Ford s max

E to je i najteze provaliti koliko je koji prešao jer svi lažu...kad prodaju odu kod Šabana za 20 eur vrate kilometraže...Na koju foru provaliti jel dirana kilometraža?
Može da se vidi ako je bas vracen ..auta do 200k ako su cuvana su pristojna nema puno slitaze ..Pojasevi su nešto sto se koristiti svaki dan I na njima mozes videti ako je auto prešlo vise .. Oseti se auto koje je prešlo dosta ali nije ubek lako oceniti .. otidi kod Forda i probaj te koji su presli po 150k pa prema njima ocenju

Hvala za iskren odgovor i napisno.Većina pljuje fordove generalno i pravo je osvezenje neki pozitivan komentar za s max.Zaista je veliki auto prostran unutra sto je meni bitno i ne izgleda ko autobus .
Tako je kako kažeš.Kako ko odrzava takvo stanje i ima.Samo je važno u startu kupiti dobar koji je održavan što je i najteže pogodit .Gledam modele oko 2013 godišta.Za skuplje se nema para.
Nema problema, ja samo kazem iz moga iskustva, prvi S max što sam imao je bio 2014 godina sa 140ks manuelni mijenjac, sa 150.000 na satu i nikakav problem nisam imao još sam ga pojačao u ovlastenom servis na 170ks,i bio je za svaku pohvalu i to sa normalnom opremom nista posebno, ali zbog nekih problema sam ga prodao, mada i taj sa 140ks ide dobro, jos sam zaboravio da imam još Pezoa 307 sa HDI motorom ima sad 299.000km pali i vozi, sad cu ti reci zašto majstori kažu nemoj kupiti, zato što kad se radi veliki servis npr mora se pola motora razvaliti tj, nosače otpustiti plastika milion skinuti itd nije kao kod VW tako jednostavno ili anlaser skinuti, pa Filter ulja skinuti jer je dosta uvučen unutra, zato kažu nemoj to kupiti vecinom je tako navikli su da na brzinu uzmu pare eto a HDI motori su provjereni a znam i iz iskustva i opet kazem sad sam opet kupio drugi S max, 2012 godina, Motor od 163ks manuelac sa 123.000km originalna kilometraza 1 vlasnik samo sa Titanium opremom tako se potrefio ali iskreno nebih ni bježao da ima normalnu opremu jednostavno je auto za voziti barem meni odličan, kao što sam rekao samo automatski mijenjac nisu baš nesta isto znam jer i radni kolega je imao problem sa istim a i proguglaj malo vidjeces već, a npr Galaxy je bas onako više kockasti i glomazan a S max je više sportski a mjesta unutra koliko hoces, moj je sa 7 sjedista, iskreno meni prostraniji i od Turana i od npr Opela Zafire, ali kao sto sam rekao svako ima svoje mišljenje, ja iskreno nebih bježao od njega, zato sam ga i opet kupio, uglavnom meni je dosta udobniji i prostraniji od svih nema sta, mozda nemaaa takav explozivan start kao npr Vw, ali sasvim odlično vuče i nosi tu karoseriju mogu garantovati, ali opet sta ko voli, da negnjavim više, uglavnom svakome sretno sa svojom kupnjom vozila😁😁😁

Za šta koristite tolike automobile 7 sedišta za taksi ili? Inate po četvoro dece? Meni je u tom slučaju funkcionalniji kombi 8+1
Taj Auto je monovolume tj veliki je i nije a recimo da je atraktivnog izgleda ko to voli a opet mozes svasta povesti a nije veliki potrosac, a Kombi je opet Kombi a i više trosi sigurno, naravno kome to igra ulogu, neko vozi 2 ili troje djece u Yugu pa mu je svejedno, ja samo kazem svoje mišljenje u vezi tog vozila, lijep pozdrav i svako dobro.

S max je najprostraniji auto na trzištu .Sve sam ih probao.A kad je family nogata visoka treba takav.Tesko na zadnjim sedistima sedet nema bas prostora za visoke.Skoda super b,s max tu ima prostora pozadi.
Koji citroen Mario?Sve sam ih probo i s max je ogroman iznutra pa onda autobus galaxy Ford.

Ovaj meni izgleda odlično

85a8fcd3379385fd112653f98d026044.jpg

Ovaj je ogroman

c42288833adacfdc1fe1f2edbfe60b48.jpg

Mozda izgleda ali je Ford smax bolji auto ..Meni ni ne izgleda plasticni auto sa mogicih dosta problema ..Ta sajba kosta kisu boziju,.. Ovde ih bacaju kad moraju sajbu da menjaju na njima... oko 600-700€ je ovde kod mene zamena ..
Banalno zvuči, ali kod baš tih Citroena treba gledati i displej u kakvom je stanju. Crkava, a skup je kao đavo. Posle su to popravili. Ne znam do kog je godišta bio problem.

I to zavisi od serije, a i motora. 2,0 dizel je bolji, ali troši dosta, a na 1,6 se žale da masti motor stalno. Do 2009. su ubacivali onaj stari benzinac 2,0 i to je išlo lepo, mnogi su stavili plin i zadovoljni su. Posle onaj thp baš nije bio vesela priča.
Picasso 2 vadi dizajn, izgleda stvarno kao svemirski brod. Lepši je od trojke.

Mozda izgleda ali je Ford smax bolji auto ..Meni ni ne izgleda plasticni auto sa mogicih dosta problema ..Ta sajba kosta kisu boziju,.. Ovde ih bacaju kad moraju sajbu da menjaju na njima... oko 600-700€ je ovde kod mene zamena ..
Pošalji ih ovde na more ovde su džabe veliki servisi sem za novije automobile :D
Screenshot_2023-04-08-16-58-45-148-edit_com.kupujemprodajem.android.jpg

S max moze dvometraš na zadnjim sedistima sedet.E jbg sad kakvi su im motori ko zna koliko se kvare pojma nemam.Ovaj prijatelj što ga vozio hvali ga.A to je auto kad se često putuje punim autom .Auto za +1000 km .Komotan.Probao sam i druge ali u ovom se bas komotno sedi.

S max moze dvometraš na zadnjim sedistima sedet.E jbg sad kakvi su im motori ko zna koliko se kvare pojma nemam.Ovaj prijatelj što ga vozio hvali ga.A to je auto kad se često putuje punim autom .Auto za +1000 km .Komotan.Probao sam i druge ali u ovom se bas komotno sedi.
100%tacno što se tiče komfora unutra a i opreme, potrošnja za taj auto jako dobra, a Motori su HDI od Pezoa, sigurno dobri mogu dosta preći km, i sam sam se uverio, imam S max 2012 godinu sad sa tim motorom i imam Pezoa 307 sa HDI motorom sad presao 299.300km,nisam imao veći problem, uglavnom S max, nemam negativnih komentara, samo automatski mijenjac od mozda pred poslednje serije nije nesta, ja imam manuelni, samo sipaj i vozi i svakom bi ga preporučio samo što nas narod, Vw, Audi, Mercedes i tako al ok svako ima svoje a ja sam bas dostaaa njih promjenio, sto se tice porodičnog vozila meni je S max odličan samo sa 2.0 motorom pa na gore, Citroen sa 1.6 ili slicno hm slabo je to, uglavnom neka svako proba pa neka odluci, sa moje strane S max se jako dobro pokazao, velik, prostran jako, potrošnja dosta prihvatljiva, ide jako dobro, udoban dosta a i dijelovi nisu skupi, neka svako proba, pa sta kome sta pase, lijep pozdrav

Yugos ja cu ga sigurno kupiti samo moram biti oprezan do bola jer moram paziti da mi ne uvale +300.000 km više na satu s uglavnom se to prodaje.Dobar auto niko neće prodvati.Ako mi daju pre kupovine da ga pregledam kod mehaničara kupit ću.Ovako na golo oko nikada više.Tebi hvala na iskrenim komentarima.Ja pravim 30.000 km godisnje autoput vožnje i taj mi auto odgovara.Dobar gepek.Veliki auto.Samo manuelni menjač naravno i 2.0 motor ili jači.I 140 km na sat lagano.Može se u nuzdi i leći u tom autu.A izgled mu je pitom nije ko ford galaxy ko autobus.

Yugos ja cu ga sigurno kupiti samo moram biti oprezan do bola jer moram paziti da mi ne uvale +300.000 km više na satu s uglavnom se to prodaje.Dobar auto niko neće prodvati.Ako mi daju pre kupovine da ga pregledam kod mehaničara kupit ću.Ovako na golo oko nikada više.Tebi hvala na iskrenim komentarima.Ja pravim 30.000 km godisnje autoput vožnje i taj mi auto odgovara.Dobar gepek.Veliki auto.Samo manuelni menjač naravno i 2.0 motor ili jači.I 140 km na sat lagano.Može se u nuzdi i leći u tom autu.A izgled mu je pitom nije ko ford galaxy ko autobus.
Sve je tako, ima finu liniju nema sta, znaci i onaj 2.0 od 140ks ide isto dobro opet onaj od 163ks se osjeti razlika ali opet idu oba dva, neides na trke, ja sam ovaj sto imam kupio u Njemackoj i bio u Fordovoj Auto kuci radi provjere svega kilometara itd, tako da ima i dokumentacija, a ako nadjes nesta i ako se taj dvoumi radi provjere bjezi od toga, jest teško naći ali ima opet i kad ga već kupuješ nemoj žaliti dati nesta para na proveru, nije to toliko skupo a koliko vrijedi, ako sta nadjes javi obavezno, svako dobro i sretno!

Hvala puno.Ako ne pristaju na provere momentalno ne kupujem taman da su cene 10 eur.A vecina skida kilometrazu.Radije necu ni kupovati ako kupujem 220.000 km a svi imaju 500.000 km.Uglavnom je to u ponudi.I niko ne da da se proverava.90%.Za novo se nema i ne želi platiti jer i tu uvaljuju loše a novo.Auto induistriske bande.Zato vozam stari pasat još uvek ide ko lud tu i tamo nesto popravim i to je to.Ako natrcim na korektnog prodavca kupit ću.

Hvala puno.Ako ne pristaju na provere momentalno ne kupujem taman da su cene 10 eur.A vecina skida kilometrazu.Radije necu ni kupovati ako kupujem 220.000 km a svi imaju 500.000 km.Uglavnom je to u ponudi.I niko ne da da se proverava.90%.Za novo se nema i ne želi platiti jer i tu uvaljuju loše a novo.Auto induistriske bande.Zato vozam stari pasat još uvek ide ko lud tu i tamo nesto popravim i to je to.Ako natrcim na korektnog prodavca kupit ću.
Onaj ko nema sta da krije nema razlog da ne pristane ..

Nije samo u Srbiji.Svuda na svetu 10 god star auto u eu je odvalio500.000.Onda dodje u Jagodinu i prodaje se 212.000 km .Standardne price.Ne isplati se bacat lovu 95% je na netu ta prica.

Back