Vettel bez kazne, Karthikeyan ljut
Dvostruki svetski šampion Formule 1 Sebastian Vettel izvukao se bez kazne za incidente sa vozačem Hispania Racing Team ekipe Narain Karthikeyanom. Tako je odlučila FIA.
Srednji prst, "krastavac", "idiot"...
Iako mu je pretila kazna, Sebastian Vettel nije pretrpeo nikakav penal za incidente u kojima je uključen bio i Narain Karthikeyan.
Dvostruki svetski šampion i vozač HRT-a Narain Karthikeyan zakačili su se na stazi, a tom prilikom je Karthikeyan probušio gumu Vettelu.
To je svetskog šampiona poprilično iznerviralo, pa je ovom vozaču pokazao srednji prst, da bi ga nakon trke nazvao "krastavcem i idiotom".
FIA na distanci, Indijac ljut
Nemački mediji preneli su da je Vettel svojim postupkom prekršio FIA kodeks, zbog kojeg je mogao dobiti kaznu od opomene do oduzimanja vozačke licence. Ipak, FIA je progledala kroz prste "Baby Schumacheru".
"Te stvari su predmet sudija na stazi i mi nema šta tu da raspravljamo", stoji u saopštenju FIA.
Indijski vozač bio je vrlo nezadovoljan odlukom svetske kuće automobilizma.
"Sudije nije briga šta sam ja govorio, jer ko zna šta je Vettel sve ispričao", kaže od skora čovek poznat po imenu "krastavac".