FLAMINGOSI

koliko uzvicnika i upitnika :roll:

cela ova europesma,ili kko ga vec nazvase je farsa...glupe pesme,korumpirani ziri i ostalo...
cula sam samo jednom pesmu od tih flamingosa i iskreno mnogo je glupa,ali obzirom da verujem da je bilo malverzacija pretpostavljam da oni treba da idu...anyway glupo je da opet idu ona deca...

doduse, uspela sam od cele emisije da vidim samo onu pobunu u SC i par pesama izmedju :lol: :D
i nije mi krivo zbog toga :mrgreen:

Bravo majstore...hiljade i hiljade i hiljade ljudi koji su glasali za flamingose + ovde koliko ih ima koji kazu da su najbolji..... sve su oni DEBILI..kao sto ti kazes....

ma bre No Brain je zakon, zar ne ?

nemas bre pojma!

BlackDragon:
Flamingosi su realno bili medju najgorima. To da jedna takva pesma dobije onoliki broj glasova je stvarno debilizam. Ako nazalost odu u Atinu zelim im da ne dobiju ni jedan bod, i da ih jos izvizde i ignorisu onako kao sto su No Name.

Živeo govornik!!!

ae pali...

FLAMINGOSI!!!!!

flamingosi.jpg

Dajte, ljudi, pa i nije bilo nekih posebno dobrih pesama, sve ono valja da ode na evroviziju, koja, bar iz mog ugla, odavno nije manifenstacija dobre muzike. Meni je mnogo vise zao sto smo takvi, da ne mozemo oko jedne banalnosti da se dogovorimo. Ne mogu da verujem da se toliko mrzimo... Hrvati glasaju za nas na Evroviziji, a mi, u "zajednici" pa se dzapamo. Sramota.

Back