Football Manager

• Začetnik teme Začetnik teme HYPE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
instalirao sam FM2012 i kad pokrenem igricu ucita mi intro i odjednom me izbaci iz igrice i to je to?! zasto se to desava da li je do cda, tj. da li su mi uvalili cd ili je do kompa nesto???
komp je dosta jak tako da ne verujem da moze da se desi da ej nesto u vezi sa tim...hvalaaa

instalirao sam FM2012 i kad pokrenem igricu ucita mi intro i odjednom me izbaci iz igrice i to je to?! zasto se to desava da li je do cda, tj. da li su mi uvalili cd ili je do kompa nesto???
komp je dosta jak tako da ne verujem da moze da se desi da ej nesto u vezi sa tim...hvalaaa

Meni je isto jednom izbacio, ali ga opet pokrenem i to je to.

Poceo sam sa Borusijom. Imaju mladih talenata, ali im je budzet 2.5 miliona, a bord nece vise da da. Jos mi se onaj Gotze odmah povredio na 3 mjeseca. Ne mogu nikoga da prodam, cak ni za manje od 1 mil. To mi je bezveze, pa cu vjerovatno uzeti neki engleski klub.

Ja poveo Man City. Na pocetku sezone smo lose krenuli, skor 6-1-6, na tabeli bili na 8. mjestu. Umalo da dobijem otkaz. Kasnije smo napravili odlicnu seriju, tipa 10-ak vezanih pobjeda i par remija, pa smo sad na 3. mjestu. U LŠ smo stigli do 1/4 finala, igrali smo prvu u gostima protiv Arsenala i izgubili 4-2. Onaj moj manijak Zabaleta napravio 2 penala za 15 min.

Na pocetku sezone sam kupio nekog Williana, ima solidne ocjene ali je sav nesto isprepadan. Na pola sezone kupio Benedikta Howedesa. Odlican je. Na pozajmice sam poslao Kolarova i Dzonsona.

Sa ManUtd osvojio tripl krunu prve sezone...doveo Felainia i Gansa, samo što je Ganso došao u januaru i zbog povrede odigrao nešto malo tekmi...
Odigraću možda još jednu-dvije sezone, a onda uzimam nekog drugoligaša.

Počeo sam sa Čelsijem. Napravio sam potpunu rekonstrukciju tima. Igramo odlično. U svim takmičenjima do sada imamo skor 7-0-1.
Evo transfera iz prvog prelaznog roka.

screenshot612.png

logo3.png

www.fm-fans.net je počeo sa radom i ovo je drugi pokušaj ovog foruma. :) Traže se moderatori, tekstopisci, taktičari, grafičari i researčeri. Uskoro iz naše radionice će krenuti da izlaze brojni projekti. Grafičari će izbaciti oficijalne fejspakove, pozadine i grbove a researčeri nove lige. Već je iz grafičke radionice izašao skin i nešto malo liga što se tiče researča. Što se tiče ostalih timova taktičari su tu uvek da vam pomognu a kada se okupe tekstopisci kreće se sa radom i u tom delu - tekstopisci bi trebali da budu oslonac foruma jer će pisati opise igrača, klubova, liga i razne tutorijale. :) Forum je relativno nov, bez obzira kom forumu pripadate dođite i vidite o čemu se radi, šta nudimo i koji vas projekti čekaju - nemate šta da izgubite.z:) Na naš forum zabranjeno kopirati sadržaje koji su pravili okolni sajtovi bez dozvole (sajtovi sa balkana, iz Hrvatske, Srbije i BIH) te mislim da smo sa te tačke apsolutno korektni. :) Dođite i zabavite se! :zcool: NAPOMENA: CEO SADRŽAJ FORUMA MOGU DA VIDE SAMO REGISTROVANI ČLANOVI NAŠE ZAJEDNICE!

www.fm-fans.net

Back