Nod
Početnik
- Poruka
- 11
Jel zna neko odakle da skinem grbove i ubacim ih?UNAPRED HVALA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da pogodim: 5. decembar 2009. Isto je i meni. Moraš da instaliraš patch 8.0.1. Ja isto moram ali mi je net očajan i ne mogu da ga skinem....Imaš na www.fm-serbia.netBilo je reči na prethodnim stranicama o tome, prolistaj malo pa ćeš videti...Inače zna li neko solidnog MR ili AMR? Ali imajte na umu da ne mogu platiti više od 5M. Igram sa PSV-om.
Sto se tice mene ja igram paralelno sa HSV i sa Juveom.(vise sa Juventusom Evo i mene da se ubacim posle 100 godina . Igram sa Olimpijakosom. Posle prve sezone, namerno prodam ceo tim i dovedem mlade, a ujedno i ekstra igrace. Ako nekom treba nek pise, mogu da preporucim. Uglavnom su jeftini jer su mladi. E sad, meni treba tako neki "iskopan", dakle nepoznat igrac na poziciji levog beka (moze DL i WBL). Samo da je iz zemlje koja je u EU. Pozdrav!
)...A i scoutuj po Argentini,nacices ti nekog...eddi johnson...cista lutrija,jeftin,ali nemoj da ga kupujes.mozda je ok za lazio ali za chelsea je bio katastrofa prodala sam ga deportivu.iz USA je
HSV je stvarno dobar.Igram u formaciji 4-1-2-1-2
Dakle 4 u odbrani(2 centralna,2 beka)-onda jedan ispred njih De Jong(DM)-onda skroz levoSorin(ML)i desno Jarolim(MR)-kao AMC mi igra naravno R.Van Der Vart-i u spicu napada levo Toto Tamuz i desno Guero(onaj Peruanac)
Doveo sam sledece igrace:
1.Ever Baenga iz Boce-platio sam ga 6M(u sezoni 2008/2009 kad sam igrao sa Valenciom kostao je 16M,a trazili su mi za njega 40M i kupio ga je Arsenal za 38M)
2.Toto Tamuz iz B.Jerusalem-dao sam 2,4 M i strasno mi igra(cest golgeter)
3.Cesar Vellaluz iz Cru Azula-platio sam ga 1.9 M a sad vredi(posle 2 meseca) 2,3M.Naravno uz jak trening ocene mu skacu kao lude!
4.Zefuika iz PSV za 3000K(300 000)-strasan igrac(sto je najvaznije on je jako mlad)
5.Alamo-a za 300K takodje
6.I Nikitu Andrejeva besplatno
Sto se tice Staff(treneri,scout...i ostalo)
Prvo sam dao ostavku onom njihovom Assistent Manageru,a doveo Svedjanina Trobjorn Nilson-a,on je sjajan asistent!
Zatim iz Legie(poljski klub) doveo sam njihovog najboljeg Gk Coach(ima 20 treniranje za GK-a)
I nekog Francuskog trenera (ima 18 work with younstergs)
Za sada igram sjajno!
Evo jos malo dobrih i talentovanih igraca.
AMRL,AMC,AMR(sve cu staviti atacking midfielder).
Fernando Belluschi-za njega max. dati 16M.
Silva iz Valecie-on je preskup ali svaku paru vredi
James Milner-oko 20M
Aaron Lenon-poznat igrac i veoma koristan
Sotiris Nonis-mali je EXTRA talenat,za njega max. dati 7M
Jesus Navas-pogledajte ocene i pascete u nesvest(s ozirom na godine)-skup je
Pasquale Foggia-Extra talenat
Theo Walcot-Jos jedan WONDERKIND kosta oko 25M
Andrey Arshavin-oko 20M-veoma koristan
Asamoah Gyan-oko 35M-zaista mlad i super igrac(ja sam za njega dugo bio zainteresovan)
Ashley Young-koristan
Matias Fernandes-kupite ga na pocetku sezone za oko 20M posle toga je preskup,po meni najbolji mladi AML
Cesar Villauz-malog sam kupio za 5M a sad kosta(posle mesec dana) 6,5M,uz jak trening igra ce ludo!
Eto to vam je neka moja mala skromna kolekcija talenata.I ne zaboravite,ako hocete da saznate o nekom igracu konkretno,kliknete na njegovo ime i odete na "GET SCOUT REPORT" i on ce vas izvestiti da li ga vredi kupovati.![]()
Pretrazio sam sajtove i sajtove i nadjoh par objasnjenja.
ako je za odbranu kao sto rekoh iskljucite Goalkiping,a stavite STRENGHT,AEROBIC,TACTIC,MARKING na HIGH.
;-)