Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нисам видео снимак са Фетеловог и Картикејановог болида, неки причају да га је Фетел исекао и да овај није стигао да одреагује, односно криве Фетеле.
Nema šta da se gleda, možemo da gledamo koliko god hoće, Kartekijan je od strane sudija posle trke proglašen krivcem za incident i dodali su mu još 20 sekundi na postignuto vreme. Mada, postaje mi simpatičan, u izjavi za indijske novine rekao je:
"One does not expect a professional sportsman to be such a cry baby."
Ima da ga raspali k'o roštilj ovakvim izjavama...

Kaznu mora da popije.
Cisto da vidi da ne moze da radi sta hoce.
Nije to zemlja Srbija gde politicar moze da sutira novinara i da prodje ne kaznjeno.
Svaka javna licnost mora da snosi posledice.

On je kaznu već popio, izgubio je 12 izvesnih bodova (navijači će reći "možda i 15") u incidentu u kom nije proglašen krivim (od strane nesrpskih, daklem, nepristrasnih sudija) a ova sezona ima sve šanse da dobije završnicu iz 2010 kada je odluka o prvaku pala u zadnjoj trci, tako da...

Vettel bez kazne, Karthikeyan ljut

Dvostruki svetski šampion Formule 1 Sebastian Vettel izvukao se bez kazne za incidente sa vozačem Hispania Racing Team ekipe Narain Karthikeyanom. Tako je odlučila FIA.

Srednji prst, "krastavac", "idiot"...
Iako mu je pretila kazna, Sebastian Vettel nije pretrpeo nikakav penal za incidente u kojima je uključen bio i Narain Karthikeyan.
Dvostruki svetski šampion i vozač HRT-a Narain Karthikeyan zakačili su se na stazi, a tom prilikom je Karthikeyan probušio gumu Vettelu.
To je svetskog šampiona poprilično iznerviralo, pa je ovom vozaču pokazao srednji prst, da bi ga nakon trke nazvao "krastavcem i idiotom".
FIA na distanci, Indijac ljut
Nemački mediji preneli su da je Vettel svojim postupkom prekršio FIA kodeks, zbog kojeg je mogao dobiti kaznu od opomene do oduzimanja vozačke licence. Ipak, FIA je progledala kroz prste "Baby Schumacheru".
"Te stvari su predmet sudija na stazi i mi nema šta tu da raspravljamo", stoji u saopštenju FIA.
Indijski vozač bio je vrlo nezadovoljan odlukom svetske kuće automobilizma.
"Sudije nije briga šta sam ja govorio, jer ko zna šta je Vettel sve ispričao", kaže od skora čovek poznat po imenu "krastavac".

batham-1.jpg

Jeli, jel' te sluša onaj tvoj mali?
Sluša, sluša, ko i tvoj tebe...
A kad će se ženi?
Kad i ovaj tvoj...

Tamara Eklston želi da se skine za "Plejboj"

226093_tamara-foto-afp_f.jpg

Razmažena bogatašica smislila je još jedan hir kako bi zabavila sebe i javnost. Nedavno je izjavila kako želi da se slika za "Plejboj" i to potpuno naga.

- Već sam se slikala za magazin, i veoma mi se dopalo, tako da bih to rado uradila ponovo, posebno ako je u pitanju "Plejboj" - rekla je ćerka vlasnika Formule 1.

Ona je dodala kako bi volela da se slika naga za "Plejboj":
- Volela bih da to uradim jednom prilikom, toliko neverovatnih ljudi je to uradilo, pa zašto ne bih i ja?! Razmišljala sam o tome, i kada bih dobila ponudu, pristala bih - objasnila je bogata naslednica.

Ona je istakla kako je uopšte ne dotiču glasine i to što ljudi misle da je ona samo jedna obična razmažena bogata devojka.
- Čula sam o sebi toliko užasnih stvari, da više ne obraćam pažnju na njih. Ne zanimaju me uopšte - rekla je Tamara Eklston.

:ceka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back