove stvari se često loše završe.Schumacher je najbolji primer.
Sjajna karijera u najavi je prekinuta,a nadam se da to neće biti slučaj i sa životom.
Čeka nas užasna staza u Rusiji. 7-8 "lakat" krivina i tri veoma spore,šikana,kratki pravci i jedan osrednji startni pravac sa dugom krivinom....neće tu biti preticanja ni lepote.
Plašim se još jedne procesije od trke.Muka za gledanje.