електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Опет овај притупи Драгољуб.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
umesto da se ugledaju na demokrate,gospodu i postave sve u krug kioske za pljeske i tezge za carape i gace vucicevci uredjuju grad...teske budale..
Ma ok je i voda, fontana, ali cemu ovaj cirkus u koloru pa jos s nekakvom muzikom?
Ko neki seljoberski vashar.
umesto da se ugledaju na demokrate,gospodu i postave sve u krug kioske za pljeske i tezge za carape i gace vucicevci uredjuju grad...teske budale..
Заборавила си на продавце пертли и уложака за ципеле.
A u MIlanu?
Ne, Tucović nema tamo šta da radi, ali jesam za to da se pare usmere ka potrebnijim oblastima. Mogli sda da urade lep prak tu u sredini i to bi bilo sasvim dovoljno. Ne park za šetnju, već lep zeleni deo.
Svuda se postavljaju baš muzićke fontane sa ukrasnom rasvetom.
Fontana na Slaviji spada u red "Ciganskih radosti"...Treba i tog veselja narodu...
Mada kad ozbiljno promislim ona ogromna đamija na Vračaru (to zovu hram Sv,Save!) iako bez
minareta je ipak dominantna arhitektonska idiotarija glavnog grada Srbije...Možda ona kula je
na vodi ipak baci u zasenak...
Vodoskok je spomenik imbecilizmu i neinventivnosti pobogu...
Lično meni Beograd nikad nije bio lep,izuzev Kalemegdana...
Naš Novi Sad je neuporedivo lepši,a i naša Petrovaradinska tvrđava monumentalnija neuporedivo...![]()
Ti si mnogo hrabiriji od mene ( estetika hrama Sv.Save)
Nisi verovatno nikada usao u taj hram ( uzasno me vec sama rec hram nervira)jer da jesi shvatio bi da to sa srpskim pravoslavljem nema
nikakve veze. Uzasno hladno, a nase su crkve i manastiri topli, puni boja, ovo je neka kopija nekakvih hramova iz Vizantije,
mozaici nisu primerni bogomoljama u SPC.
Uze mi rec iz usta. Ja sam prilicno putovala, vidjala raznorazna cudesa, ali nigde nisam videla muzicku fontanu u raznimGde u Milanu?
Gde svugde?
Uze mi rec iz usta. Ja sam prilicno putovala, vidjala raznorazna cudesa, ali nigde nisam videla muzicku fontanu u raznim
bojama. Ali, moguce je i da postoji, ali svakako ne u Rimu, Vieni, Londonu ili Parizu, Atini, St.Petersburgu i da ne nabrajam vise.
Ja sam mozaike videla samo na Oplencu, a i to je kitch do la Boga.Kompletna srpska crkvena arhitektura je kopija vizantijske.
Svuda se postavljaju baš muzićke fontane sa ukrasnom rasvetom.
да нема можда везе са кривослављем...?!Ti si mnogo hrabiriji od mene ( estetika hrama Sv.Save)
Nisi verovatno nikada usao u taj hram ( uzasno me vec sama rec hram nervira)jer da jesi shvatio bi da to sa srpskim pravoslavljem nema
nikakve veze. Uzasno hladno, a nase su crkve i manastiri topli, puni boja, ovo je neka kopija nekakvih hramova iz Vizantije,
mozaici nisu primerni bogomoljama u SPC.
Uze mi rec iz usta. Ja sam prilicno putovala, vidjala raznorazna cudesa, ali nigde nisam videla muzicku fontanu u raznim
bojama. Ali, moguce je i da postoji, ali svakako ne u Rimu, Vieni, Londonu ili Parizu, Atini, St.Petersburgu i da ne nabrajam vise.
Па то је лепо али си требала и да промилиш из черге и табора што би ти било још лепше.
Kompletna srpska crkvena arhitektura je kopija vizantijske.
Распитај се.
Ima svuda fontana koje mogu da se iluminiraju, ako je neka fiesta, drzavni praznik, neka zabava, ali nikada ovako bez veze.Ima ih u Americi koliko hoćeš, ali to je Amerika. Stoga nije čudno što vlast u Srbiji poprima običaje svojih gospodara.
Pazi, ja sam tek nedavno usla u hram, jer su mi neki arhitekti rekli da moram da vidimJesam, kod stručnih ljudi, zato i kažem.
Kompletna srpska crkvena arhitektura je kopija vizantijske.
Ima svuda fontana koje mogu da se iluminiraju, ako je neka fiesta, drzavni praznik, neka zabava, ali nikada ovako bez veze.
Pa i Ajfelova se kula osvetli tu i tamo u raznim farbama.
- - - - - - - - - -
Pazi, ja sam tek nedavno usla u hram, jer su mi neki arhitekti rekli da moram da vidim
kako se pravi imitacija necega sto uopste nije primerno srpskoj crkvenoj arhitekturi , a ni tradiciji.