Red_Zmaja
Domaćin
- Poruka
- 3.211
Jel moze neko da nadje stream od ovih hrvatskih Tv koje prenose F1? Vox Zadar ili kanal Ri? Procitao sam da ima al nikako ne mogu nadjem.
Ne znam za hrvate, ali imas na www.vipbox.tv strim od sky-a.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel moze neko da nadje stream od ovih hrvatskih Tv koje prenose F1? Vox Zadar ili kanal Ri? Procitao sam da ima al nikako ne mogu nadjem.
Džabe sva strategija sa tvrdim gumama za Vettela ako sutra bude potop na startu, bit će to dobra utrka...
P.S. Sad tek vidim, Webber i Raikkonen su imali isto vreme u hiljaditinku, ne znam zašto je onda Webber četvrti a ne Kimi, čak je Kimi bio brži na Q2...

Још једном да поновимо битну ствар - летње рачунање времена
Znaci da je trka u 10:00 sati..ali po "novom" vremenu?

.
. Ziveli 

To je i Vettela iznerviralo, pomesao prste, sad pokazuje srednjiČisto me zanima kada ćemo imati čistu trku,bez sejfti automobila i kojekave boranije na putu tipa Kartikejen...
Izmedju Hamiltona i Batona?Stvarno treba da padne jedno samaranje u nasoj stali.Idite,bre,amateri,sad je previse.
Ipak,cestitke Alonso i crvenoj bratiji,kao i dvojici "nasih" zbog Alonsa.
Svaka cast i Perezu.Steta sto olako ispade iz borbe za pobedu,gotovo izvesnu.
Kad bolje pogledam,moze se cestitati svim osvajacima bodova,osim Hamiltona.Jedino
on nije postigao nista vise od minimalnog minimuma.
Mercedesi su stvarno uzasno losi u trci.
Zahvaljujuci nasim greskama,nebeskim uticajima i prekidu brutalne dominacije RBR-a,
stekli su se uslovi za zestoku bitku za titulu.
El Maestro i Serhio
![]()
Trebali su da puste Pereza da napadne, to mi malo kvari slavlje al nema veze, to je danas normalno
![]()