Na leto su otisli Eduardo (1 mil), Jovancic (400k), Manga (raskid ugovora), Rnic, Davidov, Rankovic (bez obestecenja), Petrovic (50k). Iz Teleoptika su prekomandovani Ostojic i Jojic (zvuci poznato?

idem Stanojevim stopama

) i doveden je bez obestecenja Nijgerijac Cima koji je bio na probi i dao 12 golova na 3 meca za rezerve. Scepa se vratio iz Smedereva sa titulom drugog strelca lige, a vratio se Zivko Zivkovic iz Metalca i vremenom postao prvi golman. Iako mi je Djura dao 12 milki za transfere, smatrao sam da za pojacanjima nema potrebe. U LS smo usli bez problema i dobili grupu smrti - Milan, Arsenal i Verder Bremen. U ligi smo igrali promenljivo ali smo do osmog kola imali sve pobede. U derbiju na JNA je bilo 0-0 i pocela je kriza igara i rezultata. Vratio sam se na 4-3-3 ali smo nastavili toplo-hladno, ali smo dobili Vosu sa 5-1 u BG. Cuo sam da je sudija kriv.

CZV je ispala u prvom kolu kupa. N polusezonu smo otisli sa 4 boda vise od OFK-e i 9 bodova vise od komsinice, koja je bila katastrofalna. Inace, u ligu su usli Lucani i Proleter, a ispali su Javor i Hajduk Kula.
U LS je ekipa igrala fenomenalno! Ravnopravno smo se nosili sa svima. Arsenal je izvukao bod na JNA u 96. minutu, Milan je gubio na svom terenu 0-2 da bi jedva dobio 4-3, Verder je porazen sa 2-1 u BG a tamo je bilo 2-1 za njih, Arsenal nas je dobio 3-1 a na JNA je porazen Milan sa 2-1! Na kraju smo bili treci sa ubedljivo najvise golova od svih. Verder je ispao. Nasi omladinci su takodje igrali LS i u grupi dobili CZV sa 4-0 i 5-1. Smederevo mi vise nije filijala posto som ista liga, raskinuo sam saradnju sa Tiverijom a nova filijala mi je Vozdovac, gde je poslato 7 omladinaca. Zakljucio sam da ovom timu fali motiva i planiram veliku rekonstrukciju koja ce obuhvatiti sve linije tima na zimu, posto je ova polusezona po meni bila dosta losa.