- Poruka
- 43.632
Jimmy i dalje u dilemi
?
))))
Otrezni se dok nije kasno !!!!
?
))))
Otrezni se dok nije kasno !!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))))
Svaka čast izgleda da si pogodio tačno tamo gde treba Dobro kažeš sviđa mi se tvoj odgovorMa nema tu ništa, prijatelju. Ona se dopisuje sa tobom da ubije dosadu u svom životu, da ima utisak kako nije sve monotono, da prekrati radno ili slobodno vreme, da ima ono sltko isčekivanje dok čeka odgovor, da pomalo misli kako je još kome mnogo zanimljiva, još uvek poželjna, još uvek nestašna devojčica. Garantovano se dopisuje sa još nekoliko muškaraca koji misle isto što i ti...
Nego, drž se ti tvoje žene i dece, a dopisuj se ako te to zabavlja, počni nešto i o seksu, ali osim tupljenja slova, ne pravi druge gluposti da te ne bi skupo koštalo.
I ja sam se dopisivao sa udatom ženom godinama.
Ma nema tu ništa, prijatelju. Ona se dopisuje sa tobom da ubije dosadu u svom životu, da ima utisak kako nije sve monotono, da prekrati radno ili slobodno vreme, da ima ono sltko isčekivanje dok čeka odgovor, da pomalo misli kako je još kome mnogo zanimljiva, još uvek poželjna, još uvek nestašna devojčica. Garantovano se dopisuje sa još nekoliko muškaraca koji misle isto što i ti...
Nego, drž se ti tvoje žene i dece, a dopisuj se ako te to zabavlja, počni nešto i o seksu, ali osim tupljenja slova, ne pravi druge gluposti da te ne bi skupo koštalo.
I ja sam se dopisivao sa udatom ženom godinama.

reko ima sladak glas,kad poče da puca šamare![]()
naručio pogrešnu pesmuPa možda pomogne u sortiranju misli
A čini mi se da je rekao da mu neko opali samara da se opameti
![]()

Ne razumem prijatelju što mi govoriš ,pa ako živim negde u stranu zemlju Naravno da nisam zaboravio svoj jezik To bi bilo isto kao kad neko dete recimo nauči da vozi biciklo pa ga ne vozi 10 ili 20 godina šta misliš da li će ga zaboraviti voziti ?Ne moj drugar neće, neke, neke stvari se ne zaboravljajusuvise Ti je dobra gramatika za nekoga ko zivi tamo negde gde je -28...i dopisuje sa "prijateljicom"
samo kazem...
dont sit vidaut neseseri and stop teksting vumen araund
Za tebe vise nije bezazleno, evo slusas „Love is a losing game“ i sav si se raznezio...Misliš li ti da je to bezazleno dopisivanje preko interneta neki Flert ili šta..?

Naime radi se o sledećem dok sam na poslu dopisujem se preko email sa jednom drugaricom inače smo i prijatelji u životu ,srećomose otprilike četiri do pet puta godišnje na kojekakvim slavljima rođendanima novim godinama ..hoću da kažem da ja poznam njenog muža, ona pozna moju ženu Ja imam dvoje djece ona nema djece ne znam koliko je to relevantno za ovu priču, Dakle mi razmenjujemo poruke otprilike na dnevnom nivou ja sam joj priznao da ne govorim Mojoj ženi da se dopisujem s njom a ona je meni rekla isto tako da njen muž nezna se ona dopisuje sa mnom. Nisu to neke zavodnicke poruke ni sa jedne strane nego su to obične priče iz naših prošlih života dok smo živeli u ex yu i o događajima koji su se dogodili pričamo o filmovima knjigama koji smo čitali i nekim običnim stvarima međutim, ja sam primetio da meni u glavi ona ne izlazi iz misli... šta da radim da joj priznam ,da kažem ženi d,a kažem njenom mužu ili da jednostavno prekinem svaku to komunikaciju šta mi je činiti zato što ja osjecam tu neku vrstu njezne radoznalosti..?
Imam osećaj da sam hipokrita da joj prećutkuje neke stvari što su bitne i što bi ona možda trebala da zna. Eto pa ako ima neko pametan da me posavjetuj.
Ne razumem prijatelju što mi govoriš ,pa ako živim negde u stranu zemlju Naravno da nisam zaboravio svoj jezik To bi bilo isto kao kad neko dete recimo nauči da vozi biciklo pa ga ne vozi 10 ili 20 godina šta misliš da li će ga zaboraviti voziti ?Ne moj drugar neće, neke, neke stvari se ne zaboravljaju
Ja mislim da se Jimmy lepo zabavlja dok zayebava diskutante foruma

Mi smo draga moja dinosaurusi jedini koji se nisu klonirali![]()

Upravo takoImam utisak da ti ta neizvesnost vise smeta od cinjenice da se dopisujete i da ste oboje zauzeti. Ti bi da znas da li se ti njoj dopadas kao muskarac.
Nemoj tako zašto misliš da ja zahebavam nekoga, hteo bih samo da vidim da li vi mislite da je to Flert da li je to prevara da li je to samo obično bezazleno dopisivanje ili je to friend with Benefits u pokušaju...Ja mislim da se Jimmy lepo zabavlja dok zayebava diskutante foruma
Ја мислим да гледаш да удариш рецку.
рецка је рецка, а ово је квалитетна рецка.
Upravo tako
Nemoj tako zašto misliš da ja zahebavam nekoga, hteo bih samo da vidim da li vi mislite da je to Flert da li je to prevara da li je to samo obično bezazleno dopisivanje ili je to friend with Benefits u pokušaju...

Svaka čast hvala na potrošenom vremenu Da u pravu si po nekoj logici tako bi trebalo da bude Mada problem je i u tome što je ona ja mislim, pametnija od mene elokventnija je nekako i mislim da nije ona jedna od tih osoba što bacaju čežnju ili da trče za nekim , Mislim kako bi rekao, ima bolju školu od moje ,više knjiga pročitala, ( by the way izbegavam političke teme sa njom zato što mislim da ne delimo isto mišljenje baš )i mladja je 4 godine, zapitam se samo ponekad Šta je videla na onom svom čoveku on niti je poštuje niti je pazi niti je čuva niti ga baš briga za sve i još priznajem lepši sam od njega ?,ali gledajući sve zajedno u životu kako je Ko prošao ja sam pametniji misliš da to ima neke veze..Pa sta znam, ako joj je to neka igra, a ti je direktno pitas, ona ce da se povuce. A ako se posle toga ohladis, onda ce mozda da te juri (ako te zaista zeli, a i sujeta joj malo povredjena). Mozes da cekas da ona napravi neki korak, s tim sto, ako je oprezna, taj korak ce napraviti uzivo, a ne preko poruka. Sto se tice svoje zene, to je tvoja odgovornost i sve sto se desi, dobro ili lose, svakako ce tebe da spuca u glavu. Ziveo!
Ne mogu grešiti dušu nije svaki dan 40 juče je bilo samo 14...40 poruka u toku dana je vetj dijagnoza![]()
Da baš tako koncentracija mi je na minus 50Red alert
Obuzela ti misli, što je opasnije od dopisivanja