Football Manager 2008

...malo ce teze odigrati dovoljan broj utakmica za reprenzetaciju...

...jedina mozes da ga saljes po filijalama ili da ga pozajmljujes dok ne ispuni kriterijume...
...isto tako sam ja imao nekog wonderkida, sa pot. ab. 196. ali je work permit dobio tek sa 24, a do tada je vec bio upropasten posto sam ga pozajmljivao osrednjim klubovima...i blokirao je na cur. ab. 151...zali boze 10 miliona datih za njega...

IMAM PROBLEM!Ok,tri utakmice da pobijedim i osvajam Premijer Ligu ZAGARANTOVANO.Ostali su mi Njukasl,Everton i Vulfs.Imam finale za mancester junajtedom liga sampiona...sad,igraci su odjednom poceli da mrze jedne druge!Ono ***** slight corcenes...evo:
claude makelele mrzi michaela essiena--ne pada mi na pamet da prodajem Essiena a Makelelea ocu da sacuvam da mi bude couch ako je moguce.
nigel de jong mrzi ashleya colea--de jong je jako dobra sredina,najbolji posle essiena,a Ashley mi je vise nego potreban!
terry mrzi essiena-jao svi mrze essiena...ajde razumijem za MCove ali sto mi se DC buni majku mu?i plus Terry igra brate,mnogo losije nego u stvarnosti.
lampard mrzi ashley colea--e ***** ga cole!
STA DA RADIM?!

ljudi pomoc...mrze mi se skoro svi u timu 6 igraca su ''zabrinuti''.Osvojila sam premijer ligu a u finalu od barce puknula 4:1.Svi su igrali ocajno,svi su imali 6 i 5 sa ocijene,ali mi je falio essien ,lampard,ashley cole...pa nije ni cudo sto smo pukli.rekoh to vec jednom,a vi mi govorite da podnesem ostavku.necu,jer sam se opucila da napravim solidan tim.

Kako me nerviraju ljudi kad se hvale kao osvojio sam ligu sa man utd ili ligu sampiona sa realom, barcom i tako.Jedan lik na nekom drugom forumu nesto kao prica e ljudi bre doveo sam rajkovica u man utd.To me bas nervira ajd igrajte sa zvezdom, partizanom idete u kvalifikacije za ls, u kup uefa borite se, nemozete svakog da dovedete u tim...To je meni puno veca draz u manageru nego kad igram sa celzijem lol....Zar nisam u pravu?

Evo npr. ja igram sa zvezdom sad sam u 2010 svetsko prvenstvo svake godine sam prvi u ligi i ispadnem u 3. kolu kvalifikacija za ls i uvek u kupu uefa.Sad vodim poljsku na svetskom u grupi sam dobio Francuze, Hrvate i Tunis....

Kako me nerviraju ljudi kad se hvale kao osvojio sam ligu sa man utd ili ligu sampiona sa realom, barcom i tako.Jedan lik na nekom drugom forumu nesto kao prica e ljudi bre doveo sam rajkovica u man utd.To me bas nervira ajd igrajte sa zvezdom, partizanom idete u kvalifikacije za ls, u kup uefa borite se, nemozete svakog da dovedete u tim...To je meni puno veca draz u manageru nego kad igram sa celzijem lol....Zar nisam u pravu?

Evo npr. ja igram sa zvezdom sad sam u 2010 svetsko prvenstvo svake godine sam prvi u ligi i ispadnem u 3. kolu kvalifikacija za ls i uvek u kupu uefa.Sad vodim poljsku na svetskom u grupi sam dobio Francuze, Hrvate i Tunis....

svaka chast za takvo razmisljanje. ja igram sa partizanom.

Prve sezone sam uzeo titulu, ispao u kvalifikacijama za ls, i u grupama u kup uefa bio 4.
Druge sezone jedva trece mesto, isti broj bodova kao i ofk, ali slabiji medjusobni ucinak..isti slucaj sa kup uefa.
Ove sezone (trece), drugi sam sa 4 boda zaostatka iza zvezde, upao sam u slabiju grupu u kup uefa, racunam na prolazak.

Doveo sam dosta stranih igracha, od standardnih prvotimaca u napadu je jovetic i lazetic, tosic i juca su mi vezni, a u odbrani rnic i sikimic bekovi, sve ostalo stranci, ali treba vremena da se uvezba sve. Najbolje pojacanje mi je Babovic iz ofk-a, u ovoj sezoni ima ocene ko krkic u barseloni, AMC je, super pokriva jovetica a ima 21 god mislim.

Back