FLAMINGOSI

Ja sam bila tamo na licu mesta i juce i prekljuce, i tenzija je bila velika. Izbacili su nas iz backstage-a i oterali u garderobe pa kuci, a no name su ostavili u S.C. :confused:
Nije bilo fer, cak su i Ognjena izgurali da izadje i ode u garderobu???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slazem se da izbor pesama nije bio neki, ali su oni napravili pravi show - iznenadjenje i mislim da bi pesmica zbog scenskog nastupa i same muzike super prosla.
A kad je vec ovako ispalo, neka idu No name, pa nek ih ispljuje evropa i nek se izblamiraju, pa vise nece ni pomisljati da idu. Izasli u onim majicama kao da idu do kioska na pivo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :confused: :confused: :confused: :confused:
FLAMINGOSI su MORALNI POBEDNICI!

Ja bi pred ulazak u Crnu Goru stavio natpis "Restricted Area, too many gays".
**bem ti drzavu koja stane u dva americka solitera...
Ima jedan dobar vic... "Zasto je crna gora ekoloska drzava? Pa zato sto sva svoja govna salje u Beograd"

Veliki pozdrav i od mene.
Nije mi jasno kada ćemo konačno da se opametimo. Pa bilo je toliko logično da će Crnogorci glasati samo za svoje (čak su i novine o tome pisale pre same Evropesme).
Tako nam i treba !!! Pa da se jednom naučimo.

behemoth:
Ja bi pred ulazak u Crnu Goru stavio natpis "Restricted Area, too many gays".
**bem ti drzavu koja stane u dva americka solitera...
Ima jedan dobar vic... "Zasto je crna gora ekoloska drzava? Pa zato sto sva svoja govna salje u Beograd"

it's funny because it's sad...it's sad because it's true...

moj cale se eto, danas (kad je cuo vesti) bash posteno ismejao celoj ovoj situaciji... a i ja s njim....
koga jos briga za beoviziju, flamingose, crnu goru, nepravdu, glupi ziri........ ne zavisi mi zivot od toga....

Pa zavisi bogami, zavisi nam sve...

Pocinje se od ovakvih stvari... Kroz celu istorju nas **raju jedni supci, jedni metilji koji su nam se ovukli u creva pa nas izjedaju dok ne riknemo...

Ne generalizujte....

U tom opštem metežu dvadesetak ljudi nasrnulo je na Zorana Dašića Dašu uz povike: „P...o prodana!“

Nekoliko sekundi pre toga ispričao je novinaru „Blica“:

- Malo pre su mi prišli Kalezić i Bajramović, članovi crnogorskog žirija, i rekli mi da ih je sramota, ali da su bili primorani da ovako glasaju.

Nekoliko stotina besnih ljudi nervozno je čekalo na južnom, službenom izlazu grupu „Nou nejm“ i članove crnogorskog žirija. Izlazak „Flamingosa“ pozdravljen je aplauzima, ovacijama i uzvicima: „Ovo su pobednici!“

- Da sam ja član žirija, davao bih bodove na osnovu kvaliteta pesama. Tako sam vaspitan - rekao je Amidžić za „Blic“ i dodao - a da sam se našao u situaciji u kojoj je „Nou nejm“, vratio bih pobedu. Ne bih mogao da podnesem takvu sramotu da izađem pred publiku. I, kako god da se reši, ostaće gorak ukus u ustima.

Simonida Stanković
Članovi srpskog dela žirija
Jovan Maljoković: Prevaren sam

- Ceo svet sam obišao, svirao na svim kontinentima, ali ovakvu prevaru i nameštaljku do sada nisam video! U Beogradu sam doživeo neverovatnu sramotu! Doživeo sam da budem prevaren!

Zoran Dašić Daša: Crnogorci su mu priznali grešku

- Mi smo pokušali da budemo pošteni. Niko nam nije sugerisao kako da glasamo. „Vi ste ispali ljudi, a mi se sada osećamo posramljeno! Ne smemo u oči da vas gledamo!“, rekli su mi članovi crnogorskog dela žirija, Kalezić i Bajramović.

Milan, „Neverne bebe“: Ne želim da budem budala

- Da li smo mi budale što smo glasali pošteno?! Mi smo ozbiljni ljudi i kompetentni muzičari. Ali, ako crnogorski žiri „Flamingosima“ i Ani Nikolić ne da nijedan poen, znači da smo mi svi ovde izmanipulisani i da smo budale! Zato sam pocepao svoj glasački list jer ne želim da budem budala!

Tanja Banjanin: Izmanipulisani smo

- Mogli smo da pretpostavimo da će crnogorski žiri, kao i prošle godine, ovako glasati. Ali, nadali smo se da će ovoga puta ipak biti ljudski korektni. Mi smo bili takvi. Zato se sada osećamo izmanipulisano i prevareno.

„Flamingosi“: Emotivno smo ispražnjeni!
Grupa „Flamingosi“ našla se u čudu kad su videli u kojem pravcu ide glasanje žirija. Ne zbog nekolegijalnosti prema grupi „No nejm“, već zbog samog tok manifestacije.

- Emotivno sam ispražnjen! Potpuno sam iscrpljen! - kaže Marinko Madžgalj član grupe „Flamingosi“ dan nakon „Evropesme“ i dodaje: „Sve je bilo lepo, svi izvođači su bili super, ali sam taj čin kad se manifestacija pretvorila u nešto sasvim deseto nas je sve presekao. To je bila prava agonija!

Marinko i Ognjen dobili su najjači aplauz preksinoć u Centru „Sava“ nakon izvođenja njihove numere „Ludi letnji ples“ potpomognut prodornim vokalom Luisa.

- Nemam ništa protiv momaka iz grupe „No nejm“, oni su dobri momci i ja ih i privatno poznajem. Ali, problem je u tome što umetnost nije teren za onakve stvari koje su se dogodile na ovogodišnjoj „Evropesmi“. Od kad sam ozbiljnije uplovio u muzičke vode ovo mi je prvo, ali veliko razočarenje - priča za kraj razgovora Marinko.

Ja se posle ovoga osecam ko pre Joksimovica kad uopste nismo mogli da idemo. Evrovizija mi je omiljeni festival i cim se zavrsi jedva cekam novi. A onda 2god za redom gledam ona CG izivljavanja. I onu decicu bez kostima, plesa (kog bolje da nije ni bilo prosle god) i nastupa kako se batrgaju.

Ja sam tek jutros cula pesmu koju peva no name. Nikako ne mogu da se otmem utisku da je to pesma koja metaforicki peva o ljubavi prema Crnoj Gori. A i proslogodisnja pesma je bila u slicnom fazonu.

Pre par dana sam procitala u novinama, da je crnogorski plan da se No name 20. maja (dan pre referenduma) na Eurosong-u pojave u majicama sa natpisom: GLASAJTE ZA NEZAVISNU CRNU GORU...Pa, nadam se da im se nece pruziti prililka...

Znate sta je jos gore? Sto su svi okolo u fazonu da "srpska publika nije mogla da podnese pobedu predstavnika iz Crne Gore"!!! Ja stvarno nisam neki nacionalista, nisam cak ni patriota, ali da li je moguce da nas bas toliko svi mrze. I sada kada je toliko ocigledno da nas ovi brdjani prave budalama, ispasce da smo mi debili...Strasno!!!

Back