Football Manager 2008

prvu sezonu osvojim ligu, ispadnem u kupu posle drugog kola, ispadnem u grupama iz kup uefa :)
drugu sezonu mrcvarim se na 6 mesto, nema nista od drugog mesta, kamo li od titule, kup igram finale sa smederevo za neki dan, ispao iz lige sampiona protiv juventusa u drugom kolu kvalifikacija (4:0 0:4) i ispao u grupama u kup uefa. Spremaju mi otkaz, niko mi nista ne nudi, izabran sam za najtalentovanijeg menadzera prosle sezone. Ove me nece pa nece. Igram bez loadovanja, i samo 3 puta sam izlazio iz fm-a, posto sam primetio da sa svakim izlaskom dolazi nov random u svakom pogledu, i sto se tice povreda i kartona, a i forme :(

p.s. igram sa partizanom :D

kako si igrao kup uefa u grupama kad si ispao u drugom kolu kvalifikacija za ligu sampiona????

nisam loadovao...Od poznatijih u grupi sam pukao ot Tottenhama o:3 , onda posle dobio Besiktas tamo igrao 1:1 kuci ih pobedio 2:1 pa sam dobio Valenciju igrao 1:1 kod njih i 0:0 kod mene
(uz to da im je ponisten cist gol) i posle dobijem Spartak iz Moskve 0:1 kod njih i 2:1 kod mene dali auto gol u 94 minutu...

shibby

evo prosao i grupe za LS i sad se igra finale onoga.....prvenstva sa klubovima championship clubs tako nekako,kod mene dec 4 2009 i cekam da vidim s kim cu u grupi biti za svedsko,najvise bih voleo
1.U.S.A
2,(ja) chech repiblic
3.mexico
4.obala slonovace
jos cemo da vidimo...jedva cekam da vidim s kim sa u gupi,najverovatnije da cu i ove sezone osvojiti LS samo da se ne patim sa nekim autsajderima u 1/4 finala kao sto je to bilo ranije....aj u zdravlje

PS okacicu neke slike da vidite sta je tim

evo obecanih slika

231221hm7.jpg

osvojih premijer ligu,a u ovoj sezoniexchangovala sam shevu za wonderkida Higuana,i nije da mi nije drago stalno je imao nekih licnih problema,kupih Saviolu.Sad sam uMartu 2009,kupila sam Silvu iz Valencie za 97 miliona.Dobro mi ide,a sada pokusavam da budem dobra u ligi sampiona sto mi prosli put nije uspijelo(u prvoj knockout rundi od reala sam ispala 5:4 kod kuce i 2:0 kod njih),sad sam u cetvrtfinalu.Osvojila sam liga kup,do finala fa cupa.Sve to prosle sezone.Sad je novo *****.
Nego,imam Christiana Villagru,jako je dobar 23 godine LB,ali ne moze da mi igra zbog Work Permita.Kako da mu nabavim,ili mora da dobije nacionalnost,to jest da cekam 1000 dana?Malo mi mnogo.Vec sam cekala ali gubim strpljenje a i tako stari.Tu mi je u timu,ali ne moze da igra zbog kao sto rekoh radne dozvole.
POMOC!POMOC MOLIM VAS!

...mislim da ne moze da igra ni u b timu...
...da bi dobio work permit treba da odigra odredjeni broj utakmica za reprenzetaciju, a dok ne dobije jedina opcija ti je da ga bacis u filijalu tipa psv, ili koga vec imas od jacih...

Back