FK Vojvodina

Ali oni su prva liga Izraela, tačnije super...i nisu Hrvati...:evil:
Па наравно,ми их не подносимо јер су хрвати,али размисли сам ко је јачи тим од та два,ко има
већу репутацију,од кога је "реалније" изгубити,примити 5 комада...
Мене искрено баш оба та пораза боле највише од свих Партизанових пораза задњих 20-ак година...
Али још једном : ово што је урадила Војводина ...! па ја бих им забранио следећих 10 година да
играју фудбал ван српске 2. лиге ! А како знају да лају ...

Па наравно,ми их не подносимо јер су хрвати,али размисли сам ко је јачи тим од та два,ко има
већу репутацију,од кога је "реалније" изгубити,примити 5 комада...
Мене искрено баш оба та пораза боле највише од свих Партизанових пораза задњих 20-ак година...
Али још једном : ово што је урадила Војводина ...! па ја бих им забранио следећих 10 година да
играју фудбал ван српске 2. лиге ! А како знају да лају ...

Al' protiv Tikve smo dobili prvu utakmicu...to ukupno dođe 5-4...:think: Jedan gol samo...:lol:

Al' još Hrvati...:evil:

Bruka Voše, velike, mada ja nisam ni očekivao nešto od njih...

Razlike izmedju Vojvodine i Vaduza su u nijansama i svako ko malo bolje poznaje fudbal to je znao i pre meca , problem je sto mi i dalje smatramo da smo neka velicina u Evropi i ne mozemo da prihvatimo da je ovo nas nivo , ne znam po osnovu cega su fudbaleri Vojvodine toliko bolji od Vaduzovih pa da se ne moze prihvatiti cinjenica da je Vaduz zasluzeno prosao dalje .
Price o namestanju su bez osnova , utakmica je bila cista .

Verovatno jeste, al onda ne mogu da verujem da ih bas TOLIKO zabole i za klub i za navijace. :think:
Ipak je to tim iz LIHTENSTAJNA! Ovo im je sigurno istorijski uspeh.

Ne vidim zasto bi im ovo bio istorijski uspeh ? Vec sam naveo primer da su izbacili Falkirk , igrali su vec u 3 rundi kvalifikacija kada ih je Slovan Liberec izbacio .Igrali su pre 2 god u prvoj ligi Svajcarske . Imaju tri puta veci budzet od Vojvodine .

Razlike izmedju Vojvodine i Vaduza su u nijansama i svako ko malo bolje poznaje fudbal to je znao i pre meca , problem je sto mi i dalje smatramo da smo neka velicina u Evropi i ne mozemo da prihvatimo da je ovo nas nivo , ne znam po osnovu cega su fudbaleri Vojvodine toliko bolji od Vaduzovih pa da se ne moze prihvatiti cinjenica da je Vaduz zasluzeno prosao dalje .

vide li ti drugi gol Vaduza? Mojsov i jos jedan igrac Vose padaju nicim izazvani, lopta ih preskace i 0-2 za Vaduz :eek:

vide li ti drugi gol Vaduza? Mojsov i jos jedan igrac Vose padaju nicim izazvani, lopta ih preskace i 0-2 za Vaduz :eek:

Kiksevi se desavaju , zasto bi namestali u 97 minutu ? Ne vidim tu logiku ? Sudija je bez problema mogao svirati kraj i pre tog prekida .Da li si video izvestaj sa prvog meca ? Vaduz je trebalo da vodi minimum 2-0 pre gola Vojvodine .Samo u jednoj akciji su imali precku , zicer itd dakle dosta srece je bilo na strani Vojvodine i rezultat je zavarao mnoge .

Poslednja izmena:
Ja сам мислио да познајем фудбал,ал' изгледа да сам погрешно мислио !
Ма 'ајде бре молим те мани се статистике...Ипак никако се не може поредити Српски фудбал и тамо њихов...Па које они клубове и успехе имају осим
овога што си написао ? И пази сад : Војводина победи тамо рекао бих лако,а изгуби кући лако ?
Нијансе ?

Ja сам мислио да познајем фудбал,ал' изгледа да сам погрешно мислио !
Ма 'ајде бре молим те мани се статистике...Ипак никако се не може поредити Српски фудбал и тамо њихов...Па које они клубове и успехе имају осим
овога што си написао ? И пази сад : Војводина победи тамо рекао бих лако,а изгуби кући лако ?
Нијансе ?

Nije bilo lako , bas obrnuto , tamo je bila egal utakmica i Vaduz je do gola Vojvodine bio bolji rival sa zrelim sansama za gol . Nije rec o statistici vec cinjenicama . Vaduz treba posmatrati kao Svajcarski klub jer igra u njihovoj ligi , Linhestajn nema ligu isto kao i Monako u Francuskoj .

Nije bilo lako , bas obrnuto , tamo je bila egal utakmica i Vaduz je do gola Vojvodine bio bolji rival sa zrelim sansama za gol . Nije rec o statistici vec cinjenicama . Vaduz treba posmatrati kao Svajcarski klub jer igra u njihovoj ligi , Linhestajn nema ligu isto kao i Monako u Francuskoj .

ali to je druga svajcarska liga
da je druga italijanska ili spanska, pa cak i francuska pa i djene djene, ali ovi...

ali to je druga svajcarska liga
da je druga italijanska ili spanska, pa cak i francuska pa i djene djene, ali ovi...

Jeste medjutim ovi su na granici ulaska u visi rang a prva liga u Svajcaskoj je mini tipa od 10 klubova , 2008 su igrali u prvoj ligi a trenutno su u vrhu te 2 lige tako da su po jacini izmedju 10-14 kluba tamo .Budzet im je tri puta veci od Vojvodine a igraci koji nastupaju nisu konobari , zidari i ostali amateri kao npr u F.Ostrvima,San Marinu,Velsu vec igraci sa zavidnim iskustvom u jakim ligama i takmicenjima .

Poslednja izmena:
Ман'те се људи ћорава посла !
Тим који је био близу да буде првак наше лиге,ушао у финале купа,има иза себе историју и много
познатих фудбалера,светски познатих...треба да се плаши швајцарске друге лиге ??????

Бррр ?
Страшно...Па кој су к....ц кренули да играју фудбал по Европи ако не могу да прескоче ни
минимални степеник ?Сад можемо да тражимо милион оправдања:имају буџет,сви играју фудбал данас...
Без икаквог потцењивања противника- ово је тежак ударац српском фудбалу...Срам их било ...
Ако сте ви поједини навијачи Војводине,претпостављам,задовољни - супер !
Одустајем од даље расправке .
П.С Свака част мом Партизану ! Победио је изузетно јак тим који долази из јаке македонске лиге,имају велики
буџет јер их спонзоришу шиптари,...Ироничан сам,(за неупућене).

Pa nije bas ni njihova druga liga maciji kasalj.
Prosle godine je recimo Lozana, clan te njihove druge lige (ove sezone su usli u prvu), prosla u grupnu fazu LE.

Na putu do te faze izbacili su nekoliko rivala , treba istaci Lokomotivu iz Moskve klub sa trecim budzetom u Rusiji od 50 miliona evra .Lozana je bila prva u drugoj ligi i imala je 5 bodova vise od Vaduza koji je posustao na kraju zbog povrede nekoliko igraca inace u prvenstvu su bili egal svako po pobedu u medjusobnim susretima .

Ман'те се људи ћорава посла !
Тим који је био близу да буде првак наше лиге,ушао у финале купа,има иза себе историју и много
познатих фудбалера,светски познатих...треба да се плаши швајцарске друге лиге ??????

Бррр ?
Страшно...Па кој су к....ц кренули да играју фудбал по Европи ако не могу да прескоче ни
минимални степеник ?Сад можемо да тражимо милион оправдања:имају буџет,сви играју фудбал данас...
Без икаквог потцењивања противника- ово је тежак ударац српском фудбалу...Срам их било ...
Ако сте ви поједини навијачи Војводине,претпостављам,задовољни - супер !
Одустајем од даље расправке .
П.С Свака част мом Партизану ! Победио је изузетно јак тим који долази из јаке македонске лиге,имају велики
буџет јер их спонзоришу шиптари,...Ироничан сам,(за неупућене).

Od stare slave se ne zivi , Vojvodina je poslednji solidan rezultat postigla 1998 god i to i Intertoto Kupu dakle nista specijalno , nije bila nista bolja od ovog Vaduza u poslednjih 5 godina u Evropi sta vise oni imaju dva treca kola a Vojvodina jedno .Treba nekada biti i realan . Neuspeh je ovo za Vojvodinu ali treba istaci da neko veliko iznenadjenje nije ako imamo u vidu sve cinjenice .
Lako je biti general posle bitke ali sve ovo sam ja napisao i kada je izvucen ovaj protivnik .

Poslednja izmena:
Ako su namestili tekmu saznace se brzo,jer ce procuriti informacija o velikoj uplati na tu utakmicu u korist Vaduza,negde u kladzi su morali uplatiti,a niko nece izgubiti tekmu a da ne zaradi bar milion eura,znaci da su dali bar 100 000 a to je velika uplata i ne prima se svuda.Cak i da su odigrali 10 puta po 10 000 i to ce se saznati,sem...ako nisu prodali tekmu Vaduzu???

Kiksevi se desavaju , zasto bi namestali u 97 minutu ? Ne vidim tu logiku ? Sudija je bez problema mogao svirati kraj i pre tog prekida .Da li si video izvestaj sa prvog meca ? Vaduz je trebalo da vodi minimum 2-0 pre gola Vojvodine .Samo u jednoj akciji su imali precku , zicer itd dakle dosta srece je bilo na strani Vojvodine i rezultat je zavarao mnoge .

Cekali su gol. Ako je i sudija bio umesan zasto bi svirao kraj a treba im prolaz. Druga stvar ne moze se porediti klub iz druge lige koji je na ulasku u prvu i klub koji je bio rame uz rame sampionu, to su dva suprotna pojma.

Cekali su gol. Ako je i sudija bio umesan zasto bi svirao kraj a treba im prolaz. Druga stvar ne moze se porediti klub iz druge lige koji je na ulasku u prvu i klub koji je bio rame uz rame sampionu, to su dva suprotna pojma.

Znaci umesan je i sudija i covek je cekao 97 minut da ovi daju gol u poslednjim sekundima , to je scenario u koji je nemoguce poverovati . Ne vidim zasto se ne bi mogli porediti i koja smo mi velicina da mozemo bilo koga potcenjivati i oni su bili rame uz rame sa Lozanom ucesnikom LE i njihova prva liga ima samo 10 klubova , da imaju 16-18 Vaduz bi bio osrednji prvoligas tamo .

Back