Football Manager

• Začetnik teme Začetnik teme HYPE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
409168_10150525761516893_672306892_8622827_1291253046_n.jpg

Poceo sam sa PFC jos na jesen i stigao do polusezone. Na leto prodao Kizita i Rankovica a Scepovica pozajmio Smederevu. Doveo sam Lukica, talentovanog veznog iz Bugarske, igrao je u Teleoptiku ranije. Lagano usao u LS, stradali Mogren, Helsinki i Makabi. U ligi na pocetku klimavo, kasnije sve bolje i bolje. U LS otkinuo bod Milanu a Leverkusenu uzeo bod u gostima i dobio kasnije 3-0 u BG. Barsa me dobila dva puta i zavrsio sam treci. U ligi sam usao u sjajnu formu, pa je Zvezda stradala 4-0 a Vosa 6-0. Na polusezoni imam 20 bodova vise od CZV koja je sedma, a Smederevo je drugo sa 14 manje od mene. Igrali smo na pocetku uglavnom 4-2-3-1, ali sam vremenom zakljucio da sjajno funkionisemo u Barsinoj 4-5-1, tako sam i pobedio CZV, Vosu i Leverkuzen. :)

24814382.jpg

fm1t.jpg

Sad nastavljam od zimskog prelaznog roka dalje. Sta mislite, jel bi Djura oterao da dignem glas protiv njega posle ovakve polusezone? :D Ja kontam da bi, samo bi neki Grant imao jos laksi posao... :lol:

Poslednja izmena:
Zimski prelazni rok je prosao dosta mirno, Radisa je otisao u Katar, a Sasa Ilic je nakon raskida ugovora potpisao za Novi Pazar. Na pripremama sam forsirao 4-3-3 (4-5-1) i delovalo je ok. Evropska bajka zavrsila se duelom sa PSZ u Ligi Evrope. U BG je bilo 2-2, u Parizu 3-1. U nastavku sezone su se povredili Medo i Lola, a posle jos par njih. Delovali smo lose, ali smo uglavnom pobedjivali. Onda sam presao na 4-2-3-1. Bilo je tu improvizacije u nedostatku zadnjih veznih. Zvezda je porazena na Marakani sa 2-0 i igra je isla uzlaznom putanjom. Blistao je narocito Babovic, koji je igrao nestvarno (zaista :D), mada je jos dosta njih igralo veoma dobro. Prvenstvo smo zavrsili kao prvi, sa 17 bodova vise od Rada i 23 vise od CZV i Vose sa fenomenalnom gol-razlikom, 91-14! :D

titulaa.jpg

U poslednjem mecu u sezoni, u finalu kupa na prepunoj Marakani (54 000) demolirana je Zvezda sa 4-1. Poslednji gol je dao L. Markovic, a izostala su dva golmana zbog povrede - Bajko i Stojke. Nakon derbija produzen je ugovor sa Babovicem na 4 godine, dobio je 200 hiljada na ruke i godisnju platu od 275 hiljada. Babovic je proglasen za najboljeg igraca sezone, novi kapiten Dijara je bio najbolji strelac, drugi je bio Scepa koji je pozajmljen Smederevu, a treci Babovic. Ja sam proglasen za trenera sezone. :mrgreen:

sezona.jpg

Barsinu 4-3-3, tako sam u prvoj polusezoni rasturio CZV, Vosu i Leverkuzen. Vise od ovoga realno nismo mogli... Ali Markec je dao gol u gostima! Vecinu druge polusezone sam igrao 4-2-3-1 i to bez Mede i Lole, razni igraci su igrali DMF. Delovalo je odlicno, mada je pitanje kako ce ici protiv jacih ekipa u Evropi... :)

Dok sam imao XP lepo sam igrao i pitalo me je na instalaciji jel hocu da instaliram sa steamom ili bez, ja sam odabrao bez, sada na win 7 niti pita niti nista.. !! kad god pokrenem fm2012 pokrene mi steam i trazi da platim 50$ da kupim igricu, ocu boli me kur**, imam jedva za internet a jos i igricu da kupujem, probao sam da obrisem steam i pokrene igricu ali nmg da je igram, ucitava i samo izbaci.. a 100% sam siguran da sam skinuo sa istog linka kao i ranije...

jel moze neko da mi objasni kako da ne igram preko steama ili da mi da link na pm da skinem.. hvala ;)

Back