FLAMINGOSI

Protiv No Name, zaista nemam nista, mislim da su oni samo zrtve manipulacije.
Sto se tice Flamingosa, Ognjena bas nesto i ne gotivim, jos kao voditelja medjutim pesma je odlicna, originalna i bez svake sumnje najbolje bi nas predstavila u Evropi. Marinko je Kotoranin, Crnogorac, Ognjen Srbin. Marinko je pevao na jekavici, Ognjen ekavici, zaista originalno, a samim tim podjednako predstavljaju i jednu i drugu drzavu clanicu drzavne zajednice.

Sve u svemu ovo sto se dogodilo je primitivno, jadno i neprilici nikome od nas.

POMORANDZA:
Sta bre misle ovi glupi Crnogorci? Pa mi smo za njih carevi. Smradovi odvratni. Neka se teraju u svoju bednu drzavicu. Nemaju cak ni salu za odrzavanje njihove Crnovizije, pa u bednom studiju. A ucesnici cevce sokice iz plasticnih casa. a Banjo, faca, zabavlja naciju. Sta da kazem!!!!! Grozno i jadno!!!!!!

Nemoj tako da uopstavas. Ova nepravda se vise ne moze nazvati samo nepravdom, ono je gadno i bezobrazno i toliko nisko da su mi suze krenule na oci, nisam mogla da gledam.

Ja sam crnogorka. Volim tu zemlju jer sam tu rodjena tu sam prohodala, odrasla, tu zivim... Ali oni ljudi nisu Crnogorci kakvi bi trebali biti! Cojstvo, junastvo, obraz, postenje zavrsilo u dupetu i na prvom mjestu su neke gadne stvari koje nemaju veze ni sa CG, a ni sa muzikom!

Razumijem i gnijev i ogorcenost, ali mislim da je javnost u Srbiji (u kojoj trenutno stanujem) zna da to nisu glasovi CG nego najvecih olosa koji se u nju sjatio. Zato, molim te, nemoj vrijedjati ljude koji nisu ni glupi ni losi zbog pojedinaca koji misle da mogu da predstavljaju cijeli nas narod!

ZoricaS.:
Pre par dana sam procitala u novinama, da je crnogorski plan da se No name 20. maja (dan pre referenduma) na Eurosong-u pojave u majicama sa natpisom: GLASAJTE ZA NEZAVISNU CRNU GORU...Pa, nadam se da im se nece pruziti prililka...

Gospode Boze! NAdam se da se samo salis ili da je u pitanju jos jedan ljigavi trac! To bi bilo nesto najodvratnije sto bi dozivjelo covjecanstvo!

HEBEHA:
Nemoj tako da uopstavas. Ova nepravda se vise ne moze nazvati samo nepravdom, ono je gadno i bezobrazno i toliko nisko da su mi suze krenule na oci, nisam mogla da gledam.

Ja sam crnogorka. Volim tu zemlju jer sam tu rodjena tu sam prohodala, odrasla, tu zivim... Ali oni ljudi nisu Crnogorci kakvi bi trebali biti! Cojstvo, junastvo, obraz, postenje zavrsilo u dupetu i na prvom mjestu su neke gadne stvari koje nemaju veze ni sa CG, a ni sa muzikom!

Razumijem i gnijev i ogorcenost, ali mislim da je javnost u Srbiji (u kojoj trenutno stanujem) zna da to nisu glasovi CG nego najvecih olosa koji se u nju sjatio. Zato, molim te, nemoj vrijedjati ljude koji nisu ni glupi ni losi zbog pojedinaca koji misle da mogu da predstavljaju cijeli nas narod!

Svaka cast! Mozda cemo sutra biti dve drzave, ali medju nama ne sme biti mrznje, ne smemo dozvoliti da nas politicki sljamovi zavade. Imam jako puno prijatelja u CG i ne bih voleo da se sutra gledamo kao najgori moguci neprijatelji. Nadam se da se to nece dogoditi, bar ne sa vecinom njih. Na primer, pored tolikog jaza izmedju Srba i Hrvata, moj najbolji drug bio je i ostao jedan Hrvat, za kog bih ruku u vatru mogao da stavim.

POZZ

Fency_Killer:
cak i da je te godine bilo namesteno od strane naseg zirija mi smo se opravdali time sto smo osvojili drugo mesto,a koje je vase opravdanje?ispali smo glupi sto smo vam uopste dali to malo poena pomocu kojih ste sramno pobedili ove godine
TO STO JE ZELJKO OSVOJIO DRUGO MIJESTO SVAKA CAST ZASLUZIO JE I PRVO ALI TO NE ZNACI NISTA JER NIJE STVAR U TOME VEC O POSTENJU O KOJEM VI TOLIKO PRICATE .STVARNO TO JE KRAJNJE LICEMIJERIJE I TREBA DA SE STIDITE SRAM VAS BILO.TO STO JE ZELJKO BIO NAJBOLJI NE ZNACI DA CRNOGORCIMA NE TREBA DATI NI GLASA, IVAS ARGUMENT JE STVARNO BIJEDAN I DOBRO ZNATE DA NISTE U PRAVU PA LJUDI BOZIJI SHVATATE LI DA STE URADILI ISTO STO I MI

GILE_88:
Pa necu bre da im odem i na more,smrdljivim i jadnim olosima.Savet za hotele u Bugarskoj,Hrvatskoj,ma celoj Evropi.....spremi te se jer ovek iz Srbije ako iole drzi do sebe nece krociti u crnu goru.Jadni ste.....valjda ce te to nekako ukapirati.

NAdam se da to nece biti tako. Nije ovaj narod kriv. Ispalo je, ponavljam, odvratno, gadi mi se, vjeruj mi, koliko i tebi.

U svakom slucaju, postigli su sta su htjeli, zavadili dva naroda, koja u sustini jesu isti narod! To su htjeli, to im je trebalo, ako ima iko normalan, treba da bude pribran i shvati da im ove teske rijeci izmedju nas i jeste bio cilj. OCigledno su uspjeli. Stara prica, zavadili su nesrecni narod.

Fency_Killer:
cak i da je te godine bilo namesteno od strane naseg zirija mi smo se opravdali time sto smo osvojili drugo mesto,a koje je vase opravdanje?ispali smo glupi sto smo vam uopste dali to malo poena pomocu kojih ste sramno pobedili ove godine
VI STE SMIJELI TO DA URADITE A MI NE.MI SMO GOVNA A VI NE???

DA STE VI TOLIKO POSTENI VI BISTE GLASALI POSTENO A NE DAVALI BODOVE CRNOGORSKIM AUTSAJDERIMA A POSLIJE SIRILE NEKE TAMO PRICE KAKO STE DALI VELIKI BROJ GLASOVA .NARAVNO DA SAM PROTIV TOGA STO SE NISU DAVALI BODOVI SRBIMA I OSUDJUJEM ZIRI ALI NEMOJTE MOLIM VAS DA PRICATE O NEKOM POSTENJU KAD STE BILI ISI

hoze:
VI STE SMIJELI TO DA URADITE A MI NE.MI SMO GOVNA A VI NE???

ne,ne,pogresno si shvatio...mi smo se opravdali,odnosno osvojili smo drugo mesto a vi ste nas manje vise izblamirali...mnogi su tada precutali pravo misljenje o vama nadajuci se da cete opravdati to sto ste otisli na evroviziju...da ste barem osvojili neko mesto priblizno nasem verovatno bi imali drugacije misljenje...i zasto bi mi opet rizikovali da jos jednom budemo izblamirani?

Pa, hvala ti u svakom slucaju.

Krenule su ogavne price o mom narodu, o mojoj zemlji, koju mi gadovi ne daju da volim onako kako se voli svoja zemlja!
Nisam ekstremni srpski nacionalista, pa da kao Jeca kazem "trebalo je da nas davno mrsnete" jer mi je to jos gadnije. Mi smo isti narod, podjednako smo losi i dobri i ne mislim da je narod u Srbiji (gledano u prosjeku) mnogo bolji od naroda u CG.
Dopala mi se pjesma Falmingosa, citav dan je pjevam u inat pacenicima koji ce me mozda iskosa gledati jer sam Crnogorka. I da sam imala na racunu za njih bih glasala, najbolji su bili, mozda ne po nekom muz kvalitetu, ali bi se sjajno plasirali na Evroviziji.

Pocelo je i ono - crnogorski studenti, mrs kuci! Necu. Mislim, odem ja kuci povremeno, ali planiram da nastavim svoje studije u gradu koji volim vise i na bolji nacin nego mnogi Beogradjani jer ... ne mogu da objasnim, prosto volim ovaj gradi tu se osjecam lijepo kao kod svoje kuce i u svom narodu. Ako se CG i odvoji, ne bih sad o tome, ali ja cu i dalje osjecati ovu zemlju kao svoju! Tu ne mogu nista, to su emocije.

Prosle godine, ako se neko sjeca sam nogama i rukama branila pobjedu No name-a! I svadjala se i pljuvala po onome ko kaze drugo. Smatrala sam da treba da ode neko iz CG i da ni druge pjesme nisu bile puno bolje.

A ove godine! E, ne mogu vise, tacno mi se povraca od svega.

Ako Flamingosi odu, imacemo problema dogodine jer cemo morati da organizujemo Evroviziju u Bg! Stvarno su sjajni! A ako odu momci protiv kojih teorijski nemam nista (a mogli su imati ja*a pa reci da ne zele takvu pobjedu!), navijam za... ma nemam pojma, nije bitno. Za Severinu. Nije neka pjesma, ali eto za nju. Ili za Slovence.

hoze:
DA STE VI TOLIKO POSTENI VI BISTE GLASALI POSTENO A NE DAVALI BODOVE CRNOGORSKIM AUTSAJDERIMA A POSLIJE SIRILE NEKE TAMO PRICE KAKO STE DALI VELIKI BROJ GLASOVA .NARAVNO DA SAM PROTIV TOGA STO SE NISU DAVALI BODOVI SRBIMA I OSUDJUJEM ZIRI ALI NEMOJTE MOLIM VAS DA PRICATE O NEKOM POSTENJU KAD STE BILI ISI

nismo vam dali veliki broj glasova,dali smo vam previse...mi smo vasim favoritima bar dali koji glas,a sta ste vi nama dali?svako ko zna da sabere cetiri nule zna o cemu pricam

Tamplja_90:
E ni ja ne bih dala ni jedan bod no name-u jr su SR*NJE!!!
TAKVO MISLJENJE NIJE IMALA VECINA SRBA PRIJE GLASANJA VEC NAPROTIV SVI SU BILI ODUSEVLJENI DOZIVJELI SU OGROMNE OVACIJE POSLJIJE IZVODJENJA .PA LJUDI ZANATE LI DA SU SKORO SVIH 800 GLASOVA NO NAME DOBILI IZ SRBIJE JER KAD JE ISAO DIO SA BROJEVIMA TELEFONA ZA SMS CRNOGORSKA TELEVIZIJA JE NAPRAVILA VELIKI PROPUST I U TOM PERIODU EMITOVALA DNEVNIK.

hoze:
TAKVO MISLJENJE NIJE IMALA VECINA SRBA PRIJE GLASANJA VEC NAPROTIV SVI SU BILI ODUSEVLJENI DOZIVJELI SU OGROMNE OVACIJE POSLJIJE IZVODJENJA

polako pocinjes da shvatas...nemamo mi nista protiv izmanipuliasne decice koja su se toliko radovala pobedi da su plakali u bekstejdzu,vec protiv sramnog glasanja sa vase strane...
trebali ste da pokazete koliko ste posteniji od nas i isto tako posteno da glasate

hoze:
TAKVO MISLJENJE NIJE IMALA VECINA SRBA PRIJE GLASANJA VEC NAPROTIV SVI SU BILI ODUSEVLJENI DOZIVJELI SU OGROMNE OVACIJE POSLJIJE IZVODJENJA

Iskreno, ljepsa mi je ova pjesma nego ona prosle godine. Nisu bili losi, fino pjevaju i ok je sto su se pojavili, ali cisto da se pokazu, treba da se promovisu na trzstu, mladi su, novi su... Lijepo. Ali isto kao sto Ukrajina nije mogla da pobijedi prosle god iako su imali dobru pjesmu, ni No name nije smjeo da pobijedi jes ru prosle godine bili u Kijevu. Eto, putovali su, nastupili na velikom takmicenju, ali malo mjere i granice, pobogu.

Ma ljudi Crna Gora odnosno siptarski vrh i muyicki anonimusi zezaaju Srbiju i SRBE. Pesma Flamingosa je vrh vrhova. Tri harizmaticne licnosti, atraktivne plesacice i nastup, intresantna pesma koja lako ulazi u glavu, pre svega zabavna. Sto se tice No name pokazali su da nemaju ni malo od onog njihovog cojstva i junastva. Bolje da nas niko ne predstavlja na Evrosongu. A sto se inace ttice pesme no name bolja je bila pesma stefana fadija cipele po mom misljenju ali ni ona nije bolja od trija iy srbije flamingosi, ana nikolic i ivana jordan!
1 levo desno2
1 napred nazad sad
i okret

Fency_Killer:
polako pocinjes da shvatas...nemamo mi nista protiv izmanipuliasne decice koja su se toliko radovala pobedi da su plakali u bekstejdzu,vec protiv sramnog glasanja sa vase strane...
trebali ste da pokazete koliko ste posteniji od nas i isto tako posteno da glasate
PA JA OPET KAZEM DA NISMO BILI NI MI POSTENI ALI NISTE NI VI .A STO SE TICE NO NAME ONI ZNAJU I DA SVIRAJU I DA PJEVAJU. ZA RAZLIKU OD FLAMINGOSA KOJI O MUZICI POJMA NEMAJU.KAD CUNEM GLAS ONOG OGNJENA ZABOLI ME GLAVA KOLIKO JE UZASAN TO BI TREBALO I TI DA ZNAS .

Back