Nod
Početnik
- Poruka
- 11
Jel zna neko odakle da skinem grbove i ubacim ih?UNAPRED HVALA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da pogodim: 5. decembar 2009. Isto je i meni. Moraš da instaliraš patch 8.0.1. Ja isto moram ali mi je net očajan i ne mogu da ga skinem....Imaš na www.fm-serbia.netBilo je reči na prethodnim stranicama o tome, prolistaj malo pa ćeš videti...Inače zna li neko solidnog MR ili AMR? Ali imajte na umu da ne mogu platiti više od 5M. Igram sa PSV-om.
Evo i mene da se ubacim posle 100 godina . Igram sa Olimpijakosom. Posle prve sezone, namerno prodam ceo tim i dovedem mlade, a ujedno i ekstra igrace. Ako nekom treba nek pise, mogu da preporucim. Uglavnom su jeftini jer su mladi. E sad, meni treba tako neki "iskopan", dakle nepoznat igrac na poziciji levog beka (moze DL i WBL). Samo da je iz zemlje koja je u EU. Pozdrav!
HSV je stvarno dobar.Igram u formaciji 4-1-2-1-2
Dakle 4 u odbrani(2 centralna,2 beka)-onda jedan ispred njih De Jong(DM)-onda skroz levoSorin(ML)i desno Jarolim(MR)-kao AMC mi igra naravno R.Van Der Vart-i u spicu napada levo Toto Tamuz i desno Guero(onaj Peruanac)
Doveo sam sledece igrace:
1.Ever Baenga iz Boce-platio sam ga 6M(u sezoni 2008/2009 kad sam igrao sa Valenciom kostao je 16M,a trazili su mi za njega 40M i kupio ga je Arsenal za 38M)
2.Toto Tamuz iz B.Jerusalem-dao sam 2,4 M i strasno mi igra(cest golgeter)
3.Cesar Vellaluz iz Cru Azula-platio sam ga 1.9 M a sad vredi(posle 2 meseca) 2,3M.Naravno uz jak trening ocene mu skacu kao lude!
4.Zefuika iz PSV za 3000K(300 000)-strasan igrac(sto je najvaznije on je jako mlad)
5.Alamo-a za 300K takodje
6.I Nikitu Andrejeva besplatno
Sto se tice Staff(treneri,scout...i ostalo)
Prvo sam dao ostavku onom njihovom Assistent Manageru,a doveo Svedjanina Trobjorn Nilson-a,on je sjajan asistent!
Zatim iz Legie(poljski klub) doveo sam njihovog najboljeg Gk Coach(ima 20 treniranje za GK-a)
I nekog Francuskog trenera (ima 18 work with younstergs)
Za sada igram sjajno!
Evo jos malo dobrih i talentovanih igraca.
AMRL,AMC,AMR(sve cu staviti atacking midfielder).
Fernando Belluschi-za njega max. dati 16M.
Silva iz Valecie-on je preskup ali svaku paru vredi
James Milner-oko 20M
Aaron Lenon-poznat igrac i veoma koristan
Sotiris Nonis-mali je EXTRA talenat,za njega max. dati 7M
Jesus Navas-pogledajte ocene i pascete u nesvest(s ozirom na godine)-skup je
Pasquale Foggia-Extra talenat
Theo Walcot-Jos jedan WONDERKIND kosta oko 25M
Andrey Arshavin-oko 20M-veoma koristan
Asamoah Gyan-oko 35M-zaista mlad i super igrac(ja sam za njega dugo bio zainteresovan)
Ashley Young-koristan
Matias Fernandes-kupite ga na pocetku sezone za oko 20M posle toga je preskup,po meni najbolji mladi AML
Cesar Villauz-malog sam kupio za 5M a sad kosta(posle mesec dana) 6,5M,uz jak trening igra ce ludo!
Eto to vam je neka moja mala skromna kolekcija talenata.I ne zaboravite,ako hocete da saznate o nekom igracu konkretno,kliknete na njegovo ime i odete na "GET SCOUT REPORT" i on ce vas izvestiti da li ga vredi kupovati.![]()