Football Manager 2008

Ja nevolim tolko nepoznate strance dovoditi.Evo mog tima:
Igram sa zvezdom
GK-Kahriman
U odbrani imam Gay, Bajalica i ove nove iz under 18 igraju ko ludi
Sredina:Lucas, Dordje Ivelja, Stefan Babovic, Kacar...
Napad:Djordjevic, Ranko Despotovic, Dalibor Veselinovic.

U kupu uefa 2 puta 3 mesto i jednom 2.

Jednom dobijem Werder, jednom Schalke a kad sam bio drugi dobijem Sevilju.

Ja imam da puknem Cech oce da ide iz kluba,zeli ''nov izazov''.Svinja.Dobice nov izazov,prodacu ga Bezaniji...STA DA RADIM???Necu da ga prodajem...odlican ej golman...a pogotovu necu da ga prodajem AC MIlanu i slicnima.POMOC!!!Poludijecu...koga da kupim za AMR?!Igra mi Wright Phillips ali ja ocu oljeg.Kupih Silvu,ali kazu da on bolje igra na AML...

@sara...

...treba ponekad da ih pohvalis u medijima za dobru formu...
...a Cehu obavezno stavi da trenira nekog mladog golmana, odusevljavaju se sa tim...

...meni se u valensiji bunio angulo, satro mrzi arizmendija...i ja sam postavio da bude tutor nekom klincu, i postao je super happy srecan....

Zabavno je igrati sa slabim timom znam,ali mi je tesko da ostavim sve sto sam osvojila sa Chelseaem i tesko mi je da ostavim tim koji sam stvorila.Ja to kao da je stvarno primam...Drug i ja smo poceli igru sa Partizanom,a on je dao ostavku.Onda smo igrali sa Udinezeom i tu je isto dao ostavku :D...i onda smo igrali sa Chievom i dobro nam islo,ali on nece da prihvati poraz i dao je i tu ostavku.To je bio menadzer 2007.Takodje sam sa prijateljem drugim,igrala sa West Bromom ali sam vise supervizovala nego igrala...I onda pocela sa Marseillom kad je bio osrednji tim i bilo mi je super zabavno.
Na svu nesrecu,stavila sam da mogu da igram samo Premier ligu :( i to slucajno...Ja bih rado vodila Charlton ili nesto slicno ali ne mogu.
@Montezuma,hvala na savjetu pokusacu!

E to je ebeno...Mozda glupo izgleda al ja bi poceo odma novu igru cim bi video da imam samo premier ligu jer znam da chlsea ili neki drugi klub nemogu voditi doveka.Evo sta se desava kod mene vodim na sp Poljsku bio sam 3. ispred tunisa ovi kazu kao super i zadrzase me...U zvezdi sam podneo ostavku jer me prvo iznervirao predsednik kad sam za kacara dobio 5.000.000 a on prihvatio kao super ponuda koju nemozemo odbiti, onda sam poceo lose da igram navijaci me zamrzeli...I odem onda u jobs i vidim derby county i reko ajd da ponudim pa sta bude i oni me prihvate.Sad sam 10. u premier ligi i pored standardnih igraca imam jos Landona Donovana, Segunda Casstila (isteko mu kontakt u standardu), Stipe Pletikosa (planiram da ga prodam midlzboru u championship ligu za 13.000.000, Kacara sam doveo iz Salzburga i Gaja jer mu je istekao kontakt u zvezdi.Uskoro cu vam pisati jos sta se desavalo.

tako je i mene piksi zezno sa Milijasem koji mi je bio najbolji igrac... stigne ponuda od Rosenborga, ukupno nesto vise od 6 000 000e, ali neka sica odmah a ostatak razvukli na dve godine.... kao mnogo dobra ponuda koju klub ne moze da odbije.... bedak. a zeleo sam da dovedem jednog napadaca iz Angole, i oni mi ogranicili visinu plate koju mogu da mu ponudim, tako da nisam mogao da ga dovedem....

kako se to podesava da bude tutor nekom klincu?

klikni na na mladog igraca....idi na player interaction...
skroz dole pise linked player ...odaberi jednog od ponudjenih igraca...probaj da budu slicnih personality-a, a najbolje je da mu je idol...
odcekiraj jednu od ponudjenih opcija, da bi trebalo da se ugleda na tog i tog....

dobices poruku da su njih dvojica uspostavila saradnju...bla bla

moze da se desi da se posvadjaju, tako da bi to trebalo da uradis samo onim fudbalerima koji su nesto nezadovoljni, pa kao da ih oraspolozis...

tako je i mene piksi zezno sa Milijasem koji mi je bio najbolji igrac... stigne ponuda od Rosenborga, ukupno nesto vise od 6 000 000e, ali neka sica odmah a ostatak razvukli na dve godine.... kao mnogo dobra ponuda koju klub ne moze da odbije.... bedak. a zeleo sam da dovedem jednog napadaca iz Angole, i oni mi ogranicili visinu plate koju mogu da mu ponudim, tako da nisam mogao da ga dovedem....

tako su meni prodali rukavinu mamicu im..

u fm 2007...vodio sam Banat...i dovedem za dz nekog slovaka, sa pot abillity 170...sto je za nasu ligu maradona...i odigra on sezonu i neki bugari ponude 150 000 funti za njega, i Vukica na tu foru intervenise, kao ovo je ponuda koja se ne odbija... :lol:

realna cena bi mu bila za godinu dana najmanje 10 miliona funti... .

jbg... a par dana pre toga mi isto stigne ponuda zaMilijasa, nekih 5 500 000e od Porta, placanje odmah, ja je odbijem, i posle par dana ta sugava ponuda od rozenborga, valjda 1 000 000 odmah a ostatak na dve godine, i kao mnogo dobra ponuda?!.... jbg bolje da sam prihvatio ovu prvu, pa da dobijem pare odmah, da mogu da dovedem zamenu za njega....

ma mozes...jedino ako ti chairman nije Abramovic.Meni je on u 2007 kupovao Abidala,Defoa bez moje dozvole jer oce ''star playerse''.Kao da ih nema...:roll: sad nemam taj problem.
p.s. izgubih sa cesima.kako su se raspali ze nekoliko godina...pomozite brate,dajte nekog talentovanog igraca a da mu ime nije MIROSLAV STOCH ili ROSICKY...:)

Moj savet Bogdan Stancu ST , Razvan Ochirosil AML .Luis Jimenes AMC(5milki.) Nacer Barazite AMC, na pocetku (1,3)m. ,Sotiris Ninis AMR ,Benoit Costil (GK) Hučo Lloris(GK) Aleksandar Kirov AML za male pare...Imaih hvala bogu!!!

izvinjavam se sto stalno trazim pomoc.Za Chelsea mi ne treba ali za Cesku...si si...Sheep!Pomozi :)!
Evo novosti iz mog FM-a.
Alan Irvine,moj dvogodisnji odlicni asistent dobio je posao kao menadzer u Evertonu.Prije posla samnom bio je asistent u tom klubu.A i navijac njih.Stvarno nemam zamjerki na njega,bio je odlican!
Umijesto njega dosao je Marcel Dessailly koga ce navijaci Chelsea prepoznat kao bivseg igraca istog kluba.Dobar je,mada je bolji za youth coucha,ali mi se svidja...
Kupila sam Silvu i golmaa Rusa...poslala Cecha u Valenciu...valjda ce tamo promijeniti atmosferu...ali se vraca u septembru don't worry.Grozno mi ide i u klubu i u repki,ali ce se forma u klubu popravit.Repka me zabrinjava.

izvinjavam se sto stalno trazim pomoc.Za Chelsea mi ne treba ali za Cesku...si si...Sheep!Pomozi :)!
Evo novosti iz mog FM-a.
Alan Irvine,moj dvogodisnji odlicni asistent dobio je posao kao menadzer u Evertonu.Prije posla samnom bio je asistent u tom klubu.A i navijac njih.Stvarno nemam zamjerki na njega,bio je odlican!
Umijesto njega dosao je Marcel Dessailly koga ce navijaci Chelsea prepoznat kao bivseg igraca istog kluba.Dobar je,mada je bolji za youth coucha,ali mi se svidja...
Kupila sam Silvu i golmaa Rusa...poslala Cecha u Valenciu...valjda ce tamo promijeniti atmosferu...ali se vraca u septembru don't worry.Grozno mi ide i u klubu i u repki,ali ce se forma u klubu popravit.Repka me zabrinjava.

evo ovako....
ja sad posto vodim cehe ne svedsko prvenstvo i u grupi sam vec znate s kim,pa cu da vivim ima li sanse da ista postignem s njom,,pa dakle ako prodjem grupe i dodjem bar do 1/4 finala ondaa OK,ali ipak to nece biti(ja se nadam)i tek onda cu dati otkaz chesima,i naci pristojnu repku,pokajao sam se sto sam napustio svoj camerun,bili si stvarno dobri ehh taj eto davao je i po 5 golova po utakmici....

a sa clubom nemam ama bas nikakvih problema...sve ide kako treba postao sam meneger godine 2 puta za redom i svi me oce....
sad ce kraj sezone i bezim arsenalo 10 ili 12 bodova..chelsi je jako los ove godine tek 5 (BIG MAZI OKACICU TABELU NA KRAJU SEZONE)kao sto si rekao,pa da vidite,ja preporucujem da dovedete vec spominjanog matiasa fernandeza,najbolje bi bilo na pocetku sezone da se ufura u klub i to,evo sad je kod mene najbolji igrac sveta i nebih ga dao ispod 90M a platio ga 27 i villareala.....
@sarabubasara pedlazem da das otkaz,uzmi neki drugu repku....:cry:

Back