Fontana od 2 mil €, bazen, 261 mlaznica - ko gradi

Novosadisti ni vode nemaju al ima zato cisterne osveštavaju popovi

YzcktkpTURBXy9iYjg1NjBmOWUwNmM5YTdiNmEzNGViMjVjZDQ5YTk5Yi5qcGeTlQLNAxQAwsOVAs0B1gDCw5UH2TIvcHVsc2Ntcy9NREFfLzFkNzRjYjQxNzA1OTUwNDM2NjI5Y2FiZDYwNmY1MGY2LnBuZwfCAA

Poslednja izmena:
umesto da se ugledaju na demokrate,gospodu i postave sve u krug kioske za pljeske i tezge za carape i gace vucicevci uredjuju grad...teske budale..

Mali i Vesić su talog koji je Vučić pokupio iz DS. Vesić je uspešno upropastio Zvezdu, a sad će i grad.

Vučićevci su upropastili Autokomandu i Vojvode Stepe, Cvetni trg (čije upropaštavanje je projektovala budala koja je arhitekturu završila na Megatrendu), plato kod Pevca, sad su upropastili Slaviju, uskoro kreću da ''rekonstruišu'' Skadarliju, Kosančićev venac koji se ''rekonstruiše'' neće izgledati isti kao što je bio jer je sva kaldrma koju su povadili volšebno nestala preko noći, a ćitam da će banda sad da proda deo Zemunskog keja da bi se na istom napravio sportski centar. O prevari na vodi ne treba trošiti reči. Tako da se apsolutno ova lopovska banda ne razlikuje od DS lopovske bande.

Ви који би да бацате новчиће у фонтану, не уводите те примитивне римске обичаје у традицију српског народа.

Древни Срби су поштовали воду као свети плодни елемент земље и забрањивали да се било шта баца у реке.

Fontana na Slaviji spada u red "Ciganskih radosti"...Treba i tog veselja narodu...
Mada kad ozbiljno promislim ona ogromna đamija na Vračaru (to zovu hram Sv,Save!) iako bez
minareta je ipak dominantna arhitektonska idiotarija glavnog grada Srbije...Možda ona kula je
na vodi ipak baci u zasenak...
Vodoskok je spomenik imbecilizmu i neinventivnosti pobogu...
Lično meni Beograd nikad nije bio lep,izuzev Kalemegdana...
Naš Novi Sad je neuporedivo lepši,a i naša Petrovaradinska tvrđava monumentalnija neuporedivo...:lol:

Ti si mnogo hrabiriji od mene ( estetika hrama Sv.Save);)
Nisi verovatno nikada usao u taj hram ( uzasno me vec sama rec hram nervira)jer da jesi shvatio bi da to sa srpskim pravoslavljem nema
nikakve veze. Uzasno hladno, a nase su crkve i manastiri topli, puni boja, ovo je neka kopija nekakvih hramova iz Vizantije,
mozaici nisu primerni bogomoljama u SPC.

Nisi verovatno nikada usao u taj hram ( uzasno me vec sama rec hram nervira)jer da jesi shvatio bi da to sa srpskim pravoslavljem nema
nikakve veze. Uzasno hladno, a nase su crkve i manastiri topli, puni boja, ovo je neka kopija nekakvih hramova iz Vizantije,

Kompletna srpska crkvena arhitektura je kopija vizantijske.

Uze mi rec iz usta. Ja sam prilicno putovala, vidjala raznorazna cudesa, ali nigde nisam videla muzicku fontanu u raznim
bojama. Ali, moguce je i da postoji, ali svakako ne u Rimu, Vieni, Londonu ili Parizu, Atini, St.Petersburgu i da ne nabrajam vise.

Verovatno misli na onu što je rađena za Expo 2015. ili 2016. u Milanu. Ali u centru grada tako nečeg nema.

Svuda se postavljaju baš muzićke fontane sa ukrasnom rasvetom.

ја сам видео у Барселони, али у сасвим другачијем окружењу и контексту.

и нигде више. а насред најпрометније раскрснице, па још око ње посејали траву :lol: јао Србијо међ шљивама и ливадама :roll:

да нема можда везе са кривослављем...?!
....ал' исти је то курјак.

Uze mi rec iz usta. Ja sam prilicno putovala, vidjala raznorazna cudesa, ali nigde nisam videla muzicku fontanu u raznim
bojama. Ali, moguce je i da postoji, ali svakako ne u Rimu, Vieni, Londonu ili Parizu, Atini, St.Petersburgu i da ne nabrajam vise.

Па то је лепо али си требала и да промилиш из черге и табора што би ти било још лепше.

Ima ih u Americi koliko hoćeš, ali to je Amerika. Stoga nije čudno što vlast u Srbiji poprima običaje svojih gospodara.
Ima svuda fontana koje mogu da se iluminiraju, ako je neka fiesta, drzavni praznik, neka zabava, ali nikada ovako bez veze.
Pa i Ajfelova se kula osvetli tu i tamo u raznim farbama.

- - - - - - - - - -

Jesam, kod stručnih ljudi, zato i kažem.
Pazi, ja sam tek nedavno usla u hram, jer su mi neki arhitekti rekli da moram da vidim
kako se pravi imitacija necega sto uopste nije primerno srpskoj crkvenoj arhitekturi , a ni tradiciji.

Ima svuda fontana koje mogu da se iluminiraju, ako je neka fiesta, drzavni praznik, neka zabava, ali nikada ovako bez veze.
Pa i Ajfelova se kula osvetli tu i tamo u raznim farbama.

- - - - - - - - - -

Pazi, ja sam tek nedavno usla u hram, jer su mi neki arhitekti rekli da moram da vidim
kako se pravi imitacija necega sto uopste nije primerno srpskoj crkvenoj arhitekturi , a ni tradiciji.

Ne znaju arhitekte bolje od srbskih patriota.:hahaha: Ja ne znam da li na kugli zemljaskoj ima ovakvih magaraca.

Back