Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@haralampije
@Sinisa
Kada dva vozaca imaju identicno vreme gleda se drugi najbrzi krug u delu kvalifikacija u kojem je postignut identican rezultat.

Ja mislio da ce dekica do podijuma...

Vidis, to ti nije lose sa ljutom, ja imam neku arandjelovacku i zlatiborsku, osam jezika govore :lol: . Ziveli :mrgreen:

Malo off: juce me zaklao Debrecin, prodao i Gladbah. Ali imam ziv tiket, PSŽ najproblematicniji na doticnom.

Alonso :worth:

Ajmo majstore, deri boraniju.
predjo-1.gif

Нананана нананана нананана нананана....
Тако се то ради!!!!!!!!!! :D Алонсо и Перез :worth:
Петеру Зауберу се можемо само поклонити, добар је то болид добар.
Штета што је Перез направио ону грешку, имао је огромне шансе да победи.
А од наредне сезоне да ми гледамо Переза јер колико год сам Маси гледао кроз прсте ово више нема смисла.
Хамилтон срећан због Батона и Фетела, али боље и тако него да буде као укакан на постољу и поквари слику славља, како уме.
Није могао да прати двојицу у тренутно споријим болидима, неозбиљан ми је нешто, певаљка ће му канда доћи главе. Данас није био на нивоу.
Оном Картикејану треба забранити вожњу на наредних пар трка. Оно је бозобразлук, срамота :eek:
Све је указивало на то да би могли гледати борбу између Хамилтона и Фетела и онда се појави тамо неки путник и.... (нећу даље)
Ови Мерцедеси су катастрофа. На квалификацијама други тим по брзини а на трци су тек 5-6 тим, такву разлику још видео нисам :confused:
Победити и онда када сте лоши, то је посао

Stvarno treba da padne jedno samaranje u nasoj stali.Idite,bre,amateri,sad je previse.

Ipak,cestitke Alonso i crvenoj bratiji,kao i dvojici "nasih" zbog Alonsa.
Svaka cast i Perezu.Steta sto olako ispade iz borbe za pobedu,gotovo izvesnu.
Kad bolje pogledam,moze se cestitati svim osvajacima bodova,osim Hamiltona.Jedino
on nije postigao nista vise od minimalnog minimuma.
Mercedesi su stvarno uzasno losi u trci.
Zahvaljujuci nasim greskama,nebeskim uticajima i prekidu brutalne dominacije RBR-a,
stekli su se uslovi za zestoku bitku za titulu.

Stvarno treba da padne jedno samaranje u nasoj stali.Idite,bre,amateri,sad je previse.

Ipak,cestitke Alonso i crvenoj bratiji,kao i dvojici "nasih" zbog Alonsa.
Svaka cast i Perezu.Steta sto olako ispade iz borbe za pobedu,gotovo izvesnu.
Kad bolje pogledam,moze se cestitati svim osvajacima bodova,osim Hamiltona.Jedino
on nije postigao nista vise od minimalnog minimuma.
Mercedesi su stvarno uzasno losi u trci.
Zahvaljujuci nasim greskama,nebeskim uticajima i prekidu brutalne dominacije RBR-a,
stekli su se uslovi za zestoku bitku za titulu.
Izmedju Hamiltona i Batona?
Ferrari je jos uvek daleko, Vettel ako veze jos dve ovakve trke, pogubice se skroz.Mercedes dobar samo u kvalifikacijama, a Kimi I webber realno imaju jako male sanse, manje i od Alonsa.

El Maestro i Serhio

Slow-Clap-1.gif

Trebali su da puste Pereza da napadne, to mi malo kvari slavlje al nema veze, to je danas normalno
MCHammer-1.gif

Da ga puste.
U ugovoru Saubera pise da ne smeju direktno da napadaju Ferrari.
Toliko o cirkusu u F1. Kako da prethodna generacija Ferrari motora bude bolja od trenutne.
No way, Pedro.

Mozda ako Mercedes promeni oba vozaca ( ne vidim krivicu Michaela, kojeg je Vergne okrenuo) i urade nesto.
Fenomenalni Rosberg poceo da gubi od dede cak i u kvalifikacijama . Ali to nikog vise ovde ne interesuje.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back