FLAMINGOSI FLAMINGOSI FLAMINGOSI FLAMINGOSI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ti si potpuno u pravu, imala sam i ja 19 godina ali sam znala sta je dobro a sta lose. To te uce jos pre nego sto krenes u skolu. Pa i moj PAS zna sta je dobro a sta lose. Nimalo oni nisu naivni, cak su BEZOBRAZNI!!!Earendil:E ovako,nemam vremena da citam sve, ne znam da li je neko vec o ovome pisao ali ja moram.Ovo je vec toliko puta vidjena nepravda!Ja nemam nista protiv Crnogoraca,ali ovo je previse.No name nema nikakve ambicije sto se muzike tice,svima je jasno zasto ta grupica postoji, odabrani klinci da promovisu nezavisnu Crnu Goru, e da je srece da bude tako. Onda je sasvim logicno zasto su nas zavrnuli po ko zna koji put.Danas je predlozeno da oni daju 5 i mi 5 kompozicija i da publika odluci ko ce ici u Atinu, naravno to gospodi ne odgovara.Zasto da odu npr Flamingosi,oni od toga ne bi imali nikakve koristi.A kad bi isao No Shame, kao i prosle godine,sirili bi crnogorske zastave,nosili majice sa ko zna kakvim sadrzajem...Dakle,ti klinci su definitivno mnogo vise umesani nego sto se cini.Naivni,mladi,zeleni?!Ma daj!To je iz korena pokvareno i proracunato, i jasno je ko ih gura.Tuzno je sto "saka jada" cuda cini!Njihova muzicka karijera je gotova,mozda pre nego sto je i pocela,ali sami su krivi.Srbije su se odrekli,pa neka,neka sviraju po brdima i selima svoje Lijepe.Sasvim je logicna njihova uloga i da su jadni nema govora!Ljudi, pa njihov vokal je bio u 10 najsmesnijih idola!
Mogu misliti koliko su Flamingosi,pored vremena,novca potrosili da se sredi kompletan nastup,kostimi...Pesma bar podigne raspolozenje,natera te da se mrdas.A oni klinci u majicicama kao u skolu da su krenuli,samo su im rancici falili.Tekst i aranzman su verovatno hteli opet da promene, pa da kao i prosle godine ode neka sasvim nova pesma.Ali...Ne idu!Ako nista, bar mi je zbog toga drago!Zao mi je sto su nas izradili,sto smo mi kaznjeni,a njih boli uvo,ako nesto i treba da se placa,to ce naravno Srbija,kad su oni nesto uradili?!Ljudi,hteli smo da nas nesto veselo,pozitivno predstavlja,da na neki nacin svetu pokaze da ima ovde i normalnih ljudi,a sada je ispala katastrofa,reci ce:"Vidi ove, ne mogu ni oko predstavnika da se dogovore,samo se sukobljavaju" SRAMOTA!
Marija D:Ne budi tako sigurna, to sto nije po tvom ukusu ne znaci da nije dobra.Meni je na prvo slusanje bila bezveze ali na drugo mi je postala simpaticna narocito zato sto nema etna u sebi koji je stvarno vise prevazidjen. A lane mi je bilo uzasno pa je postiglo uspeh, tako da o tome sad mozemo samo da nagadjamo sta bi bilo kad bi bilo.
JOVANA77:KO MOZE I ZELI NEKA ODE OBAVEZNO!
Keeper:ja mogu i zhelim al me tolko svrbe jaja da ne mogu da se krecjem normalno![]()
JOVANA77:pa duso, imas vremena do nedelje!!! istusiraj se pa nece biti vise tih problema![]()
![]()
;-)
JOVANA77:pa duso, imas vremena do nedelje!!! istusiraj se pa nece biti vise tih problema![]()
![]()
;-)