Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Rikardo 10 mesta niže zbog kazne.
Hulkenberg,Fetel,Alonso...biće to ludački start između ovo troje pomenutih
Hulkenberg,Fetel,Alonso...biće to ludački start između ovo troje pomenutih

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Neophodno je zaštititi vozačke živote od ludila nacionalnog heroja daleke,ali bratske nam Venecuele.
Kometatori na SK nisu ni naslutili da je odustajanju Gutierreza možda doprineo sudar.Gledaju rasturen bolid i ne kontaju.
Ja bih se bar pokušao opravdati za propust.
Ерцег бар има ту културу да заћути кад се чује тимски радио али овај други је права катастрофа.
За време тог инцидента је Ерцег нешто причао и вероватно је гледао или папире или времена али овај други је морао то приметити.
Као што би се код нас могло кренути од Доменикалија тако се код ових може кренути од тог другог коментатора.
To je timski propust.
Blažičko i Novak su bili tako sinhronizovani,da se ja ne sećam ovakvog "stručnog " gafa.
I to "nepoštovanje" radio-veze i brbljanje preko nje o nebitnim stvarima je tako iritantno i takav odraz nepoznavanja duha ovog sporta da je teško naći bilo kakvo opravdanje.
Inače,sjajna trka.Lewis je bolji vozač,ma šta ko mislio o Rosbergu.Nadam se da će Rosberg uspeti da parira većim delom sezone,jer u slučaju da RBR ne nađe način da upati motor i šasiju,to će nam biti jedina prilika da gledamo borbu za titulu na današnjem nivou.
Bravo i za ostale vozače,koji su nadmašili sebe danas,a MAldonadu treba hlađenje glave ,dok nečiju nije skinuo.

za Kinu sam u internoj kladionici ponovo tipovao na Hamiltona, pa ćemo vidjeti. Drago mi je zbog Peresa, nakon svega onoga što je prošao nakon otpuštanja iz McLarena.
Niste mi jasni sto ne gledate f1 na netu. Ove nase slepce ne bih slusao ni da mi plate.
Edit: Ako se nastavi dominacija mercedesa opet ce sezona biti karina.
Izgleda da se Ferari pojacava
http://bleacherreport.com/articles/...igns-from-ferrari-latest-details-and-reaction
Izgleda da se Ferari pojacava
http://bleacherreport.com/articles/...igns-from-ferrari-latest-details-and-reaction