BigMazi
Ističe se
- Poruka
- 2.832
ja mislim da sam reko..moj drug partizanom protiv salke..9 igraca u odbranu i izvuce x 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
montezuma je FM doctor heheh lool
ja jos u mom klubu nisam imao tih problema... jedino se javljaju neki igraci koji su nezadovoljni sto ne igraju.....
...wtf ?...
...objasni FM Ovcice...![]()
recimo da sam ga poboljsala
Ceska i Grcka me traze!!!da li da prihvatim?i da li da prihvatim cehe ili grke?ja bih cehe.
nego,kako je to kad vodite repku i klub???
Kako me nerviraju ljudi kad se hvale kao osvojio sam ligu sa man utd ili ligu sampiona sa realom, barcom i tako.Jedan lik na nekom drugom forumu nesto kao prica e ljudi bre doveo sam rajkovica u man utd.To me bas nervira ajd igrajte sa zvezdom, partizanom idete u kvalifikacije za ls, u kup uefa borite se, nemozete svakog da dovedete u tim...To je meni puno veca draz u manageru nego kad igram sa celzijem lol....Zar nisam u pravu?
Evo npr. ja igram sa zvezdom sad sam u 2010 svetsko prvenstvo svake godine sam prvi u ligi i ispadnem u 3. kolu kvalifikacija za ls i uvek u kupu uefa.Sad vodim poljsku na svetskom u grupi sam dobio Francuze, Hrvate i Tunis....