FLAMINGOSI

leba mi nisam zaboravio u prvo vreme.
prvo sam pokushao od kucje da ti poshaljem, nema sile na dial up, prekida mi na svakih 10min slanje iz nekog razloga.
onda sam narezao pesmu na cd, odneo kod cjaleta u firmu (dnevnik, NS) gde ima kablovski i skontao da sam ti zaboravio e-mail kod kucje :lol:
onda sam sledecje nedelje snimio pesmu na mp3 plejer i poneo mail, al mi je u medjuvremenu karticu na plejeru pojeo virus.

e onda sam zaboravio :lol:

vecheras cju ti probati sa jahu-a poslati kad necje iz outlooka.

Srculence:
@wild_child
Svi se oko toga cimaju.Imam utisak da su mi Flamingosi i Evrovizija postali centar sveta.Sve cu dati,hocu i ja da budem tamo u nedelju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cujem da je odziv gradjana velki, bice organizaovani autobusu iz cele Srbije i Evrope (za dijasporu), za sve oni koji zele da "odbrane" junake i "zasluzene" pobednike Flamingose na Beoviziji. Samo napred - do kanacne pobede! SRBIJA - STOJA - SRBIJA - STOJA! 8-)

Keeper:
leba mi nisam zaboravio u prvo vreme.
prvo sam pokushao od kucje da ti poshaljem, nema sile na dial up, prekida mi na svakih 10min slanje iz nekog razloga.
onda sam narezao pesmu na cd, odneo kod cjaleta u firmu (dnevnik, NS) gde ima kablovski i skontao da sam ti zaboravio e-mail kod kucje :lol:
onda sam sledecje nedelje snimio pesmu na mp3 plejer i poneo mail, al mi je u medjuvremenu karticu na plejeru pojeo virus.

e onda sam zaboravio :lol:

vecheras cju ti probati sa jahu-a poslati kad necje iz outlooka.

Kakav si ti kralj... :lol:
Cekaj,dolazio si kod caleta u NS u firmu,umesto da si mene cimnuo pa da se nadjemo? :lol:

pa ja sam u NS tokom cele radne nedelje.
a kod cjaleta idem dva-tri puta nedeljno da malo visim na kablovskom 8)
vala ako ga sad ne poshaljem stizhe ti na kucjnu adresu ;p

BEOGRAD - SCG će ipak imati predstavnika na Eurosongu 2006. Upravni odbor UJRT doneo je odluku da se ponovi izbor za kompoziciju koja će nas predstavljati u Atini, saopštila je sinoć Radio-televizija Srbije. Snimci pet prvoplasiranih kompozicija s polufinalnih takmičenja Beovizija i Montevizija večeras u 21 sat biće emitovani na celoj teritoriji koju pokriva UJRT. Glasanje će biti obavljeno bez stručnog žirija, a pobednika će izabrati gledaoci putem telefona.

BEOGRAD - SCG će ipak imati predstavnika na Eurosongu 2006. Upravni odbor UJRT doneo je odluku da se ponovi izbor za kompoziciju koja će nas predstavljati u Atini, saopštila je sinoć Radio-televizija Srbije. Snimci pet prvoplasiranih kompozicija s polufinalnih takmičenja Beovizija i Montevizija večeras u 21 sat biće emitovani na celoj teritoriji koju pokriva UJRT. Glasanje će biti obavljeno bez stručnog žirija, a pobednika će izabrati gledaoci putem telefona.

Back