Football Manager 2008

nije loshe da zna i onaj drugi nachin..

www.imageshack.us Odes na browse, nadjes sliku, dole imas podesavanja da li hoces da promenis velicinu i to..ako neces nista ne diras i odes samo na "host it". Zatim ti izbaci linkove...direct link ubacis izmedju ove gore tagove sto sam napomenuo u prethodnom postu..a imas i onaj link za forum..izbaci ti malu slichicu na forum, pa drugi korisnik treba da klikne da bi mu se otvorio u poseban prozor uvelichano..tvoj izbor ;)

shibby sta ce ti pare?ti ionako ne dobijas te pare u stvarnosti.Reci ''da'' .
Javier Saviola je odlican igrac u FM-u.Dao mi je 19 golova u 18 meceva...Can you imagine that!
Ocu da kupim nekog DC-a...znaci,preporucite mi:
1.Mladog
2.Potencijalnog
3.Dobrog(boljeg od Ricarda Carvalha)
4.Da kosta oko 28 miliona evra(maximum)
5.A da se ne zove Vincent Kompany
Godina 2008.Mogli bi mi dat dobrog AMR-a(isti uslovi kao gore) a da je bolji od Wright Phillipsa.Silva mi igra po lijevoj strani a perfektni Malouda rezerva :( moram tako...inace Malouda je gori u igri nego u stvarnosti.
pozz.

Meni trebaju pare jer ja vodim SRPSKI KLUB I BORIM SE DA UCINIM BAREM U IGRI NESTO SA NASIM FUDBALOM!!!! zadnji-Civu ne znam koliko kosta ali je dobar!!! A Filipenko je jos bolji ali ti sa njim treba dobar rad sa mladima i strpljrnje!!!
shibby

shibby sta ce ti pare?ti ionako ne dobijas te pare u stvarnosti.Reci ''da'' .
Javier Saviola je odlican igrac u FM-u.Dao mi je 19 golova u 18 meceva...Can you imagine that!
Ocu da kupim nekog DC-a...znaci,preporucite mi:
1.Mladog
2.Potencijalnog
3.Dobrog(boljeg od Ricarda Carvalha)
4.Da kosta oko 28 miliona evra(maximum)
5.A da se ne zove Vincent Kompany
Godina 2008.Mogli bi mi dat dobrog AMR-a(isti uslovi kao gore) a da je bolji od Wright Phillipsa.Silva mi igra po lijevoj strani a perfektni Malouda rezerva :( moram tako...inace Malouda je gori u igri nego u stvarnosti.
pozz.

Majstore,upravo ja oko toga najbolje znam.Za mlade WONDERKIND-e sam maher.Znam ih mali milion.Ti kazes treba ti dobar DC.Prvo treba da znas nekoliko stvari.Prvo ocene kod odbrambenog(najvaznije) su:
1.Marking-markiranje(kretnja u odbrani)
2.Tackling-uklizavanje
3.BREAVERY(hrabrost)-znam iz licnog iskustva to je jako vazno
4.Conceration(koncentracija)-to mu sluzi za sigurnost pri kraju meca-jako vazno
5.Stamina and Strenght-jacina izdrzljivost
E SAD IGRACI:
-Arturo Vidal,Gustavo Cabral,Marc Planus,Matias Chais,David Luiz(maksimum mu ponudi 14M-ali STRASAN ODBRAMBENI),BRENO-najbolji mladi odbrambeni po meni(a jos ce napredovati uz jak trening,maksimum mu daj 12M),Zapater iz Udinezea takodje STRASAN.Takodje ima i Rodrigez iz Chivasa(MEXICAN),ali losa mu je HRABROST.
Eto to ti je nekoliko strasnih odbrambenih igraca.Ko god da kupis neces se pokajati.:p

Meni trebaju pare jer ja vodim SRPSKI KLUB I BORIM SE DA UCINIM BAREM U IGRI NESTO SA NASIM FUDBALOM!!!! zadnji-Civu ne znam koliko kosta ali je dobar!!! A Filipenko je jos bolji ali ti sa njim treba dobar rad sa mladima i strpljrnje!!!
shibby
Meni je najvaznije da imam freski transfer budzet.ostalo,boli me uvce.
ti neces nista uraditi sa srpskim fudbalom ako trazis novac for yourself.savjetujem ti da se stickujes sa Partizanom.ja i moj drug smo igrali sa partizanom i on dade otkaz...zatim smo se muvali po Kjevu ,Udinezeu(on je bio najbolji) i slicnim ....really stupid.
tvoj izbor samo mali savjet :)

Evo jos malo dobrih i talentovanih igraca.
AMRL,AMC,AMR(sve cu staviti atacking midfielder).

Fernando Belluschi-za njega max. dati 16M.
Silva iz Valecie-on je preskup ali svaku paru vredi
James Milner-oko 20M
Aaron Lenon-poznat igrac i veoma koristan
Sotiris Nonis-mali je EXTRA talenat,za njega max. dati 7M
Jesus Navas-pogledajte ocene i pascete u nesvest(s ozirom na godine)-skup je
Pasquale Foggia-Extra talenat
Theo Walcot-Jos jedan WONDERKIND kosta oko 25M
Andrey Arshavin-oko 20M-veoma koristan
Asamoah Gyan-oko 35M-zaista mlad i super igrac(ja sam za njega dugo bio zainteresovan)
Ashley Young-koristan
Matias Fernandes-kupite ga na pocetku sezone za oko 20M posle toga je preskup,po meni najbolji mladi AML

Cesar Villauz-malog sam kupio za 5M a sad kosta(posle mesec dana) 6,5M,uz jak trening igra ce ludo!:D

Eto to vam je neka moja mala skromna kolekcija talenata.I ne zaboravite,ako hocete da saznate o nekom igracu konkretno,kliknete na njegovo ime i odete na "GET SCOUT REPORT" i on ce vas izvestiti da li ga vredi kupovati.;)

Silvu sam vec kupila ali mi on bolje igra po lijevoj strani.zao mi je sto je malouda zamjena ali sta ces.
Asamoah Gyan...njega mi je preporucio Essien mozda ga i kupim.Young mi je igrao u Marseju na 2007...li bio je napadac dok je Cisse bio povrijedjen.Odlican.

Vecina vas igra sa celzijem ili tako nekim klubom pa stavljate igrace od 14.000.000 i vise...Dajte bre neke igrace za nas jadne sto vodimo zvezdu, partizan i slicno...

Covece mozes da ih najdes i sam.KAKO?
Odes na onaj dvogled pri vrhu ekrana.Kliknes pored imena scouta(pored imena) i odes "SCOT NEXT ASSINGMENT" tu izaberi drzavu i ostalo sta oces(mozes i cenu do koje mozes da platis)
I ja cu verovatno HSV.Sve sam osvoio sa Interom i Valenciom,i razmIsljao sam koji tim da preuzmem i poslusacu vas.
HSV8-)

HSV je stvarno dobar.Igram u formaciji 4-1-2-1-2
Dakle 4 u odbrani(2 centralna,2 beka)-onda jedan ispred njih De Jong(DM)-onda skroz levoSorin(ML)i desno Jarolim(MR)-kao AMC mi igra naravno R.Van Der Vart-i u spicu napada levo Toto Tamuz i desno Guero(onaj Peruanac)

Doveo sam sledece igrace:
1.Ever Baenga iz Boce-platio sam ga 6M(u sezoni 2008/2009 kad sam igrao sa Valenciom kostao je 16M,a trazili su mi za njega 40M i kupio ga je Arsenal za 38M)
2.Toto Tamuz iz B.Jerusalem-dao sam 2,4 M i strasno mi igra(cest golgeter)
3.Cesar Vellaluz iz Cru Azula-platio sam ga 1.9 M a sad vredi(posle 2 meseca) 2,3M.Naravno uz jak trening ocene mu skacu kao lude!
4.Zefuika iz PSV za 3000K(300 000)-strasan igrac(sto je najvaznije on je jako mlad)
5.Alamo-a za 300K takodje
6.I Nikitu Andrejeva besplatno

Sto se tice Staff(treneri,scout...i ostalo)

Prvo sam dao ostavku onom njihovom Assistent Manageru,a doveo Svedjanina Trobjorn Nilson-a,on je sjajan asistent!
Zatim iz Legie(poljski klub) doveo sam njihovog najboljeg Gk Coach(ima 20 treniranje za GK-a)
I nekog Francuskog trenera (ima 18 work with younstergs)

Za sada igram sjajno!

Back