AllmightyBruce
Obećava
- Poruka
- 97
Posetite ovaj forum sto sam napravio... nema cenzure SLOBODNO procajte o svemu http://forums.cjb.net/flamingosi-forum-1.html
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GILE_88:Ma bre sramota.Konacno trebamo da se otarasimo govana.Mnogo smrde......
koji si ti lik...Ketchua:Ma jeste nepravda,ali da podrzim flamingose ne mogu...
to je kao da biram izmedju gasne komore i elektricne stolice...![]()
Ketchua:Ma jeste nepravda,ali da podrzim flamingose ne mogu...
to je kao da biram izmedju gasne komore i elektricne stolice...![]()
Pa Crnoj Gori i ne trebaju paradajiz turisti kao sto su srbi zato ne morate ni dolazit.Sto ce te nam da trosite "velike" PARE I DA DONOSITE SVOJE KOKOSKE I PARADAJIZ..A nije mi jasno o kakvom postenju pricate..I vi Srbi ste imali istu strategiju kao i mi smo sto ste mislili da ce crnogorski ziri davati glasove Stevanu Fediju pa ste davali glasove NO NOME-u.A sta onaj cupavi ***** od Milana govori o postenom glasanju kad NO NAME-u nije dao ni glasa kao ni Stevanu Fediju mada je dobro znao da oni to zasluzuju.Pa onda onaj mali pesko sto veli da je glasao posteno a dao je 5 bodova Filipovicu ZA KOJEG SE INACE ZNALO DA NEMA SANSE DA POBJEDI A OSTALIMA NIJE DAO NISTA.ISTO TO JE MOGAO DA URADI I CRNOGORSKI ZIRI DA PODJELI TE LAZNE BODOVE SRPSKIM AUTSAJDERIMA NPR. ANI BEKUTI I DA SE POSLIJE HVALI KAKO JE PODJELIO VISE BODOVA..PREMA TOME U CIJELOJ OVOJ PRICI I MI I VI SMO IMALI ISTI CILJ SAMO STO SMO MI BILI PUNO PAMETNIJI.GILE_88:Pa necu bre da im odem i na more,smrdljivim i jadnim olosima.Savet za hotele u Bugarskoj,Hrvatskoj,ma celoj Evropi.....spremi te se jer ovek iz Srbije ako iole drzi do sebe nece krociti u crnu goru.Jadni ste.....valjda ce te to nekako ukapirati.
hoze:OH I ZABORAVIH DA NAPOMENEM ONU GODINU KAD JE POBJEDIO ZELJKO JOKSIMOVIC DESILA SE POTPUNO ISTA SITUACIJA KAD CRNOGORSKI IZVODJACI NISU DOBILI NI JEDNOG JEDINOG GLASA PA STO TAD VI SRBI NISTE REKLI ZA SEBE DA STE GOVNA KAO STO STE I BILI
Skroz si upravu...Fency_Killer:ocigledno da si jako zaboravan kad si zaboravio cinjenicu da je Zeljko Joksimovic osvojio drugo mesto na evroviziji,a koje je mesto prosle godine no name osvojio?