Ford s max

Ja lepo kažem da auto star 10 godina vredi 90% cene novog vozila. Da država kontroliše lopove i prevarante koji to uvoze ali slučajno se prave blesavi.

Za svaku tu prevaru sa smanjenom kilometražom treba država da odgovara.

Nije samo u Srbiji.Svuda na svetu 10 god star auto u eu je odvalio500.000.Onda dodje u Jagodinu i prodaje se 212.000 km .Standardne price.Ne isplati se bacat lovu 95% je na netu ta prica.
Vecinom je tako, dosta se vozi, mada bi vecinom trebalo da su održavana vozila, u EU mislim koliko god km imaju mada moze se naci starije vozilo sa malo km samo su dosta skuplja, teže ih naći ali ih ima, ja sam svoj kupio sa malo Km ali sam skuplje platio sve sam proverio al opet 99% naših kupe u NJEMACKOJ ili slicno odvezu dole, vrate Km i dubinsko pranje za neku sitnu paru da ne govorim i Auto kao nov a ustvari 🤣samo što kod nas nema zakona pa eto to sve prolazi nažalost, bitno da se zaradi uglavnom što se tiče S maxa, opet kazem nebih bježao od njih jako dobra Auta ali uglavnom sa manuelni mjenjacem iz mog iskustva, svako dobro!

A šta to ima da održavaš na autu do 200.000 km? Redovne servise svi rade jer je to bagatela u odnosu na cenu šlepa i krupne kvarove tipa prezupčio puko lanac ili kaiš.

Dakle pravi problemi počinju na pola miliona gde bukvalno sve i svašta riknjava. Tu naši lopovi skupljaju krševe po reciklažnim dvorištima, smanjuju kilometražu, glancaju i štampaju lažne servisne knjižice gde je hans u minkenu tek uradio veliki dervis i odlučio da polloni auto. Normalno svaki drugi naš som zagrize na tu bućku :cool:

Ja na pasatu promenih bregastu osovinu na pola miliona malo osvezih dizne auto ko nov ide i na 500.000 km.Odrzavam ga 12 god ide to ako se pazi i cuva.Ali najteze je kupiti polovno.Em sto su skinuli kilometrazu em ima ulaganja 3000 eur u svaki.I gde si tu?Nigde te nema.Da se kupi pristojan polovan odrzavan to je lepa prica ali to je tesko!

Em napumpane cene polovnih krševa em u svaki taj moraš da uložiš 3000 evra samo da bi mogao da se voziš. Nije to ko nekada 300 evra veliki servis promeniš sve što se vrti i miran si 100 iljada.

Čuvajte svoje euro 3 automobile da bam duže traju! Od blata ćete ih praviti!

Back