FLAMINGOSI

Pa necu bre da im odem i na more,smrdljivim i jadnim olosima.Savet za hotele u Bugarskoj,Hrvatskoj,ma celoj Evropi.....spremi te se jer ovek iz Srbije ako iole drzi do sebe nece krociti u crnu goru.Jadni ste.....valjda ce te to nekako ukapirati.

JA SAM IZ PODGORICE I ZELIM DA KAZEM DA OVO NIJE VECINSKA VOLJA GRADJANA CRNE GORE,CAK U POSLEDNJA 2 DANA SISAM SREO NIKOGA KO NIJE OSUDIO ONAKVO GLASANJE.SVI KAZU DA SU NAM OBRAZ OTKINULI.
SHVATITE OVO KAO MILOVU PREDREFERENDUMSKU KAMPANJU.A NA REFERENDUMU NE MOZE DA POBIJEDI OSIM AKO OPET NE UKRADE.

BRATSKI POZDRAV IZ PODGORICE

@Ggmanager@

Shvatam ja i razumem da nisu svi Crnogorci za referendum i da su za zajednicku drzavu...ali da nas toliko prave budalom i da na kraju na tv dnevniku (koji je pod patronatom Mila) kazu da su nasi besni hteli da lincuju No name to nema smisla.Ta izjava je samo potvrda kako zeli da okrene crnogorce protiv srba i samim tim stvori mrznju...Ako je bio dogovor da jedne godine ide neko iz Srbije a jedne iz Crne Gore onda je to trebalo da se ispostuje...A ne ovako ...No Name pa No Name....

evo, i ja se javljam iz podgorice,u namjeri da podrzim flamingose!
ljudi,sve do evrovizije,nisam znala kolika su govna da izvinite,moj narod tj.crnogorci...zalosno je sto je tako,ali jednostavno,moram priznati...
toliko sam bila bijesna,da sam plakala!
ne razumijem se u politiku,niti me to interesuje,mene je interesovala muzika,ali nazalost,politika je i tu umijesala svoje prste!
pa danas je ocigledno budala onaj koji se koliko toliko trudi da bude posten,pri tom naravno,mislim na srbijanski ziri...
mogu crnogorci pricati sto god oce,pravdaju se kako su srbijanci njima dali samo 4 boda pobjednickoj pjesmi,i da oni isto nisu bili posteni,ali ljudi ta 4 boda su mnogo u odnosu na 0!da nisu ni toliko dali sad bismo svi bili zadovoljni i zeljno iscekivali flamingose u atini!
cemu su se srbijanci nadali?nekom postenju sa cnogorske strane?pa zar nisu izvukli pouku prosle godine,i da fukarama treba vratiti istom mjerom!!!!

i na kraju pitam se,sta ce vama crnogorci?trebali ste da ih mrsnete odavno,i da prvi vi pokrenete pricu o odvajanju!
ne mogu da vjerujem,srbi i crnogorci,jedan narod toliko slican po svemu,a da se toliko mrzi!!!
voljela bih da znate da vas vecina naroda u cg smatra bracom,i nemojte nas mrzjeti zbog ovih zlikovaca,ima Boga,pa se nadam da ce im se sve vratiti!!!!a i potajno se nadam da ce ipak flamingosi poci u atinu!

puno pozdrava od crnogorke SRPSKOG porijekla!!!!

GILE_88:
Pa necu bre da im odem i na more,smrdljivim i jadnim olosima.Savet za hotele u Bugarskoj,Hrvatskoj,ma celoj Evropi.....spremi te se jer ovek iz Srbije ako iole drzi do sebe nece krociti u crnu goru.Jadni ste.....valjda ce te to nekako ukapirati.
Pa Crnoj Gori i ne trebaju paradajiz turisti kao sto su srbi zato ne morate ni dolazit.Sto ce te nam da trosite "velike" PARE I DA DONOSITE SVOJE KOKOSKE I PARADAJIZ..A nije mi jasno o kakvom postenju pricate..I vi Srbi ste imali istu strategiju kao i mi smo sto ste mislili da ce crnogorski ziri davati glasove Stevanu Fediju pa ste davali glasove NO NOME-u.A sta onaj cupavi ***** od Milana govori o postenom glasanju kad NO NAME-u nije dao ni glasa kao ni Stevanu Fediju mada je dobro znao da oni to zasluzuju.Pa onda onaj mali pesko sto veli da je glasao posteno a dao je 5 bodova Filipovicu ZA KOJEG SE INACE ZNALO DA NEMA SANSE DA POBJEDI A OSTALIMA NIJE DAO NISTA.ISTO TO JE MOGAO DA URADI I CRNOGORSKI ZIRI DA PODJELI TE LAZNE BODOVE SRPSKIM AUTSAJDERIMA NPR. ANI BEKUTI I DA SE POSLIJE HVALI KAKO JE PODJELIO VISE BODOVA..PREMA TOME U CIJELOJ OVOJ PRICI I MI I VI SMO IMALI ISTI CILJ SAMO STO SMO MI BILI PUNO PAMETNIJI.

OH I ZABORAVIH DA NAPOMENEM ONU GODINU KAD JE POBJEDIO ZELJKO JOKSIMOVIC DESILA SE POTPUNO ISTA SITUACIJA KAD CRNOGORSKI IZVODJACI NISU DOBILI NI JEDNOG JEDINOG GLASA PA STO TAD VI SRBI NISTE REKLI ZA SEBE DA STE GOVNA KAO STO STE I BILI

hoze:
OH I ZABORAVIH DA NAPOMENEM ONU GODINU KAD JE POBJEDIO ZELJKO JOKSIMOVIC DESILA SE POTPUNO ISTA SITUACIJA KAD CRNOGORSKI IZVODJACI NISU DOBILI NI JEDNOG JEDINOG GLASA PA STO TAD VI SRBI NISTE REKLI ZA SEBE DA STE GOVNA KAO STO STE I BILI

ocigledno da si jako zaboravan kad si zaboravio cinjenicu da je Zeljko Joksimovic osvojio drugo mesto na evroviziji,a koje je mesto prosle godine no name osvojio?

cak i da je te godine bilo namesteno od strane naseg zirija mi smo se opravdali time sto smo osvojili drugo mesto,a koje je vase opravdanje?ispali smo glupi sto smo vam uopste dali to malo poena pomocu kojih ste sramno pobedili ove godine

Back