Ima rijesenje.Pogledaj Feeder clubove tvog tima(ako ih uopste imas),zatim sta ti feeder clubovi nude.Na primjer, LA Galaxy organizuje prijateljske utakmice sa Chelseaom i sve oni placaju,PSV prihvata bilo koje igrace na pozajmicu a Chelsea placa 100 % njihovih plata dok igraju za PSV,jedan izraelski klub prihvata Chelseave ponude preko nekih drugih npr. ako bolton ponudi 3 miliona za njihovog igraca,Chelsea ponudi isto obestecenje i taj igrac MORA da potpise ugovor sa Chelseaom osim ako neki drugi klub ponudi vece obestecenje za njega.Tu stizemo do,Westerlooa...ako posaljes igraca na pozajmicu u Westerloo,oni dobiju belgijski pasos,sto znaci,kad se vrate mogu da igraju za Chelsea posto je Engleska zajedno sa Belgijom u EU...Mislim da je tako.Ja sam poslala Christiana Villagru u Belgiju i dobice njihov pasos,zatim ce moci da igra za mene.Potrazi ti neki takav klub,vidi u feeder clubove zatim klikni na njih da vidis informacije o vasem ''sporazumu''.
U slucaju da nemas feeder club,trazi odboru da ti ga nadje.
Nadam se da ce upaliti,nego ja trazim pomoc od tebe.Onaj patch protiv ponistenja golova,da li to znaci da ce imati ponistenja golova,ali ne toliko njih,bespotrebnih???Posto mi je glupo da mi gol iz cistog ofsajda bude prihvacen...i pobijedim preko patcha...