FLAMINGOSI

E ovako,nemam vremena da citam sve, ne znam da li je neko vec o ovome pisao ali ja moram.Ovo je vec toliko puta vidjena nepravda!Ja nemam nista protiv Crnogoraca,ali ovo je previse.No name nema nikakve ambicije sto se muzike tice,svima je jasno zasto ta grupica postoji, odabrani klinci da promovisu nezavisnu Crnu Goru, e da je srece da bude tako. Onda je sasvim logicno zasto su nas zavrnuli po ko zna koji put.Danas je predlozeno da oni daju 5 i mi 5 kompozicija i da publika odluci ko ce ici u Atinu, naravno to gospodi ne odgovara.Zasto da odu npr Flamingosi,oni od toga ne bi imali nikakve koristi.A kad bi isao No Shame, kao i prosle godine,sirili bi crnogorske zastave,nosili majice sa ko zna kakvim sadrzajem...Dakle,ti klinci su definitivno mnogo vise umesani nego sto se cini.Naivni,mladi,zeleni?!Ma daj!To je iz korena pokvareno i proracunato, i jasno je ko ih gura.Tuzno je sto "saka jada" cuda cini!Njihova muzicka karijera je gotova,mozda pre nego sto je i pocela,ali sami su krivi.Srbije su se odrekli,pa neka,neka sviraju po brdima i selima svoje Lijepe.Sasvim je logicna njihova uloga i da su jadni nema govora!Ljudi, pa njihov vokal je bio u 10 najsmesnijih idola!
Mogu misliti koliko su Flamingosi,pored vremena,novca potrosili da se sredi kompletan nastup,kostimi...Pesma bar podigne raspolozenje,natera te da se mrdas.A oni klinci u majicicama kao u skolu da su krenuli,samo su im rancici falili.Tekst i aranzman su verovatno hteli opet da promene, pa da kao i prosle godine ode neka sasvim nova pesma.Ali...Ne idu!Ako nista, bar mi je zbog toga drago!Zao mi je sto su nas izradili,sto smo mi kaznjeni,a njih boli uvo,ako nesto i treba da se placa,to ce naravno Srbija,kad su oni nesto uradili?!Ljudi,hteli smo da nas nesto veselo,pozitivno predstavlja,da na neki nacin svetu pokaze da ima ovde i normalnih ljudi,a sada je ispala katastrofa,reci ce:"Vidi ove, ne mogu ni oko predstavnika da se dogovore,samo se sukobljavaju" SRAMOTA!

Earendil:
E ovako,nemam vremena da citam sve, ne znam da li je neko vec o ovome pisao ali ja moram.Ovo je vec toliko puta vidjena nepravda!Ja nemam nista protiv Crnogoraca,ali ovo je previse.No name nema nikakve ambicije sto se muzike tice,svima je jasno zasto ta grupica postoji, odabrani klinci da promovisu nezavisnu Crnu Goru, e da je srece da bude tako. Onda je sasvim logicno zasto su nas zavrnuli po ko zna koji put.Danas je predlozeno da oni daju 5 i mi 5 kompozicija i da publika odluci ko ce ici u Atinu, naravno to gospodi ne odgovara.Zasto da odu npr Flamingosi,oni od toga ne bi imali nikakve koristi.A kad bi isao No Shame, kao i prosle godine,sirili bi crnogorske zastave,nosili majice sa ko zna kakvim sadrzajem...Dakle,ti klinci su definitivno mnogo vise umesani nego sto se cini.Naivni,mladi,zeleni?!Ma daj!To je iz korena pokvareno i proracunato, i jasno je ko ih gura.Tuzno je sto "saka jada" cuda cini!Njihova muzicka karijera je gotova,mozda pre nego sto je i pocela,ali sami su krivi.Srbije su se odrekli,pa neka,neka sviraju po brdima i selima svoje Lijepe.Sasvim je logicna njihova uloga i da su jadni nema govora!Ljudi, pa njihov vokal je bio u 10 najsmesnijih idola!
Mogu misliti koliko su Flamingosi,pored vremena,novca potrosili da se sredi kompletan nastup,kostimi...Pesma bar podigne raspolozenje,natera te da se mrdas.A oni klinci u majicicama kao u skolu da su krenuli,samo su im rancici falili.Tekst i aranzman su verovatno hteli opet da promene, pa da kao i prosle godine ode neka sasvim nova pesma.Ali...Ne idu!Ako nista, bar mi je zbog toga drago!Zao mi je sto su nas izradili,sto smo mi kaznjeni,a njih boli uvo,ako nesto i treba da se placa,to ce naravno Srbija,kad su oni nesto uradili?!Ljudi,hteli smo da nas nesto veselo,pozitivno predstavlja,da na neki nacin svetu pokaze da ima ovde i normalnih ljudi,a sada je ispala katastrofa,reci ce:"Vidi ove, ne mogu ni oko predstavnika da se dogovore,samo se sukobljavaju" SRAMOTA!
ma ti si potpuno u pravu, imala sam i ja 19 godina ali sam znala sta je dobro a sta lose. To te uce jos pre nego sto krenes u skolu. Pa i moj PAS zna sta je dobro a sta lose. Nimalo oni nisu naivni, cak su BEZOBRAZNI!!!

Da su kojim slucajem pobedili flamingosi na beoviziji mislim da bi na evroviziji dobili zadnje mesto,jer iskreno receno pesma im je blagi uzas!Po mom misljenju je najbolja bila Ana Nikolic

Ne budi tako sigurna, to sto nije po tvom ukusu ne znaci da nije dobra.Meni je na prvo slusanje bila bezveze ali na drugo mi je postala simpaticna narocito zato sto nema etna u sebi koji je stvarno vise prevazidjen. A lane mi je bilo uzasno pa je postiglo uspeh, tako da o tome sad mozemo samo da nagadjamo sta bi bilo kad bi bilo.

Marija D:
Ne budi tako sigurna, to sto nije po tvom ukusu ne znaci da nije dobra.Meni je na prvo slusanje bila bezveze ali na drugo mi je postala simpaticna narocito zato sto nema etna u sebi koji je stvarno vise prevazidjen. A lane mi je bilo uzasno pa je postiglo uspeh, tako da o tome sad mozemo samo da nagadjamo sta bi bilo kad bi bilo.

Lane uzasno :shock: ok o ukusima ne vredi rapravljati...

Prvo da zamolim moderatora da ostavi ovu temu do nedelje a onda neka je slobodno obrise. Nemoj je spajati sa vec postojecim temama jer na njima ima puno chata i ljudi nece moci da procitaju. Hvala unapred!:roll:

OVO SAM UPRAVO PRONASLA! JA NE ZIVIM U JUGI ALI BIH RADO ISLA DA MOGU! KO MOZE I ZELI NEKA ODE OBAVEZNO! Meni licno je svejedno ko ce od nasih izvodjaca otici u Atinu ali mi je ovo sa crnogorcima toliko jadno i bedno da mislim da im NIKAKO ne treba dozvoliti pobedu na ovaj kvaran i nemoralan nacin!

Poštovani članovi OGAE SCG,

nedelja iza nas ostaće upamćena po tome što je nacionalni izbor Srbije i Crne Gore pod nazivom Evropesma-Europjesma stigao na naslovne strane svih novina, a mnoge televizije redovno su pratile razvoj događaja nakon dosta neočekivanog završetka samog čina glasanja. Različita su mišljenja izneta u vezi sa načinom glasanja pojedinih članova stručnog žirija. Kao Udruženje koje redovno prati i izveštava sa Eurosong-a kao i sa našeg nacionalnog izbora, trudili smo se da putem e-mail-a kao i preko zvanične prezentacije kluba obaveštavamo javnost o događajima koji su usledili nakon završetka samog takmičenja.

Ovim putem bih želeo da Vas obavestim da se zbog načina na koji je završeno samo glasanje i proglašen pobednik Evropesme-Europjesme okupljamo u nedelju 19. marta na Trgu Republike u 11.55h gde ćemo pod sloganom "only music" ili "samo muzika" zajedno sa još nekim izvođačima sa Beovizije ukazati da muzika ne poznaje granice i da kao takva ne sme da bude predmet manipulacija već objektivni izraz naroda jedne zemlje.

O ovome ćete moći da saznate sutra u jutarnjem programu BK televizije u 9.30 časova gde će Miroslav Luburić u telefonskoj vezi izneti još nekoliko podataka u vezi sa gore navedenim.

Pozdravljam Vas puno i nadam se da ćemo se videti u nedelju 19. marta na Trgu Republike u 11.55 časova.

--
Sve najbolje,
Rastko Colja
Sekretar OGAE Srbija i Crna Gora

E, Jovana dobro nam rece! Verujem da niko od nas nema pametnija posla i da ce svako ko procita tvoju temu vrlo rado biti vidjen demonstrat na mitingu podrske za Flamingose. 8)

Posto smo mi inace, jedna demokratska zemlja, sa savrseno uredjenim insistucijama, ekonomski stabilna i jaka, i posto nemamo drugih problema (Kosovo i slicne stvari su "zanemarljive" u odnosu na Flamingose), sem tog jednog jedinog, ko ce ici na Evroviziju, verjujem da ce odziv grdjana biti veliki. A i Flamingosi su to svakako zasluzili!!! 8)

@wild_child
Svi se oko toga cimaju.Imam utisak da su mi Flamingosi i Evrovizija postali centar sveta.Sve cu dati,hocu i ja da budem tamo u nedelju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JOVANA77:
pa duso, imas vremena do nedelje!!! istusiraj se pa nece biti vise tih problema:lol: :lol: :lol: ;-)

pa vecj sam prob'o, tri dana perem samo jaja, chak sam ih drzhao i u lavoru sa raznim deterdzentima, al ne vredi. no, "duhovitost" na stranu.
sva ova tematika je zheshcje bolenje qrca.
i ja bih voleo da mi je mozak na nivou evrovizije, al mislim stvarno... gde vam je granica?

Back